Στα ίχνη της "Κινέζικης Μαφίας" βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ


Νεότερες πληροφορίες σχετικά με την δολοφονία του αλλοδαπού νέγρου ληστή από συμμορία κινέζων στο κέντρο της Αθήνας.
Από από αυτά που πληροφορηθήκαμε στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας ,είναι ότι έχει αρχίσει ένας νέος πόλεμος αλλοδαπών συμμοριών,για την επιβολή της δικιάς τους τάξης  και ασφάλειας,που Ελληνική αστυνομία  παραμένει θεατής και ανήμπορη να αντιδράσει.

Τώρα σχετικά με την δολοφονία του νέγρου ληστή,ακούγεται έντονα η φήμη για επανεμφάνιση "κινέζων μαφιόζων"για οριστικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών με ληστές και με όσους δημιουργούν προβλήματα στα καταστήματα των ομοεθνών τους.
Ο συγκεκριμένος κακοποιός λήστευε και χτυπούσε επί καθημερινής βάσεως κινέζους καταστηματάρχες.
Οι φήμες λένε ακόμα,ότι μόνο και μόνο  για θέμα  "ηθικής Τιμής "ανέλαβε η οργάνωση να προστατεύσει τους ομοεθνείς της και να σκοτώσει παραδειγματικά τον ληστή (τον ξεκοίλιασαν μπροστά στα μάτια ομοεθνών του) στα σοκάκια πίσω από το παλιό Δημαρχείο.

Διαβάστε σχετική ανάρτηση για την κινέζικη μαφία που βγάλαμε πριν 4 μήνες
Πώς τα μέλη της άρχισαν να δραστηριοποιούνται και πού


Στα ίχνη της κινεζικής μαφίας στην Ελλάδα βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. Η σύλληψη δύο μαφιόζων στη Θεσσαλονίκη που εκβίαζαν ομοεθνείς τους αποδεικνύει ότι όσα έλεγαν σε απόρρητη έκθεσή τους αξιωματικοί της Αστυνομίας για τη δράση της κινεζικής μαφίας στη χώρα μας είχαν βάση.

Εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας είχαν παραδώσει στο αρχηγείο απόρρητη λεπτομερή έκθεση για τη δράση της κινεζικής μαφίας στην Ελλάδα. Σε αυτή περιέγραφαν τον τρόπο «δουλειάς» των μαφιόζων και τον κίνδυνο να εισβάλει η μαφία στη χώρα. Αποδεικνύεται ότι είχαν δίκιο.
Το τελευταίο διάστημα πυκνώνουν τα στοιχεία που δείχνουν ότι η κινεζική μαφία κάνει επιχειρηματικό άνοιγμα στη χώρα μας. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. λένε πως οι Κινέζοι παράνομοι, μετά την αθρόα προσέλευση συμπατριωτών τους μεταναστών, είδαν «κενό» και αποφάσισαν να δραστηριοποιηθούν γιγαντώνοντας τα κέρδη τους.
Το μεγαλύτερο σοκ προκάλεσε η ανακάλυψη πλαστογράφησης επίσημων εγγράφων από το ελληνικό προξενείο του Χονγκ Κονγκ. Επρόκειτο για βίζες που η κινεζική μαφία είχε πλαστογραφήσει για να τις χρησιμοποιήσει στο «σπρώξιμο» λαθρομεταναστών. Το γεγονός ότι ενεργοποιήθηκε άμεσα η Ιντερπόλ και ότι σταμάτησε η έκδοση σχετικών εγγράφων από το προξενείο καταδεικνύει τη σοβαρότητα του θέματος.
Βέβαια, η διακίνηση λαθρομεταναστών δεν είναι ο μόνος χώρος στον οποίο η κινεζική μαφία θέλει να εισβάλει στην Ελλάδα. Οι εκβιασμοί, οι πλαστογραφίες, τα πληρωμένα συμβόλαια θανάτου, η πορνεία κ.ά. είναι «δουλειές» που η μαφία ξέρει καλά και θέλει να «ελέγξει» στη Ελλάδα.

