Νέα επίθεση κουκουλοφόρων με μολότοφ και πέτρες στο σπίτι Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια - 19 προσαγωγές υπόπτων

Επίθεση κουκουλοφόρων στις αστυνομικές δυνάμεις που περιφρουρούν την οικία του Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη επί της οδού Βουλγαροκτόνου, στα Εξάρχεια σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα.
Ομάδα 20 κουκουλοφόρων, επιτέθηκε για πολλοστή φορά με πέτρες και μολότοφ κατά του σπιτιού του κ. Φλαμπουράρη και των αστυνομικών δυνάμεων που την φρουρούν, στην οδό Βουλγαροκτόνου στην περιοχή των Εξαρχείων.

Από την επίθεση δεν σημειώθηκαν φθορές, τυχόν τραυματισμοί ή προσαγωγές. Σημειώνεται ότι είναι η πολλοστή φορά που η οικία του Υπουργού Επικρατείας γίνεται στόχος κουκουλοφόρων.

Μετά από αναζητήσεις της Αστυνομίας πραγματοποιήθηκαν συνολικά 19 προσαγωγές υπόπτων για συμμετοχή στο επεισόδιο.

ΣΥΡΙΖΑ: Άθλια στοχοποίηση του υπουργού Επικρατείας
Για «άθλια στοχοποίηση» του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, με ενέργειες που προσιδιάζουν στον υπόκοσμο, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη νέα επίθεση στο σπίτι του κ. Φλαμπουράρη.

«Η νέα επίθεση στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, καταδεικνύει την άθλια στοχοποίησή του, με ενέργειες που προσιδιάζουν στον υπόκοσμο, και καμία σχέση δεν έχουν με την οποιαδήποτε πολιτική δράση. Όσοι επιδίδονται σε αυτές τις ενέργειες, να ξέρουν ότι δεν μπορούν να τρομοκρατήσουν κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης» επισημαίνει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα (λίγο μετά τις 19:00), περίπου 20 κουκουλοφόροι πραγματοποίησαν επίθεση με βόμβες μολότοφ και πέτρες εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν έξω από το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη, στα Εξάρχεια. Από την επίθεση δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές.

ΝΔ: Η κυβέρνηση φέρει ακέραιη την ευθύνη για τη γενικευμένη ανομία
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση κουκουλοφόρων κατά της οικίας του κ. Φλαμπουράρη. Η κυβέρνηση, ωστόσο, θα πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσει ότι φέρει ακέραιη την ευθύνη για την γενικευμένη ανομία, η οποία αντιμετωπίζεται μόνον με μηδενική ανοχή».
Νέα επίθεση κουκουλοφόρων με μολότοφ και πέτρες στο σπίτι Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια - 19 προσαγωγές υπόπτων Νέα επίθεση κουκουλοφόρων με μολότοφ και πέτρες στο σπίτι Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια - 19 προσαγωγές υπόπτων Reviewed by Κωνσταντίνος Α. on 11:53:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.