ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Θα ήθελα να διαβάσετε το παρόν κείμενο για ένα λόγο. Για να καταλάβετε με γνήσια αλλά απλοϊκά επιχειρήματα και αποδείξεις το τι δράμα συντελείται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Αν και είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο θα το γράψω όσο περισσότερο απλά μπορώ και δίχως πολλές βιβλιογραφικές παραπομπές κλπ. Ο κάθε αναγνώστης που έχει απορίες, με ένα μήνυμα ας τις εκθέσει και υπόσχομαι ειλικρινά ότι θα απαντήσω σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Η Επιστήμη έχει προ πολλού διαπιστώσει, ότι στα ζώα και στον άνθρωπο υπάρχει ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ δεδομένο το αίσθημα του διαχωρισμού στους «δικούς μας» και στους «άλλους». Πρόκειται για το έμφυτο (γονιδιακό αν θέλετε) και απολύτως φυσιολογική "ορμή" από καταβολής του ανθρώπου, που τις τελευταίες δεκαετίες χλευάζεται από την πλειοψηφία των κατευθυνόμενων ΜΜΕ ως «ρατσισμός» (Ρατσιστές υπάρχουν με την αρνητική έννοια. Αλλά όχι έτσι όπως η προπαγάνδα ορισμένων ό.τι διαφορετικό δε της αρέσει αμέσως του πετά ισοπεδωτικά τη ρετσινιά του «ρατσισμού»). Καλείται και πειθαναγκάζεται δε ο μέσος άνθρωπος τού σήμερα, να «ξεριζώσει» αυτό το ένστικτο, προκειμένου να ενταχθεί στο «κοινωνικό σύνολο» της «ανεκτικής, πολυπολιτισμικής δημοκρατίας»… Αυτό απλώς είναι ένας αυθαίρετος «βιασμός», της αλήθειας δηλαδή της φυσικής – ουσιαστικής πραγματικότητας!.. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ !

Το «κακό» (αν ονομαστεί έτσι η επιθετικότητα κατά των ξένων) είναι δεδομένο στον άνθρωπο από την Φύση. Δεν εκριζώνεται ούτε με διεθνιστικές φλυαρίες περί «φιλίας των λαών», ούτε με αντιρατσιστικές «πλύσεις εγκεφάλου». ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΤΑΙ!!! Αυτό προτρέπει και ο Κ. Λόρεντζ, (από τα μεγαλύτερα επιστημονικά «πνεύματα» του 20ου αιώνα) ο οποίος πιστεύει ότι σε έναν ανώτερο πολιτισμό ελεύθερων Εθνοτήτων, μπορεί κανείς πράγματι να ελπίζει σε μεγαλύτερη «αυτοπειθάρχηση» των εθνών από τούτες τις επιθετικές τάσεις

Και αυτό είναι διαδραστικό φαινόμενο : Όπως οι μεν βλέπουν τους δε «ξένους» έτσι και οι δε το ίδιο για τους μεν ! (Lorenz Konrad: “Aggression”, 1969 – Επιθετικότητα εκδόσεις Χατζηνικολή).

Ας περιγράψω όμως τώρα τη σημερινή πραγματικότητα. Στην Ελλάδα (έχοντας υπόψη και τα παραπάνω συμπεράσματα ως εργαλεία σκέψης) από τη μια πλευρά είμαστε πλέον μια κοινωνία όπου έχει ενστερνιστεί τον δυτικοευρωπαϊκό τρόπο κοινωνικής συμπεριφοράς. Κοντολογίς έχουμε φτάσει ως Ελληνική αλλά και Ευρωπαϊκή κοινωνία να ΠΕΙΘΑΡΧΟΥΜΕ σε ικανοποιητικό ποσοστό στις φυσικές τάσεις επιθετικότητας που έχουμε. Και γι’ αυτό θεωρούμε εαυτούς «πολιτισμένους».