Κινεζική μαφία κινεί λαθρομετανάστες
Ανεξέλεγκτη είναι η δράση της κινεζικής μαφίας στη χώρα μας, η οποία δραστηριοποιείται κυρίως στην προώθηση Κινέζων λαθρομεταναστών.
Υπάρχει ροή σημάτων από την Ιντερπόλ ότι Κινέζοι λαθρομετανάστες κάνουν μαζικές μετακινήσεις μέσω του βαλκανικού άξονα, δηλαδή μέσω Τουρκίας, Βουλγαρίας, Σκοπίων και Αλβανίας, αλλά και μέσω Ρωσίας με προορισμό τα βόρεια λιμάνια της Ευρώπης. Οι ελληνικές και ευρωπαϊκές αστυνομικές αρχές κάνουν λόγο για αύξηση του κύματος των Κινέζων λαθρομεταναστών, ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο η κινεζική μαφία αλλά και νέες συμμορίες δουλεμπορίου να προωθούν τους λαθρομετανάστες.
Το κινέζικο ανθρώπινο «εμπόρευμα» ενδιαφέρει ιδιαίτερα τα διεθνή κυκλώματα των δουλεμπόρων, αφού για τη μεταφορά ενός και μόνο λαθρομετανάστη από τη χώρα του στην Ευρώπη εισπράττουν περισσότερα από 12.000 δολάρια, δηλ. περίπου 15.000 ευρώ.
Δεν είναι λίγες μάλιστα οι περιπτώσεις που συμμορίες Κινέζων μαφιόζων εκβίαζαν ομοεθνείς τους για να τους πάρουν χρήματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το πρόσφατο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη όπου συμμορία εκβίαζε έναν ιδιοκτήτη καταστήματος πώλησης ενδυμάτων και μικροαντικειμένων στη λεγόμενη «Τσάινα Τάουν» προκειμένου να του πάρει χρήματα. Ο καταστηματάρχης δεν υπέκυψε και οι μαφιόζοι τον ξυλοκόπησαν άγρια. Παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε και στην Αθήνα, στα Πετράλωνα, όπου «ανταποκριτές» της κινεζικής μαφίας κρατούσαν αιχμάλωτους σε ένα διαμέρισμα εννιά ομοεθνείς τους. Η ΕΛ.ΑΣ. ήδη ασχολείται με την υπόθεση λαθρομεταναστών που έχουν πέσει θύματα συνδέσμων της κινεζικής μαφίας, ενώ ψάχνουν τα «μεγάλα κεφάλια» που κινούν τα νήματα στην Ελλάδα.
Πριν λίγο καιρό η Ιντερπόλ ανακάλυψε ένα κρούσμα πλαστογράφησης που «τάραξε» το ελληνικό προξενείο του Χονγκ Κονγκ. Κινέζοι λαθρομετανάστες είχαν πάνω τους θεωρήσεις που είχαν εκδοθεί για άλλους Κινέζους πολίτες από την επαρχία Κουατόνγκ. Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στο ελληνικό προξενείο, ενώ οι ελληνικές αρχές, που αμέσως κατάλαβαν ότι ήταν κίνηση της μαφίας, για να αποφύγουν άλλες τέτοιες ενέργειες αποφάσισαν να επιτρέπουν την έκδοση θεωρήσεων μόνο από την πρεσβεία μας στο Πεκίνο

