Γιάννης Λαγός για πολυνομοσχέδιο και Σκοπιανό: «Νομοθετείτε υπέρ των διεθνών τοκογλύφων και εις βάρος των Ελλήνων» [Βίντεο]

Ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός κατακεραύνωσε την κυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ για το καταστροφικό μνημονιακό πολυνομοσχέδιο που φέρνει προς ψήφιση.

Τόνισε χαρακτηριστικά πως η συγκυβέρνηση δεν εκπροσωπεί τους Έλληνες, αλλά εξυπηρετεί τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:


Κόβονται τα επιδόματα από τους τρίτεκνους και τους πολύτεκνους που στηρίζουν το Έθνος και την κοινωνία και δίνονται στους λαθρομετανάστες.

Σημείωσε την προκλητική τροπολογία Τσακαλώτου, η οποία μετά την ασυλία στα στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ, τώρα δίνει το "ελεύθερο" στα στελέχη του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας να ξεπουλήσουν την Ελλάδα.

Τέλος, επισήμανε πως το Μακεδονικό θα είναι η αυλαία για την εθνομηδενιστική κυβέρνηση, καθώς μετά την έγερση ζητήματος "τουρκικής" μειονότητας, τώρα θα ανοίξει και ζήτημα "μακεδονικής" μειονότητας από τους Σκοπιανούς.

Η Χρυσή Αυγή μαζί με όλους τους υπερήφανους Έλληνες θα δώσει δυναμικό παρόν στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία μας.

www.xryshaygh.com
Γιάννης Λαγός για πολυνομοσχέδιο και Σκοπιανό: «Νομοθετείτε υπέρ των διεθνών τοκογλύφων και εις βάρος των Ελλήνων» [Βίντεο] Γιάννης Λαγός για πολυνομοσχέδιο και Σκοπιανό: «Νομοθετείτε υπέρ των διεθνών τοκογλύφων και εις βάρος των Ελλήνων»  [Βίντεο] Reviewed by Κωνσταντίνος Α. on 11:26:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.