Επιστρέφουν κατά χιλιάδες-Μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι υπογραφές της συμφωνίας Τσίπρα - Μέρκελ για τους λαθρομετανάστες

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που μεταδίδει σήμερα φιλοκυβερνητική ιστοσελίδα μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα πέσουν οι υπογραφές στην περιβόητη συμφωνία Τσίπρα – Μέρκελ για τους λαθρομετανάστες.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:Οι αντίστοιχες υπογραφές με την Ισπανία θα έρθουν ακόμα πιο νωρίς, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες.

Η συμφωνία αυτή προβλέπει ότι η Ελλάδα θα απαγορεύσει πλήρως τις δευτερογενείς μετακινήσεις λαθρομεταναστών, δηλαδή δεν θα αφήνει κανέναν να ξεφεύγει προς Γερμανία και παράλληλα θα δέχεται πίσω αυτομάτως όλους τους λαθρομετανάστες της Γερμανίας.

Οι μόνοι λαθρομετανάστες που θα επιτρέπεται να πάνε στην Γερμανία θα είναι στο πλαίσιο της επανενώσεως οικογενειών και όπως είναι απολύτως λογικό θα είναι ελάχιστοι. Από την άλλη πλευρά, χιλιάδες λαθρομετανάστων θα ρέουν ασταμάτητα από την Γερμανία προς την Ελλάδα, η οποία θα καταστεί αποθήκη για τους λαθρομετανάστες ολόκληρης της Ευρώπης, μαζί με την Ισπανία.

Αντίστοιχα, οι χώρες που έπαψαν να είναι κορόιδα, όπως η Ιταλία, δεν θα έχουν καμία επίπτωση από όλα αυτά, απλώς από δω και πέρα θα απολαμβάνουν την ασφάλεια που προσφέρει η άρνηση της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων.
πηγή- xryshaygh.com
Επιστρέφουν κατά χιλιάδες-Μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι υπογραφές της συμφωνίας Τσίπρα - Μέρκελ για τους λαθρομετανάστες Επιστρέφουν κατά χιλιάδες-Μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι υπογραφές της συμφωνίας Τσίπρα - Μέρκελ για τους λαθρομετανάστες Reviewed by Κωνσταντίνος Α. on 3:01:00 μ.μ. Rating: 5

2 σχόλια:

 1. Ανώνυμος8/17/2018 8:55 π.μ.

  Φυσικά για απελάσεις ούτε κουβέντα από το βρώμικο καθεστώς συριζανέλ ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος8/26/2018 9:55 π.μ.

  Ναί θα τούς πάρει στο σπίτι του.
  Αυτά να μην είχε θα ήταν καλύτερος...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.