Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018

Τασία σε Χρήστο Παππά για κηδεία Κ. Κατσίφα: «Ανατριχιαστικές, φασιστικές αηδίες» [Βίντεο]

Tην αντίδραση της «προοδευτικής» Τασίας Χριστοδουλοπούλου προκάλεσε η τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά στην Ολομέλεια, την ώρα της κηδείας του Ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα.
«Ήρωα, Κωνσταντίνε Κατσίφα, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει τη βαθιά πίστη πως η θυσία σου δεν θα πάει χαμένη. 
Θα καρπίσει το δένδρο της ελευθεριάς που πότισε και το δικό σου αίμα. Λεβέντη Ηπειρώτη, μόνος ξεσήκωσες την Ελλάδα όλη για να θυμηθεί την αλύτρωτη πατρίδα μας. Κώστα Κατσίφα, το αίμα σου υπογραφή. Βόρειος Ήπειρος, γη ελληνική. Καλό ταξίδι ήρωα, καλό ταξίδι γενναίε συμπατριώτη» ανέφερε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

O κοινοβουλευτικός της εκπρόσωπος Χρήστος Παππάς αποκάλεσε «ψυχοπαθή»  τον Έντι Ράμα  και χαρακτήρισε «ελαχιστότατο» τον Προκόπη Παυλόπουλο επειδή δεν πήρε τηλέφωνο την μητέρα του Κατσίφα.

Ο κ. Παππάς αντιπαρατέθηκε και  με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Κώστα Τζαβάρα, όταν ο βουλευτής της ΝΔ μιλούσε σε συνάδελφό του από τα έδρανα. Κάποια στιγμή ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής άρχισε να απευθύνεται στον ενικό στον βουλευτή της ΝΔ, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε.

Του απάντησε ο Χρ. Παππάς: «Σε πείραξε που δεν σε είπα κύριο; Το “κύριος” παραπέμπει αλλού»!  Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής κατέληξε στην ομιλία του με τους  με στίχους ενός ηπειρώτικου τραγουδιού,  που το νόημά του είναι ότι “τα εδάφη της Βορείας Ηπείρου θα είναι και πάλι δικά μας”, προκαλώντας το ειρωνικό σχόλιο της Τασίας Χριστοδουλοπουλου («πω πω πω» είπε! ). 

Χρ. Παππάς:Τελειώνοντας την αναφορά μου η οποία δεν θα μπορούσε παρά να είναι ένα είδος Μνημοσύνου στον Ήρωα Κωνσταντίνο Κατσίφα, θέλω να καταγγείλω τους εκπροσώπους του αυτοαποκαλούμενου «δημοκρατικού τόξου», οι οποίοι αρνήθηκαν την πρόταση της Χρυσής Αυγής για την τήρηση ενός λεπτού σιγής η οποία έγινε από την Συναγωνίστρια Ζαρούλια μια μέρα μετά την δολοφονία του, στις 29 Οκτωβρίου και οι οποίοι και σήμερα την στιγμή της κηδείας του Ήρωα στις Βουλιαράτες αρνούνται και πάλι την συμβολική αυτή πράξη, τον ελάχιστο φόρο τιμής που θα μπορούσε να αποδώσει το ελληνικό κοινοβούλιο στις τραγικές αυτές στιγμές για την Βόρειο Ήπειρό μας. Θα έπρεπε να αισχύνεστε γι’ αυτό πιστεύει και η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού Λαού.

Ήρωα Κωνσταντίνε Κατσίφα, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει την βαθιά πίστη πως η θυσία σου δεν θα πάει χαμένη. Θα καρπίσει το δέντρο της λευτεριάς που πότισε και το δικό σου αίμα. Κωνσταντίνε Κατσίφα επιστρέφεις σήμερα στην Πατρώα ελληνική γη ως Ήρωας με ανοιχτό φέρετρο, ντυμένος με την «παραλλαγής» και τυλιγμένος με την Γαλανόλευκη που υπερασπίστηκες με την ίδια σου την ζωή.

Λεβέντη Ηπειρώτη, μόνος ξεσήκωσες την Ελλάδα όλη και θυμήθηκες την αλύτρωτη Πατρίδα μας. Κώστα Κατσίφα το αίμα σου υπογραφή, Βόρειος Ήπειρος γη ελληνική. Καλό ταξίδι Ήρωα, γενναίε συμπατριώτη!

Κωνσταντίνε Κατσίφα, επειδή λόγω της μασονοδεξιάς σκευωρίας έχω απαγόρευση εξόδου από την Χώρα όπως και ο Γενικός Γραμματέας, Νίκος Μιχαλολιάκος και πλείστοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αλλά και ως persona non grata στην Αλβανία, δεν παρίσταμαι στην εξόδιο ακολουθία, σε αποχαιρετώ όπως πρέπει σε Ήρωες και γενναίους με το ηπειρώτικο τραγούδι της Πατρίδας μας: «Δέλβινο και Τσαμουριά…, Δέλβινο και Άγιοι Σαράντα θα σας πάρουμε για πάντα… Δέλβινο και Τεπελένι πάλι ελληνικό θα γένει!».

Προηγουμένως πάντως η Τασία Χριστοδουλοπούλου είχε προσπαθήσει να υποβαθμίσει το γεγονός ότι ο κ. Παππάς  απευθυνόταν στον κ. Τζαβάρα στον ενικό και δεν παρενέβη ότι διαμαρτυρήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ. Ακολούθησε νέος γύρος αντιπαράθεσης με την κ. Χριστοδουλοπούλου να παρατηρεί:  «Η  Δημοκρατία εχει και τα όρια της… Δε θα μας γυρίσετε αιώνες πίσω». 

Όταν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής συνέχισαν να φωνάζουν υπέρ της κηδείας Κατσίφα και την απουσία της κυβέρνησης η αντιπρόεδρος της Βουλής τους προέτρεψε να αποχωρήσουν (με τη φράση «άιντε αποχωρήστε»  και κατέληξε λέγοντας: «Ανατριχιαστικές, φασιστικές αηδίες».

Για παρέλαση πατριδοκαπηλείας μίλησε ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος «Όλη αυτή η παρέλαση όλων όσοι ομνύουν στην τιμή ενός νεκρού γίνεται για να αξιοποιήσουν τις ψήφους των Βορειοηπειρωτών. 
Δεν ξέρω αν σήμερα πρότειναν κιόλας να ψηφίσει το Κοινοβούλιο να κάνει και πόλεμο γι’ αυτό το θέμα. Δεν ξέρω μέχρι που φτάνει αυτή διάθεση καπηλείας» είπε ο Τάσος Πετρόπουλος και συνέχισε: «η πατρίδα μας και το έθνος είχαν πολλούς πατεράδες και μανάδες. 
Ο αγώνας τους δεν είχε καμία σχέση όμως με αυτό που συμβόλιζε ο γνήσιος αγώνας για ελευθερία και δημοκρατία. Ήταν εκείνοι πατεράδες που θέλανε μισαλλοδοξία και αυταρχισμό. Αυτά είναι γνωστά ιστορικά και μην προσπαθούν μα αξιοποιήσουν το θάνατο ενός ανθρώπου, που συνέβη όπως συνέβη, εναντίον της κυβέρνησης».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου