«Παραμένουν μπάσταρδoι» - Ομάδες αντιεξουσιαστών καλούν σε αντισυγκέντρωση κατά του «Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία»

Απίστευτη ανθελληνική πρόκληση - Έχουν κολλήσει αφίσες που καλούν όποιον «μπάσταρδο» θέλει (όπως το ομολογούν και ίδιοι) να πάει στην αντισυγκέντρωση του παρακράτους και των ορφανών του Σόρος.

Ομάδες αντιεξουσιαστών καλούν σε συγκέντρωση στην Καμάρα την Κυριακή στις 13:00 καθώς και σε μηχανοκίνητη πορεία το Σάββατο στις 12:00.

Σε αντισυγκέντρωση στο «συλλαλητήριο για τη Μακεδονία» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 21 Ιανουαρίου καλούν ομάδες αντιεξουσιαστών.

Τόσο στις 20 όσο και στις 21 Ιανουαρίου, από κοινού με τα συλλαλητήρια για το μακεδονικό ζήτημα, μέλη του αναρχικού χώρου θα απαντήσουν με διαδηλώσεις  ενάντια σε κάθε μορφή φασισμού.

Μάλιστα η συλλογικότητα «Για τον Κοινωνικό Αναρχισμό «Μαύρο και Κόκκινο»» περιφέρει στα προκλητικά φυλλάδιά της το «σύνθημα» «Παραμένουμε Μπάσταρδοι» (!!), ενώ καλούν τον κόσμο να αποβάλλει κάθε είδους εθνική και ιστορική ταυτότητα.

Ουσιαστικά καλούν τους Έλληνες να ΞΕΧΑΣΟΥΝ και όσοι τυχόν δεν συντάσσονται μαζί τους αποκαλούνται αυτόματα «φασίστες».

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το voria.gr, η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Θεσσαλονίκης, από κοινού με την ομάδα «Μαύρο και Κόκκινο» και τη «Libertatia» καλούν σε συγκέντρωση την Κυριακή στις 13:00 στην Καμάρα.

Παράλληλα, μικροφωνική και συγκέντρωση για το Σκοπιανό και το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 18:00 στην Καμάρα, ενώ και το Σάββατο, 20 Ιανουαρίου ομάδες αντιεξουσιαστών σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία, με αφετηρία την Καμάρα, στις 12:00.

Στο σχετικό κάλεσμά της, που δημοσιεύθηκε σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου, η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Θεσσαλονίκης αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως «το µακεδονικό ζήτηµα µε όλες του τις προεκτάσεις είναι βασικός άξονας συγκρότησης του ελληνικού εθνικισµού και του κράτους του».

«Οφείλουµε να παλέψουµε για µια κοινωνία που η διάκριση σε εθνότητες θα είναι αδιάφορη και δεν θα αποτελεί αιτία πολέµων, σφαγών και διακρίσεων. (...) Αυτή η πάλη όµως αρχίζει σήµερα µε την αναγνώριση και ισοτιµία των µειονοτήτων, το δικαίωµα στον αυτοπροσδιορισµό, την αποεθνικοποίηση του δηµόσιου χώρου και βέβαια την εκδίωξη της εκκλησίας από αυτόν», αναφέρει η Αντιεξουσιαστική Κίνηση.

Μεταξύ άλλων στο μήνυμά τους οι συλλογικότητες του αναρχικού χώρου γράφουν στην ιστοσελίδα kinimatorama για τα «φασιστικά» συλλαλητήρια για το Σκοπιανό:

«Θα φτάσουμε σε μια «Ώρα μηδέν» τη στιγμή που δεν θα αντιλαμβανόμαστε, πλέον, ότι τα «εθνικά μας συμφέροντα» δεν είναι δικά μας συμφέροντα, δεν πηγάζουν και δεν προορίζονται για τους από τα κάτω αυτού του κόσμου, της Ελλάδας, της πΓΔΜ. Τα εθνικά συμφέροντα προσπορίζουν στο φασισμό και ντύνονται με τις σάρκες των προλετάριων, υπό την κυριαρχία του, πάντα, νικητή, κράτους – κεφαλαίου.

Ανεξάρτητα από τι μπορεί να νομίζουν οι ίδιοι για τον εαυτό τους ορισμένοι εκ της επιτροπής που διοργανώνει το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία (επίσημα πρόκειται για «εθνόψυχους» που θέλουν να κρατήσουν αποστάσεις από τους ανοιχτά ναζί) η κίνηση αυτή θα αποτελέσει τον λαγό για τον φασίστα δρομέα.

Ο «αγνός πατριωτισμός» που επικαλούνται κάποιοι από τη βιτρίνα των διοργανωτών δεν είναι παρά η μεγάλη αυλή του εθνικισμού και του φασισμού. Σε μια συγκέντρωση όπου οι κρατικοί φορείς δεν θα βγουν μπροστά αφού ξέρουν πολύ καλά ότι το «εθνικό συμφέρον» (δηλαδή το δικό τους συμφέρον) εξυπηρετείται πολύ καλύτερα από τη συμφωνία με τους Σκοπιανούς. Στην πραγματικότητα βασικός διοργανωτής της συγκέντρωσης της 21ης Γενάρη δεν είναι άλλος από τον φασισμό σε όλες τις εκδοχές του».«Παραμένουν μπάσταρδoι» - Ομάδες αντιεξουσιαστών καλούν σε αντισυγκέντρωση κατά του «Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία» «Παραμένουν μπάσταρδoι» - Ομάδες αντιεξουσιαστών καλούν σε αντισυγκέντρωση κατά του «Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία» Reviewed by Κωνσταντίνος Α. on 6:46:00 π.μ. Rating: 5

5 σχόλια:

 1. Ανώνυμος1/19/2018 9:21 π.μ.

  Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ, ΚΟΙΝΩΣ 'ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ',ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 'ΠΕΤΡΕΣ'

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος1/19/2018 8:40 μ.μ.

  Κρίμα που θα χει μπουνάτσα εκείνη τη μέρα.... Να είχε λίγα μποφόρ τουλάχιστον όταν θα πέσουν στη θάλασσα οι τσάμπα μάγκες αναρχοάπλυτοι..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. EAN ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ Ο Κ@@@@@ΟΥΣ Η ΠΛΑΤΗΤΟΥΣ ΑΣ ΚΟΠΙΑΣΟΥΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΤΑ ΒΟΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΕΔΩΝ ΤΑ ΑΤΙΜΑ ΣΠΑΘΙΑ ΤΟΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΜΑΣ Η ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΙΑ Angeliq from Queensland

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος1/20/2018 9:30 μ.μ.

  ΓΑΜΩ ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.