«SNAKE HEADS»
Δράση και τα πλοκάμια
Σε όλη την Ευρώπη 

Η μεγαλύτερη συμμορία στον τομέα του δουλεμπορίου είναι οι «Snake Heads» που δραστηριοποιούνται σε όλη την Ευρώπη. Η κινεζική μαφία έχει δύο τρόπους προώθησης των λαθρομεταναστών: είτε τους μεταφέρει με ταχύπλοα πλοιάρια στο γειτονικό Χονγκ Κονγκ, για να τους προωθήσει ακολούθως στην Αμερική, είτε φροντίζει να τους προωθήσει προς την Ευρώπη μέσω της Βαλκανικής ή του ρωσικού διαύλου. Ακόμη, έχει τη δυνατότητα να τους χορηγεί πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης προκειμένου να νομιμοποιείται τη μετακίνησή τους. Μάλιστα η μαφία των «κεφαλών των φιδιών» έχει επιχειρήσει να χρησιμοποιήσει τους τελευταίους μήνες έγγραφα του ελληνικού προξενείου στο Χονγκ Κονγκ. Την πρώτη φορά μεγάλο γκρουπ Κινέζων ταξιδιωτών που είχε προμηθευτεί νομίμως ελληνικά έγγραφα για να ταξιδέψει -υποτίθεται- στη χώρα μας βρέθηκε παρανόμως διασκορπισμένο στο Βέλγιο, στην Ιταλία και στη Γαλλία.
Η κινεζική μαφία συνεργάζεται με άλλες μικρότερες που κατοικοεδρεύουν στις ήδη υπάρχουσες πολυπληθείς κοινότητες Κινέζων, όπως στη Βρετανία (αριθμεί 250.000 άτομα), στη Γαλλία (200.000), στη Γερμανία, στο Βέλγιο, στην Ολλανδία και στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, στη Θεσσαλονίκη οι Κινέζοι λαθρομετανάστες φτάνουν μέσω Τουρκίας και Σκοπίων και έχουν φροντίσει για την αποπληρωμή της μεταφοράς τους στους μαφιόζους μέσω συγγενών τους που ήδη βρίσκονται στη χώρα, οι οποίοι καταβάλουν ένα μέρος τους ποσού. Επειδή όμως τα χρήματα που δίνουν τις περισσότερες φορές δεν επαρκούν, η μαφία τους υποχρεώνει να απασχολούνται για πολλά χρόνια σε κάποια «μαύρη εργασία» ώστε να αποπληρώσουν και το τελευταίο ευρώ.
Στην Κίνα εκτιμάται ότι λειτουργούν περίπου 1 εκατ. «μυστικές συμμορίες», από τις οποίες 4.200 σχετίζονται με το οργανωμένο έγκλημα. H ισχύς που έχουν αποκτήσει είναι πλέον τόσο μεγάλη, ώστε πολλές από αυτές έχουν γιγαντωθεί και έχουν ξεκινήσει να δραστηριοποιούνται και εκτός συνόρων - όχι μόνο σε γειτονικές χώρες, αλλά και στην αμερικανική και ευρωπαϊκή ήπειρο. Στην Iαπωνία οι περιβόητες συμμορίες του οργανωμένου εγκλήματος «yakuza» υπολογίζεται ότι έχουν περισσότερα από 80.000 μέλη, ενώ τα ετήσια κέρδη τους υπερβαίνουν τα 50 δισ. δολάρια. H κάθε χώρα της περιοχής εμφανίζει τις δικές της ιδιαιτερότητες όσον αφορά στους τομείς δραστηριότητας του οργανωμένου εγκλήματος. Στην Tαϊλάνδη τα μεγαλύτερα κέρδη προέρχονται από την παραγωγή και τη διακίνηση ηρωίνης και αμφεταμινών, ενώ στη Mαλαισία η πειρατεία αποτελεί πλέον τον υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνο για τη διεθνή ναυτιλία. Στις Φιλιππίνες, εξάλλου, υπάρχουν περισσότερες από 249 οργανωμένες συμμορίες, οι οποίες κατά κύριο λόγο δραστηριοποιούνται στο εμπόριο ανθρώπων μέσω της γνωστής πλέον πρακτικής του trafficking. Κάθε χρόνο υπολογίζεται ότι περίπου 100.000 γυναίκες στις Φιλιππίνες διοχετεύονται από τα διεθνή κυκλώματα πορνείας και καταλήγουν σε χώρες του εξωτερικού.
Share on Google Plus

Μήνυμα σχετικά με τα σχόλια σας...από.. Κωνσταντίνος Α.

Για περιπτώσεις αναπαραγωγής άρθρων μας,διαβάστε πρώτα τους Όρους Χρήσης © www.eglimatikotita.gr

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Το eglimatikotita δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα ή διευκρινίσεις μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο Email της διαχείρισης.ΕΔΩ .
Ή μπορείτε και να αφήσετε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ

Υ.Γ..Το eglimatikotita.gr είναι τελείως ανεξάρτητο blog και δεν παίρνει εντολές από πολιτικά γραφεία και απο-κόμματα.Βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του και σε κανέναν άλλον.Εαν θέλετε να στηρίξτε την προσπάθεια μας και γενικότερα την ανεξάρτητη ενημέρωση,μπορείτε να πατήστε εστω και ένα κλίκ στις διαφημιστικές εικόνες της ιστοσελίδας.Ευχαριστώ.

Δείτε πιο κάτω μερικά απ τα πιο δημοφιλή μας άρθρα....
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου