Στο νοσοκομείο με μώλωπες στο πρόσωπο το γνωστό μοντέλο Ναστάζια Μητροπούλου [Εικόνες]

Η Ναστάζια Μητροπούλου που εμφανιζόταν στο παρελθόν και σε τηλεοπτική εκπομπή αδυνατεί να θυμηθεί τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση..

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:Στο νοσοκομείο Ναυπλίου μετήχθη το μοντέλο Ναστάζια Μητροπούλου, με μώλωπες σε όλο το πρόσωπο. Οι θεράποντες ιατροί της έκαναν ράμματα στο φρύδι και τη μύτη ενώ αναμένεται να υποβληθεί και σε μαγνητική τομογραφία.


Ωστόσο, η ίδια η γυναίκα φαίνεται να μην μπορεί να ανακαλέσει στη μνήμη της τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε στην κατάσταση αυτή.

"Λιποθύμησα και έπεσα μέσα στο σπίτι μου. Έχω χτυπήματα στο κεφάλι και ράμματα. Δεν έχω ιδέα τι συνέβη. Μπορεί και να γλίστρησα! Δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα" φέρεται να λέει η ίδια. 

Σε ανάρτησή της στο facebook από το περασμένο Σάββατο δημοσιεύει τις φωτογραφίες από το νοσοκομείο και ευχαριστεί το νοσοκομείο Ναυπλίου για την φροντίδα που της παρέχει.

πηγή: news247

Στο νοσοκομείο με μώλωπες στο πρόσωπο το γνωστό μοντέλο Ναστάζια Μητροπούλου [Εικόνες] Στο νοσοκομείο με μώλωπες στο πρόσωπο το γνωστό μοντέλο Ναστάζια Μητροπούλου [Εικόνες] Reviewed by Κωνσταντίνος Α. on 11:25:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.