Απόδειξη αυτού είναι πως έστω και ως «θερμόαιμος» Μεσογειακός λαός είχαμε δείκτες εγκληματικότητας προ 10ετίας σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με τις περισσότερες ανεπτυγμένες Ευρωπαϊκές ή μη χώρες..

Τι γίνεται όμως τώρα ; Μας παρεισφρύουν εθνότητες που ΔΕΝ έχουν καταφέρει κατ’ αρχάς αυτή τη μορφή ΑΥΤΟΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ ! Οι λόγοι είναι πολλοί, προς χάριν συντομίας θα αναφέρω τον σημαντικότερο. Είναι ο μουσουλμανικός Φονταμενταλισμός. Η φιλοσοφία του σε Κοινωνιοβιολογικό επίπεδο είναι η εξής : Εισέβαλε σε ένα (κοινωνικό) σύστημα με όσα περισσότερα υποκείμενα (ανθρώπους ,και δεν χρησιμοποιώ τον όρο «υποκείμενα» απαξιωτικά, αλλά περιγραφικά σαν τον καλύτερο) της "δικής μας φύσης" που μπορείς, και μετά κυρίευσε το : Εξοντώνοντας το σαν υπερκυριάρχος «ξενιστής», τον «κομιστή» της προγενέστερης νοοτροπίας με οποιονδήποτε τρόπο βάρβαρο ή μη, αρκεί να ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ η προγενέστερη νοοτροπία και να υπερισχύσει η δική σου…

Με άλλα λόγια έχουμε το οξύμωρο φαινόμενο το ότι η κοινωνική ομάδα (Α) που ΠΕΙΘΑΡΧΕΙ στην «επιθετικότητα» βάλλεται ουσιαστικά από μία κοινωνική ομάδα (Β) που εκδηλώνει «Μακιαβελικά» την επιθετικότητα της με σκοπό να υπερισχύσει στην (Α) ομάδα.

Εδώ και ο πλέον αδαής θα αντιλαμβάνεται πως αν η (Α) ομάδα συνεχίζει και έχει την ανεκτικότητα αυτή αργά ή γρήγορα θα καταρρεύσει από την "επιθετική" πίεση της (Β).


Απόδειξη πλέον αυτού είναι πως η εγκληματικότητα που εμμέσως πλην σαφώς συνδέεται και με την ‘επιθετικότητα» έχει ξεφύγει σήμερα από κάθε (και στατιστικό) έλεγχο. Ένα «Φυσικό» σχέδιο (αν θέλετε όχι πολιτικό αλλά ως παρενέργεια αυτού που λέμε «παγκοσμιοποίηση») έχει αρχίσει ήδη να παίρνει σάρκα και οστά σε αυτό που καλούμε Ελληνική κοινωνία. Μια Ισοπέδωση αξιών μια οπισθοδρόμηση με αίτιο την ανεξέλεγκτη εισροή ανθρώπων σε ένα κοινωνικό σύστημα που ονομάζεται Ελλάδα όπου:
Όχι μόνο ΔΕΝ μπορούν να «ενσωματωθούν» οι «λαθρομετανάστες» αλλά θέλουν να ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ και τελικά να ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ τον όποιον προγενέστερο πολιτισμό σε τούτο τον γεωγραφικό χώρο που ονομάζεται Ελλάδα.

Αναγκαίο αποτέλεσμα βέβαια αυτού είναι και η φυσική μας εξαφάνιση (γενοκτονία ημών μέσα στον φυσικό μας χώρο-την πατρίδα μας)…

Αυτή είναι μία συνοπτική εκτίμηση για το τι ακριβώς συμβαίνει στη Χώρα τούτη αυτή τη στιγμή.

