Στο ιδιωτικό νοσοκομείο Ιασώ ο 7χρονος γιος του Τσίπρα. Τραυματίστηκε κατά την διάρκεια αθλοπαιδιών στη σχολή Χιλλ όπου φοιτά.

Λίγο μετά τις εννέα το βράδυ, η σύζυγος του πρωθυπουργού μετέβη στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου στο παιδιατρικό τμήμα λόγω ενός επιπόλαιου τραυματισμού του επτάχρονου γιου τους, Ορφέα Ερνέστο Τσίπρα.

Το περιστατικό συνέβη τις πρώτες απογευματινές ώρες όταν ο μικρός Ορφέας συγκρούστηκε με συμμαθητή του κατά την διάρκεια αθλοπαιδιών στη σχολή Χιλλ όπου φοιτά.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:Αποτέλεσμα ήταν να αισθανθεί ζάλη με την διεύθυνση του σχολείου να ειδοποιεί άμεσα την μητέρα του. Ο επτάχρονος γιος του Αλέξη Τσίπρα μεταφέρθηκε στα εξωτερικά ιατρεία του Ιασώ Παίδων προκειμένου να υπάρξει ιατρική εκτίμηση του χτυπήματος.

Σύμφωνα με τους γιατρούς που τον εξέτασαν με επικεφαλής τον παιδίατρο Σπύρο Μαζάνη, ο μικρός Ορφέας δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και ως εκ τούτου δεν κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του στην κλινική.

Πηγή: Εφημερίδα Πρώτο Θέμα
Στο ιδιωτικό νοσοκομείο Ιασώ ο 7χρονος γιος του Τσίπρα. Τραυματίστηκε κατά την διάρκεια αθλοπαιδιών στη σχολή Χιλλ όπου φοιτά. Στο ιδιωτικό νοσοκομείο Ιασώ ο 7χρονος γιος του Τσίπρα. Τραυματίστηκε κατά την διάρκεια αθλοπαιδιών στη σχολή Χιλλ όπου φοιτά. Reviewed by Κωνσταντίνος Α. on 1:46:00 μ.μ. Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος2/10/2018 3:56 μ.μ.

    Του φτωχού λαού το παιδί όμως πάει σε δημόσια σχολεία με τα λαθρομεταναστόπουλα. Αυτουνού τα παιδιά πάνε στο ακριβότερο ιδιωτικό σχολείο όπου δεν πατούν τα παιδιά των λαθρομεταναστών. Αυτός είναι ο λαϊκός ηγέτης, ο Μέγας Δημοκράτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.