Δείτε σε βίντεο τη στιγμή που περίπου 100 οπαδοί της ΑΕΚ δέχθηκαν επίθεση, ενώ βρίσκονταν στο λιμάνι του Πειραιά

Έφαγαν και «πόρτα» οι 30 οπαδοί της ΑΕΚ -κι ας είχαν εισιτήριο- για το πλοίο με προορισμό το Ηράκλειο!
Άνθρωποι του λιμενικού τούς κατέβασαν, αφού… έπεσαν και μερικές «ψιλές» και τους οδήγησαν στον Ηλεκτρικό του Πειραιά.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:Περίπου 100 οπαδοί της ΑΕΚ επιχείρησαν να ταξιδέψουν το βράδυ της Παρασκευής (16/2) από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό το Ηράκλειο, όπου το Σάββατο (17/2) θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Λίγο μετά την άφιξη τους στην πύλη Ε2, απ' όπου αναχωρούσε το πλοίο για Κρήτη στις 21:00 και όπως μπορείτε να δείτε στα βίντεο που ακολουθούν, επικράτησε ένας κακός χαμός καθώς δέχτηκαν επίθεση με φωτοβολίδες, κροτίδες και μολότοφ, πριν προλάβουν να επέμβουν οι αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο.

Μόλις εκτονώθηκε η κατάσταση, το Λιμενικό σώμα σε συνεργασία με άνδρες της αστυνομίας, δεν επέτρεψαν στους φίλους της ΑΕΚ να ταξιδέψουν (υπάρχει πάντα η σχετική απαγόρευση των μετακινήσεων από το υπουργείο) και τους συνόδευσαν μέσα από τον χώρο του λιμανιού μέχρι τον σταθμό του ΗΣΑΠ, όπου επιβιβάστηκαν σε συρμό και αναχώρησαν από τον Πειραιά προς άγνωστο προορισμό.


Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr, από τους 100, περίπου, οπαδούς της ΑΕΚ, που επιχείρησαν να ταξιδέψουν στο Ηράκλειο για τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, μόνο οι 30 είχαν ακτοπλοϊκό εισιτήριο και πράγματι, επιβιβάστηκαν στο πλοίο, με προορισμό την πρωτεύουσα της Κρήτης.

Με εντολή πλοιάρχου, ωστόσο, και κατόπιν συνεννόησης με τους ανθρώπους του λιμενικού, οι τελευταίοι κατέβασαν και τους 30 (έπεσαν και μερικές «ψιλές»…), οδηγώντας τους στον Ηλεκτρικό του Πειραιά, από όπου και αποχώρησαν…


Να πούμε ότι: Άσχετα με την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών, ο πλοίαρχος έχει κάθε δικαίωμα να μην επιτρέψει την επιβίβαση στον οποιονδήποτε εκείνος κρίνει, ακόμη και αν έχει στην κατοχή του εισιτήριο!

Αν, δηλαδή, θεωρήσει, όπως έγινε στην προκειμένη περίπτωση, απειλή κάποιον, ο νόμος τού επιτρέπει να τον κατεβάσει από το πλοίο. 
Δείτε σε βίντεο τη στιγμή που περίπου 100 οπαδοί της ΑΕΚ δέχθηκαν επίθεση, ενώ βρίσκονταν στο λιμάνι του Πειραιά Δείτε σε βίντεο τη στιγμή που περίπου 100 οπαδοί της ΑΕΚ δέχθηκαν επίθεση, ενώ βρίσκονταν στο λιμάνι του Πειραιά Reviewed by Κωνσταντίνος Α. on 8:14:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.