Επειδή κάποιοι άνθρωποι εδώ νομίζοντας ότι έχουν το «αλάθητο» του Πάπα και παραπάνω αραδιάζουν ωραίες απόψεις περί πολυπολιτισμικής ενσωμάτωσης εναντίον του ρατσισμού και της ξενοφοβίας με κυριολεκτικά ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ (με την έννοια της φαντασιοπληξίας) επιχειρήματα, ας τους προτρέψετε σε ένα πιο ουσιαστικό διάλογο που απλώς εμπεριέχει και την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Είναι ωραίο δε λεω όλος ο κόσμος αύριο να ξυπνήσουμε, και να είναι ονειρικά πλασμένος δίχως βία και παντού ειρήνη. Ομολογώ πως θα το ήθελα και εγώ σαν την μεγαλύτερη ευχή που θα μπορούσα να κάμνω… ΔΕΝ είναι όμως έτσι. Όπως δεν έχουμε 10 χέρια να κάνουμε 10 δουλειές ταυτόχρονα έτσι και η πραγματικότητα σήμερα αντιμετωπίζει και τα προβλήματα της. Αν έχετε ένα ατύχημα θα πάτε στο νοσοκομείο να βελτιώσετε τα τραύματα σας.

Το νοσοκομείο στην παρούσα περίπτωση είμαστε εμείς οι ίδιοι.

Και το ζήτημα είναι πως πρέπει να θωρακίσουμε το σύστημα της κοινότητος ανθρώπων που έχουμε (και καλείται Ελλάδα, το γράφω έτσι γιατί το άρθρο θέλω να είναι τελείως ΑΠΟΛΙΤΙΚΟ) έτσι ώστε να έχουμε λιγότερους τραυματισμούς και θανάτους.
ΔΕΝ μπορούμε να αντέξουμε Οικονομικά, «Κοινωνιοβιολογικά», αλλά και Πολιτικά σαν τόσο μικρό έθνος που είμαστε αυτή την «εκπόρθηση» που επιχειρείται εναντίον μας . Εάν δεν αντιδράσουμε απειλούμεθα και με κίνδυνο της ζωής όλων μας. Αυτό είναι μια απάντηση σε όσους πιστεύουν ειλικρινά κάποια άλλα σενάρια. Περισσότερο βέβαια ρομαντικά αλλά δίχως υπόσταση στη στυγνή πραγματικότητα.

Πρέπει μάλιστα, σαν επίλογος να αντιδράσουμε ΟΛΟΙ οι Έλληνες. Ακόμα και Αριστερός να είναι κάποιος πρέπει να καταλάβει πως τα Αριστερά κόμματα έχουν πάρει ένα πάρα πολύ στραβό δρόμο (για μικροπολιτικούς δυστυχώς λόγους) που αποτέλεσμα θα έχει το εξής : Να ΕΞΟΝΤΩΘΕΙ το σύστημα που ονομάζεται Ελλάδα. Δηλαδή δεν κινδυνεύει απλώς μόνο η "πολιτιστική" μας υπόσταση αλλά και η ίδια μας η ζωή. Εμάς και των παιδιών μας (χειρότερα μέρα με τη μέρα). Αυτό να το σκεφτεί σοβαρά ο κάθε πολίτης που έχει κεντροαριστερές ιδέες ή και αριστερές (δικαίωμα του).

Είναι χρέος μας τουλάχιστον στους ειλικρινείς ανθρώπους να τους υποδείξουμε να σκεφτούν στο τομέα αυτό θετικότερα με κύριο γνώμονα την ουσιαστική πραγματικότητα και όχι με την πλύση εγκεφάλου που προσπαθούν να τους επιβάλουν κάποια ΜΜΕ και κάποιες άλλες ομάδες για ιδιοτελείς ή φαντασιοπληκτικούς σκοπούς.

Σε αυτό το άρθρο σας δίνω απλώς το έρεισμα να σκεφτείτε λογικά τίποτε άλλο….

Δεν έχει όμως κανείς το δικαίωμα να δημιουργήσει μια κατάσταση όπου θα κινδυνεύσουμε όλοι να υποστούμε βία και θάνατο δίχως να φταιμε σε τίποτα...

Δεν κινδυνολογώ, τα νούμερα και προσωπική σας εμπειρία μιλάνε από μόνα τους και προκαλώ οποιονδήποτε έχει καθαρή σκέψη σε ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ και αν ανήκει να δει το θέμα ψύχραιμα και σοβαρά για το τι πάει να γίνει (σε πολύ λίγο καιρό από τώρα) και να πράξει ανάλογα.

Επίκληση στη συνείδηση και λογική κάνω σε όλους και δεν με ενδιαφέρει το τι Πιστεύει κανείς. Ας σβήσουμε πρώτα τη “φωτιά” και μετά καλά να είμαστε να διαφωνούμε όσο και σε ότι θέλουμε…

Αρκεί να υπάρχουμε…


Δημήτρης Π.Γ.

Share on Google Plus

Μήνυμα σχετικά με τα σχόλια σας...από.. apopsis

Για περιπτώσεις αναπαραγωγής άρθρων μας,διαβάστε πρώτα τους Όρους Χρήσης © www.eglimatikotita.gr

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Το eglimatikotita δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα ή διευκρινίσεις μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο Email της διαχείρισης.ΕΔΩ .
Ή μπορείτε και να αφήσετε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ

Υ.Γ..Το eglimatikotita.gr είναι τελείως ανεξάρτητο blog και δεν παίρνει εντολές από πολιτικά γραφεία και απο-κόμματα.Βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του και σε κανέναν άλλον.Εαν θέλετε να στηρίξτε την προσπάθεια μας και γενικότερα την ανεξάρτητη ενημέρωση,μπορείτε να πατήστε εστω και ένα κλίκ στις διαφημιστικές εικόνες της ιστοσελίδας.Ευχαριστώ.

Δείτε πιο κάτω μερικά απ τα πιο δημοφιλή μας άρθρα....
  Blogger Comment
  Facebook Comment

22 σχόλια :

 1. Ανώνυμος9/08/2010 8:36 π.μ.

  και εγω μαζί σου, πως όμως? που θα σε συναντηθούμε? πως θα πεισθούν άλλοι? όσο για τους αριστερούς τσάμπα σπαταλάς το σάλιο σου, μαζί με τους μετανάστες πρεπει να φύγουν ως προδοτες το ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τους ψηφοφόρους τους και να απαγορευτεί δια νόμου όπως έγινε ήδη σε 2 ευρωπαικές χώρες η υπάρξη τέτοιων άρρωστων-αριστερων-προδοτικών κομμάτων

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος9/08/2010 9:08 π.μ.

  Συμφωνώ κ γώ μαζί σου. Όμως για να δώσουμε ένα μάθημα τον Νοέμβρη πρέπει να ψηφίσουμε ένα κόμα που δεν ανήκει στους 2 μεγάλους. Με ποια κριτήρια να το επιλέξουμε όμως που κ οι υπόλοιποι ειναι σχεδόν τα ίδια με τους 2 μεγάλους? Η αποχή κ το άκυρο δεν πρέπει να γίνουν αποδεκτά από τον κόσμο. Ποιο κόμμα θα μπορέσει να βοηθήσει την Ελλάδα μας?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος9/08/2010 9:31 π.μ.

  ΟΥΤΕ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΠΟΧΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΛΑΚΤΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΝΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ. ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΔΙΑΣΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ. ΟΣΟΙ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΆΒΟΛΟ ΝΑ ΠΑΝΕ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΑΜΕ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΝΑ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΝΤΑΙ ΑΓΡΙΑ. ΝΑ ΙΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ. ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΟΠΛΑ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟ 1904. ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος9/08/2010 9:33 π.μ.

  ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΙΣΤΟΛΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΕΡΜΑ Η ΑΝΟΧΗ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος9/08/2010 9:44 π.μ.

  τι χρώμα άλογα θα έχει το κάρο?
  σπλατς σπλατς
  πολύ αίμα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος9/08/2010 9:58 π.μ.

  έχω υπογράψει για την άρση της βουλευτικής ασυλίας.
  και ακόμη περιμένω.
  και θα περιμένω για πολύ ακόμη.

  ούτε μεχρι να βγει ο καδρονοφόρος νεοναζί δπγ απο τη φυλακή...
  Η μιλένα μας ξεφτύλισε διεθνώς για το ζήτημα. γέλαγαν οι ευρωπαίοι με την κατάντια μας. ασυλία, λέει...
  και τώρα υφυπουργός η μιλένα.....

  ζήτω το στρουμφοχωριό μας.
  ζήτω ο βασιλεύς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος9/08/2010 10:13 π.μ.

  τι θα γίνει με τις πορείες στη Θεσσαλονίκη? Γιατί αφήνουν το ΠΑΜΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΑΡΧΕΣ να διαδηλώνουν, θα σπάσουν, θα κάψουν περιουσίες φτωχών Ελλήνων, θα ληστεψουν ψιλικάτσιδα, θα κάψουν το περίπτερο της συμπαθητικής γιαγιάς απέναντι απο το ΑΠΘ, θα σκοτώσουν υπαλλήλους των 700 ευρώ (μπορεί και έγγυες), θα στηρίξουν με παθος την παγκοσμιοποίηση και θα είναι σε όλα εναντίον της Ελλάδας. Τώρα κανονικα εαν υπήρχε κράτος όχι δεν θα έπρεπε να τους αφήσει αλλα απευθείας σύλληψη-χρηματικό πρόστιμο και ταυτοποίηση οποτέ σε κάθε φασαρία θα καλούνται αυτά τα άτομα να πληρώνουν τις ζημιές, έχουμε φτάσει στα όρια μας εμείς οι άνεργοι με τους προδότες της αριστεράς και την στηριξη τους σε κάθε εγκληματία, παιδεραστή ανηλίκων αρκεί να είναι Αλβανός και σε κάθε Λαθρομετανάστη που αφήνει άνεργο έναν Ελληνα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος9/08/2010 10:22 π.μ.

  Σε κάθε χώρα του κόσμου, από την πλέον ανεπτυγμένη όπως είναι η Ιαπωνία, μέχρι την πιο υπανάκτυκτη όπως είναι η Μπούρκινα Φάσο, ισχύουν οι ίδιοι διεθνείς νόμοι και κανόνες δικαίου.
  Αυτοί οι κανόνες ορίζουν ότι ένας αλλοδαπός οποιασδήποτε εθνικότητας, μπορεί να βρίσκεται σε μια ξένη χώρα υπό ένα συγκεκριμένο καθεστώς ΚΑΙ με μία συγκεκριμένη ιδιότητα. Δηλαδή κάποιος αλλοδαπός μπορεί να είναι νόμιμος τουρίστας οπότε είναι εφοδιασμένος με τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα ( εισιτήρια, διαβατήριο, αστυνομική ταυτότητα κ.λ.π.) , μπορεί να είναι ξένος φοιτητής ( φοιτητική ταυτότητα), διπλομάτης, αντιπρόσωπος , νόμιμα προσκεκλημένος-προσληφθείς ξένος εργαζόμενος ( όπως οι εν Γερμανία Έλληνες) ή στην τελική ανάλυση πολιτικός πρόσφυγας ( Με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι του έχει χορηγηθεί άσυλο και ότι στην πατρίδα του ισχύει δικτατορικό καθεστώς, όπως π.χ. στο Ιρακ επί Σαντάμ Χουσεϊν) ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος9/08/2010 10:26 π.μ.

  Πολιτικό άσυλο δεν πρέπει να δίνεται σε μουσουλμάνους, δεν νοείται για αυτούς, ο μονος λόγος για να δοθεί πολιτικό άσυλο σε χώρα όπου έχει δικτατορία έιναι να είναι χριστιανός ορθόδοξος-πράγμα αδύνατο. Οσον αφορά όλες αυτές τις χώρες απο τις οποίες έρχονται έχουν δημοκρατία και όχι δικτατορία οπότε γιατί να δίνεται πολιτικό άσυλο!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος9/08/2010 11:01 π.μ.

  Από δω και από κει ακούω ή διαβάζω κάτι τρελά νούμερα για τους λαθρομετανάστες. Όπως π.χ. πόσοι μπαίνουν κάθε μέρα στη χώρα μας. Αν λέω εγώ μπαίνουν 200 και τους πιάνουμε, άλλοι τόσοι μπαίνουν και δεν τους πιάνουμε... Δηλαδή, κάνοντας έναν απλό υπολογισμό, το χρόνο μπαίνουν στη χώρα μας το λιγότερο 146.000 παράνομοι, κάθε καρυδιάς καρύδι. Και αν για μια τετραετία έχουμε κυβέρνηση τύπου Παπανδρέου ή Καραμανλή, το σύνολο των λαθραίων που θα έχουν μπει θα είναι μόλις... 584.000 ! Προσθέστε αυτούς στο άλλο 1 ή 1,5 ή και 2 εκατομμύρια ξένους που έχουμε (κανείς φαντάζομαι δεν είναι σε θέση να δώσει ακριβές νούμερο) και οραματιστείτε το μέλλον της χώρας, των παιδιών μας. Τώρα που είναι της μόδας η απογραφή, δεν κάνουν κάθε νομός τη δική του, έτσι για να πάρουμε μια ιδέα ;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος9/08/2010 12:26 μ.μ.

  ενημερωτικα .δεν ξερω αν οφειλεται στον παπουτση ,αλλα ανεβηκα μια βολτα στο κεντρο και ειχε πολλους αστυνομικους . παρα πολλους..μαλλον παιζει σκουπα. θα ξερουμε αυριο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ανώνυμος9/08/2010 1:13 μ.μ.

  ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ, ΤΑ ΟΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΥΣΗ...ΘΕΛΕΙ ΙΔΕΕΣ ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΕΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ανώνυμος9/08/2010 1:28 μ.μ.

  Καμμία ψήφος σε κανένα κόμμα στις εκλογές. Μόνο ΑΚΥΡΟ με το σύνθημα "ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ - Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! Μπορούμε να βγάλουμε κανα εκατομμύρια τέτοια ψηφοδέλτια; Στο χέρι μας είναι να γίνει αρχή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ανώνυμος9/08/2010 2:05 μ.μ.

  Παρατηρώ τις τελευταίες ημέρες μιά μείωση στο λαθρομεταναστευτικό λαθρεμπόριο-λαθροδιακίνηση. Κυρίως στο Κέντρο και πλάκα-μοναστηράκι δείχνει να έχει καθαρίσει λίγο από παράσιτα. ( λαθρομετανάστες, επαίτες, εκδιδόμενες)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ανώνυμος9/08/2010 2:35 μ.μ.

  μην ψαρωνετε,θα κανουν καμια σκουπα να δειξουν κατι ενοψει εκλογων,μαυριστε τους ,η κατασταση μετα τις εκλογες θα ειναι ιδια και χειροτερη αν πανε καλα οι αχρηστοι εντολοδοχοι του πασοκ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ναι έχουν πάει σε Πάτρα,νησιά,Ηγουμενίτσα.
  Μόλις χειμωνιάσει πάλι εδώ θα έρθουν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ανώνυμος9/08/2010 3:05 μ.μ.

  Η μονη λυση ειναι η Χρυση Αυγη. Φασιστες ξεφασιστες ναζι ξεναζι δεν εχει πλεον καμια απολυτως σημασια...
  Μονο αυτη μπορει να διωξει η να εξοντωσει ολους τους λαθροεποικιστες, να τσακισει την κοκκινη πανουκλα ,και να ξεριζωσει τον καρκινο της αριστερας μια για παντα απο την Ελλαδα.
  Κανενας αλλος δυστυχως...
  Οι ακραιες καταστασεις απαιτουν ακραιες λυσεις!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ανώνυμος9/08/2010 4:51 μ.μ.

  aytoi eimastai aytoys psifizoyme,poythena se olo to kosmo politikoi den ftiaksane kai den kanane kalo se ena kratos,mono o laos enomenos apofasizei gia tin moira toy kai tin poiotita zois poy thelei na exei

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Ανώνυμος9/08/2010 8:05 μ.μ.

  ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΝΟΩ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΨΗΦΙΑ. ΓΙΑΤΙ; ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΕΝΩ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΝΟΗΜΑΤΑ; Η ΧΡΗΣΗ ΞΕΝΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Ανώνυμος9/09/2010 10:51 π.μ.

  Το Ελληνικό Στοιχείο θα εξαφανιστεί από την χώρα γιατί είναι διχασμένο. Όταν έρθει η πείνα και το πλιάτσικο θα έχουμε τους αλλοδαπούς ταλιμπάν έξω από το σπίτι και τους Έλληνες ταλιμπάν μέσα στο σπίτι. Οι Έλληνες ταλιμπάν θα μαλώνουν μέσα στις οικογένειες τους γιατί ο ένας κοίταξε τον άλλο στραβά ή γιατί η φέτα ψωμί του άλλου είναι λίγο μεγαλύτερη ή γιατί υπάρχει άνθρωπος δίπλα του και θέλει να μείνει μόνος. Αν δεν επιστρέψουμε στην εκκλησία ΤΩΡΑ ώστε να καταπολεμήσουμε την ζήλια, την χαιρεκακία, την ανεξέλεγκτη οργή για το παραμικρό, την γκρίνια και όλα τα πάθη που μας χωρίζουν, δεν θα την βγάλουμε καθαρή. Οι αλλοδαποί είναι ενωμένοι, εμείς είμαστε διχασμένοι ακόμα και με την οικογένεια μας.

  Αυτό που συμβαίνει με τους λαθρομετανάστες το οργάνωσε η Ευρωπαϊκή Ένωση με την συνθήκη της Λισαβόνας, την οποία ψήφισαν 250 βουλευτές(ΟΛΟ το ΠΑΣΟΚ-ΝΔ). Σκοπός είναι να κάνουν τους Ευρωπαίους να καταταχθούν στον Ευρωπαϊκό Στρατό, το 2014, με στόχο να σκοτώσουν, να εκδικηθούν. Για να γίνει αυτό πρέπει οι σημερινοί μαμμόθρεφτοι ειρηνιστές Ευρωπαίοι(και έλληνες) να δουν ακραία βία μέσα στο σπίτι τους. Η αλήθεια είναι ότι η ΕΕ θέλει τον έλεγχο των πετρελαίων των ισλαμικών χωρών, αυτό θα το επιτύχουν με γενοκτονία, αφού οι γερμανοί και οι κροάτες είναι ειδικοί σε αυτήν.

  Εμείς πρέπει να χάσουμε κάθε ελπίδα ότι κάτι θα γίνει στην πολιτική ή οικονομία και θα βελτιωθούν τα πράγματα. Πρέπει να ενωθούμε για να αποτύχει το σχέδιο της εισβολής του ισλαμ στην ελλάδα και το σχέδιο φανατισμού για τον ευρωστρατό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ανώνυμος9/09/2010 5:15 μ.μ.

  ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΑΥΡΕΣ ΦΑΤΣΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ? ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ? ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΓΕΡΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΣΑΒΟΥΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΒΟΥΛΗ.ΚΑΙ ΑΠΕΞΩ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ, ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ, ΤΟΥΣ ΒΛΕ[ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Κ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Ανώνυμος9/16/2010 4:30 μ.μ.

  Ενα σαπιοκαραβο χρειαζεται. (Και δυο και τρια...)
  Να τους βαλουν ολους μεσα και να το φουνταρουν στα διεθνη υδατα.
  Αλλα πιο τσουστεκι σημερα στην Ψωροκωσταινα εχει τα @@ να το κανει?

  Δυστυχως κανεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή