Συλλήψεις διαρρηκτών στην Αργυρούπολη από την ομάδα ΔΙΑΣ

Οι δράστες ένας 58χρονος Έλληνας και ένας 65χρονος Τυνήσιος, από τον περασμένο Φεβρουάριο, διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις-κλοπές στα νότια προάστια......

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:Τουλάχιστον δέκα σπίτια από τις περιοχές της Αργυρούπολης, του Αλίμου και της Ηλιούπολης είχαν διαρρήξει ένας 58χρονος Έλληνας και ένας 65χρονος Τυνήσιος που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Αργυρούπολης, οι δράστες από τον περασμένο Φεβρουάριο, διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις-κλοπές από σπίτια στα νότια προάστια, όπου παραβιάζοντας τα παράθυρα ή τις κεντρικές εισόδους και αφού έμπαιναν στο εσωτερικό τους, αφαιρούσαν ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα καθώς και χρήματα.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία καθώς και ένα αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς. Σε βάρος των δραστών εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για όμοια αδικήματα.

Πηγή: skai.gr
Συλλήψεις διαρρηκτών στην Αργυρούπολη από την ομάδα ΔΙΑΣ Συλλήψεις διαρρηκτών στην Αργυρούπολη από την ομάδα ΔΙΑΣ Reviewed by Κωνσταντίνος Α. on 1:04:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.