Τούρκος ακινητοποιεί αδέσποτο σκύλο και τον βιάζει έξω από τζαμί [Βίντεο]

Ο ηλικιωμένος προέβη σε μια ασύλληπτη πράξη που μόνο απέχθεια προκαλεί και ντροπιάζει το ανθρώπινο είδος αλλά και ολόκληρη την Τουρκία.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:Η κίνηση αυτή ξεπερνάει κάθε όριο λογικής. Κι όμως, ο ηλικιωμένος που φαίνεται στο βίντεο ακινητοποίησε ένα αδέσποτο σκυλί με τη ζώνη του παντελονιού του και μετά το βίασε. Το περιστατικό αυτό διαδραματίστηκε στην Τουρκία, έξω από ένα τζαμί στην περιοχή Κοατσέλι.

Ένας νεαρός, όταν αντιλήφθηκε το περιστατικό άρχισε να το βιντεοσκοπεί και φώναξε στον άντρα «Τι κάνεις εκεί;»

Ο ηλικιωμένος στην αρχή δεν απάντησε αλλά όταν κατάλαβε ότι έγινε αντιληπτός ελευθέρωσε το λαιμό του άτυχου ζώου από τη ζώνη του, φόρεσε το παντελόνι του και στις φωνές του νεαρού απάντησε «ήταν μια πράξη αμορφωσιάς, μη με καταγγείλετε». Ωστόσο, ο νεαρός κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Δείτε το βίντεο

ilestwra.com  - hayvankralligi
Τούρκος ακινητοποιεί αδέσποτο σκύλο και τον βιάζει έξω από τζαμί [Βίντεο] Τούρκος ακινητοποιεί αδέσποτο σκύλο και τον βιάζει έξω από τζαμί [Βίντεο] Reviewed by Κωνσταντίνος Α. on 4:26:00 π.μ. Rating: 5

3 σχόλια:

 1. Ανώνυμος2/03/2018 2:53 μ.μ.

  Αυτό είναι το Ισλάμ, αυτοί είναι οι μουσουλμάνοι, αυτοί είναι οι Τούρκοι ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος2/04/2018 11:35 μ.μ.

   Εγώ έχω ακούσει και μου έχουν πει ότι και στην Ελλάδα που δεν είναι μουσουλμάνοι αλλά χριστιανοί στα χωριά πολλές φορές συμβαίνει....

   Διαγραφή
  2. Τί σχέση έχει το Ισλάμ με αυτό το γεγονός βρε ηλίθιε;

   Διαγραφή

Από το Blogger.