Σκοπιανά ΜΜΕ: Άγρια συμπλοκή στην Πιερία μεταξύ Ελλήνων και Σκοπιανών για το όνομα

Άγρια συμπλοκή μεταξύ Ελλήνων και Σκοπιανών εφήβων «για το όνομα της Μακεδονίας» αποκαλύπτουν ΜΜΕ των Σκοπίων...
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Makfax ο καυγάς συνέβη στην περιοχή Νέοι Πόροι Πιερίας, κατά τη διάρκεια ταξιδιού ομάδας χάντμπολ των Σκοπίων στην ελληνική πόλη.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:Όλα ξεκίνησαν, όταν μια έφηβη, ηλικίας 17-18 ετών, ρώτησε τους σκοπιανούς από που είναι και εκείνοι απάντησαν πως «είναι από τη Μακεδονία».

Η νεαρή ξεκίνησε να λογομαχεί μαζί τους για το όνομα και λίγο αργότερα επέστρεψε στο σημείο με παρέα ελλήνων εφήβων.

Οι δύο ομάδες εφήβων άρχισαν να καυγαδίζουν, μέχρι που τελικά ήρθαν στα χέρια. Σύμφωνα με το Makfax «ο καβγάς ήταν πολύ άγριος και είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό πολλών ατόμων», χωρίς να διευκρινίζει αν οι τραυματίες ήταν Έλληνες ή Σκοπιανοί. (Σύμφωνα με ελληνικά μμε οι περισσότεροι τραυματίες είναι Σκοπιανοί

Σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα των Σκοπίων, η συμπλοκή έληξε με παρέμβαση της αστυνομίας, ενώ πολλοί από τους εμπλεκόμενους «κατέληξαν στο νοσοκομείο, με αρκετά σοβαρά τραύματα».

Η ιστοσελίδα καταλήγει ότι προσπάθησε να έρθει σε επαφή με την ιδιοκτήτρια της ομάδας χάντμπολ των Σκοπίων, όμως εκείνη δεν απαντούσε στις κλήσεις της, ενώ λίγο αργότερα «έκλεισε το κινητό της τηλέφωνο».
Σκοπιανά ΜΜΕ: Άγρια συμπλοκή στην Πιερία μεταξύ Ελλήνων και Σκοπιανών για το όνομα Σκοπιανά ΜΜΕ: Άγρια συμπλοκή στην Πιερία μεταξύ Ελλήνων και Σκοπιανών για το όνομα Reviewed by Κωνσταντίνος Α. on 1:36:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.