Ασέβεια και αίσχος - Η Ελένη Λουκά έκανε «ντου» στην κηδεία του Τζίμη Πανούση και ούρλιαζε «αναρχοκουμούνι τώρα θα καίγεσαι στην κόλαση» [Βίντεο]

Η Ελένη Λουκά βρέθηκε και στην κηδεία του Τζίμη Πανούση, όπου έκανε το κομμάτι της, με φωνές και ύβρεις εναντίον του εκλιπόντα. «Ηθοποιοί και τραγουδιστές είναι τα όργανα του Διαβόλου. Ο Πανούσης ήταν του Σατανά, στην Κόλαση θα καίγεται τώρα. Ήταν του Σατανά, του Διαβόλου, ντροπή του…», φώναζε σε έξαλλη κατάσταση, μέχρι που παρενέβη και προσπάθησε να τη σταματήσει μια κυρία, η οποία βρισκόταν στον ίδιο χώρο.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:


Η Ελένη Λουκά δεν σταμάτησε και είπε και προς εκείνη: «Και εσείς ντροπή σας». «Ούτε αυτό δεν σέβεσαι;», τη ρώτησε η κυρία που πήγε να τη σταματήσει, αλλά εκείνη συνέχιζε, φωνάζοντας ότι ο Τζίμης Πανούσης «ήταν αναρχοκουμούνι».

Όλο αυτό το σκηνικό κράτησε περίπου ένα λεπτό, μέχρι τη στιγμή που ανέλαβαν δράση οι αστυνομικοί, οι οποίοι την απομάκρυναν από το νεκροταφείο.

Κακώς βέβαια γιατί έπρεπε να συλληφθεί, καθώς σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα - Επιβολή της θρησκευτικής ειρήνης...
Όποιος αφαιρεί αυθαίρετα νεκρό ή μέλη του ή την τέφρα του, από εκείνους που έχουν δικαίωμα να τα φυλάξουν ή ενεργεί πράξεις υβριστικά ανάρμοστες σχετικές με αυτά ή με τάφο τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών. 

Και υπάρχει κι αυτό: 
 Προσβολή της μνήμης νεκρού ..
Όποιος προσβάλλει τη μνήμη νεκρού με βάναυση ή κακόβουλη εξύβριση ή με συκοφαντική δυσφήμηση (άρθρ. 363) τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι έξι μηνών.

Αυτό που δεν ήξερε η Λουκά είναι πως : 
Θαυμαστή η ΜΕΤΑΝΟΙΑ του Τζίμη (Δημητρίου) κι αυτό είναι το Θεάρεστο. Κέρδισε Παράδεισο. Ευφυής, ανατρεπτικός. πνευματώδης προσωπικότητα και μετάνοια και εξομολόγηση στα τέλη του. Από τις πιό συγκλονιστικές, απρόσμενες ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΕΣ. Ο Θεός να τον αναπαύσει στις Αγκάλες Του!


Πηγή φωτό : www.sophia-ntrekou.gr/2018/01/tzimispanusis.html

Είναι γνωστό πως ο Τζίμης Πανούσης, που έχει σπίτι στις Μένητες, έχει μακρά προσωπική σχέση με τον πατέρα Ευδόκιμο. Η απόσταση μικρή Μένητες-Φάλικα. Και η απόσταση αυτή έγινε μικρότερη από την προσωπικότητα του Ευδόκιμου, που πάντα ανοικτός προς όλους δεν κοιτά τις συμβάσεις, αλλά την ουσία των πραγμάτων. Ίσως γι' αυτό ο καλλιτέχνης Τζίμης Πανούσης απόκτησε μέσω του Ευδόκιμου μια σταθερή αναφορά με την ορθόδοξη παράδοση. Είχε πνευματικό τον π. Ευδόκιμο της μονής Παναχράντου στην Άνδρο!

Δείτε το βίντεοΑσέβεια και αίσχος - Η Ελένη Λουκά έκανε «ντου» στην κηδεία του Τζίμη Πανούση και ούρλιαζε «αναρχοκουμούνι τώρα θα καίγεσαι στην κόλαση» [Βίντεο] Ασέβεια και αίσχος - Η Ελένη Λουκά έκανε «ντου» στην κηδεία του Τζίμη Πανούση και ούρλιαζε «αναρχοκουμούνι τώρα θα καίγεσαι στην κόλαση» [Βίντεο] Reviewed by Κωνσταντίνος Α. on 1:53:00 π.μ. Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος1/18/2018 12:52 μ.μ.

    ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΣ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΘΕΟΤΡΕΛΗ ΚΑΛΑ ΤΟΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΜΕ ΤΗΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΗΝ ΘΕΟΠΑΛΑΒΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.