Παπαχριστόπουλος για επίθεση στην κλούβα των ΜΑΤ: Όποιος παίζει με την φωτιά, αυτά έχει

Με αυτό το επιχείρημα προσπάθησε να εξηγήσει γιατί δεν πρέπει να παραιτηθεί ο Νίκος Τόσκας.
Στην επίθεση που δέχθηκε η κλούβα των ΜΑΤ στην Θεσσαλονίκη το βράδυ του Σαββάτου, αναφέρθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:Μιλώντας στο κανάλι «SBC», ο κ. Παπαχριστόπουλος προσπάθησε να εξηγήσει γιατί δεν πρέπει να παραιτηθεί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, λέγοντας:

«Στην προκειμένη περίπτωση κινδύνευσαν κάποια παιδιά. Αυτή η επίθεση δεν είχε καμία σχέση με τον Ρουβίκωνα που πετάει χαρτάκια και μπογιές.
Όποιος παρανομεί βάσει αυτού να τιμωρείται. Οι νόμοι είναι συγκεκριμένοι. Αλλά από εκεί και πέρα συνεχώς ζητούν την παραίτηση του Τόσκα. Την έχουν ζητήσει καμιά 50αριά φορές. Επειδή ξέρω πως δουλεύει η ελληνική αστυνομία, είμαι βέβαιος ότι για την περίπτωση της Θεσσαλονίκης δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Συμφωνώ με όλους όσους λένε ότι έπρεπε κάτι να γίνει, αλλά δεν έγινε. Όταν παίζεις με την φωτιά και η αστυνομία παίζει με την φωτιά κάθε ημέρα, θα έχουμε και αυτά».

Πηγή: protothema.gr 
Παπαχριστόπουλος για επίθεση στην κλούβα των ΜΑΤ: Όποιος παίζει με την φωτιά, αυτά έχει Παπαχριστόπουλος για επίθεση στην κλούβα των ΜΑΤ: Όποιος παίζει με την φωτιά, αυτά έχει Reviewed by Κωνσταντίνος Α. on 10:13:00 π.μ. Rating: 5

1 σχόλιο:

Από το Blogger.