Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018

Δήλωση-βόμβα του Προέδρου της Ένωσης των Αστυνομικών: «Φεύγουμε από την Ομόνοια, γιατί μετά τις 4 το απόγευμα δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε»!

Όταν ακόμη και ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας φτάνει στο σημείο να ομολογεί ότι η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας είναι αφόρητη και σηκώνει τα χέρια ψηλά, τότε καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε σε ποιο οικτρό σημείο έχουν φτάσει τα πράγματα.

 Ενδεικτική της όλης κατάστασης είναι η απόφαση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας να μεταφέρει τα γραφεία της από την οδό Χαλκοκονδύλη στην οδό Πανόρμου!

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης των αστυνομικών Δημοσθένης Πάκος: 
«Μετά από 20 χρόνια φεύγουμε γιατί πλέον είναι ανέφικτο μετά τις 4 το απόγευμα να κυκλοφορήσουμε εκεί, ακόμη και εμείς που είμαστε αστυνομικοί. Λόγω της κατάστασης δεν μπορούν ούτε τα μέλη μας, οικογενειάρχες, συνταξιούχοι. Έχουμε στείλει έγγραφα προς τους αρμόδιους φορείς, έχουμε ενημερώσει και προφορικά και πλέον δεν μπορούμε να καθόμαστε εκεί. Σε έναν δρόμο 20 μέτρων, είναι ταυτόχρονα 100 χρήστες ναρκωτικών, ανάμεσα από Μάρνη μέχρι την Σωκράτους, που δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί».

Όταν τα λόγια αυτά ανήκουν σε έναν εκπρόσωπο της Αστυνομίας, σκεφτείτε την κατάσταση που βιώνουν σε καθημερινή βάση οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής.

Μια κατάσταση, βεβαίως, την οποία σε καμία περίπτωση δεν βιώνουν οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές», «ανθρωπιστές», «αλληλέγγυοι» και λοιποί «δικαιωματάκηδες», οι οποίοι διαμένοντας σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων από το κέντρο της Αθήνας έχουν την ασφάλεια και την άνεση να κουνούν το δάκτυλό τους στους άμοιρους κατοίκους της περιοχής, αποκαλώντας ως «φασιστική», «ρατσιστική» και «ξενοφοβική» την αντίθεσή τους στο μαρτύριο το οποίο τραβάνε.
www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου