Απάντηση Τσίαρτα σε Βαλιανάτο: «Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ, δεν θα μας επιβάλετε τις ανώμαλες και αρρωστημένες επιθυμίες σας »

Οργισμένη απάντηση του Βασίλη Τσιάρτα στην πρόσφατη ραδιοφωνική δήλωση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου περί αναδοχής και υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, μέσω του Facebook.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:Το post του παλαίμαχου διεθνή επιτελικού μέσου: Άκου Βαλλιανάτο για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα. Κανένα νομοσχέδιο δε θα μας επιβάλει τις ανώμαλες και αρρωστημένες επιθυμίες σας. Φυσικά και σεις οι διαφορετικοί έχετε τα ίδια δικαιώματα όπως όλοι μας.
Το να θέλετε όμως να μας επιβάλετε μη φυσιολογικά ήθη, ανωμαλίες και παραλογισμούς πάει πολύ. Το οτι βρήκατε μια κυβέρνηση που έχει τα ίδια μυαλά με σας δε σημαίνει οτι θα τα αποδεχθούμε όλα.
Θέλετε να αλλοίωσετε την Ελλάδα αλλά δε θα τα καταφέρεται όσο θα προκαλείται και θα θέλετε να δημιουργήσετε αρρωστημένα πρότυπα. Φυσικά και τα παιδιά πρέπει όλα να έχουν στέγη, στοργή και αγάπη αλλά στα φυσιολογικά πλαίσια που όλοι γνωρίζουμε.
Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ. Δεν είναι ούτε Ολλανδία ούτε Γερμανία ή οποιαδήποτε άλλη χώρα που τα αποδέχεται αυτά.

Απάντηση Τσίαρτα σε Βαλιανάτο: «Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ, δεν θα μας επιβάλετε τις ανώμαλες και αρρωστημένες επιθυμίες σας » Απάντηση Τσίαρτα σε Βαλιανάτο: «Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ, δεν θα μας επιβάλετε τις ανώμαλες και αρρωστημένες επιθυμίες σας » Reviewed by Κωνσταντίνος Α. on 4:19:00 μ.μ. Rating: 5

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/19/2018 12:34 μ.μ.

    'ΠΡΟΟΔΟΣ' ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΦΥΣΙΚΟΥ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΤΥΧΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΩΤΥΠΟ ΕΝΑΝ Η ΜΙΑ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/20/2018 6:09 μ.μ.

    ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΤΥΧΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΦΥΣΙΚΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.ΠΑΛΟΥΚΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.