Την Τετάρτη: Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ μπορεί να απορρίψει τα μέτρα λιτότητας Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ οχι . From HEIL GAPΗ κοινοβουλευτική Πλειοψηφία του Έλληνα Πρωθυπουργού μειώνεται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ μπροστά στην κρίσιμη ψηφοφορία περι λιτότητας ΕΚΤ/ΕΕ /ΔΝΤ στο κοινοβούλιο την Τετάρτη
Απόρριψη της λιτότητας θα οδηγήσει την Ελλάδα σε μια προεπιλογή και στην έξοδο της ευρωζώνης
.
Η Γερμανική εφημερίδα Die Welt παραδέχθηκεότι οι Γερμανοί θα ξεσηκώνονταν επαναστατώντας , αν είχαν να δεχθούν ισοδύναμα σκληρά μέτρα λιτότητας όσο είναι και το νέο πακέτο λιτότητας
Οι διαμαρτυρίες και οι απεργίες εντείνονται στην Αθήνα μπροστά από την ιστορική ψηφοφορία την Τετάρτη που θα μπορούσαν να σημάνουν το τέλος του νομίσματος του ευρώ
Τέσσερις Έλληνες βουλευτές από το κόμμα ΠΑΣΟΚ έχουν δηλώσει ότι θα καταψηφίσουν το νέο πακέτο λιτότητας της ΕΕ και του ΔΝΤ στο κοινοβούλιο την Τετάρτη.
Αν το ελληνικό Κοινοβούλιο καταψηφίζει τη νομοθεσία, θα ανοίξει το δρόμο για την χρεοκοπία της Ελλάδας , εξ αιτίας χρεών της προς τις ξένες τράπεζες και την έξοδο της από την ευρωζώνης σε μια ιστορική νίκη για τη δημοκρατία. .
Ο Σοσιαλιστής πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ΠΑΣΟΚ έχει μια μικρή πλειοψηφία , μόνο 155 βουλευτές στα 300 μέλη του κοινοβουλίου.
Η λιποταξία επιπλέον κυβερνητικών βουλευτών μπορεί να σημαίνει ότι η κυβέρνηση δεν είναι σε θέση να περάσει τα νέα μέτρα λιτότητας και την εφαρμογή του νόμου, την Τετάρτη και την Πέμπτη, τα οποία μέτρα η ΕΕ, το ΔΝΤ και ΕΚΤ επιμένουν να ψηφιστούν , ώστε να μπορέσει να γίνει η επομένη πληρωμή των τόκων προς τις τράπεζες .
Ο κύριος ηγέτης της αντιπολίτευσης, Αντώνης Σαμαράς, ανέφερε ότι τα μέτρα λιτότητας είναι ένα "φάρμακο που είναι χειρότερο από την ιδία την ασθένεια που προορίζονταν για να θεραπεύσει" και ότι δεν θα ψηφίσει υπερ.
«Το δρακόντειο » πακέτο με τις τελευταίες αυξήσεις φόρων και οι περικοπές του προϋπολογισμού περιλαμβάνουν μέτρα που αναγκάζουν τους ανθρώπους που κερδίζουν μόλις € 8.000 το χρόνο να πληρώσουν το 10% σε φόρους για να βοηθήσουν την κυβέρνηση να συγκεντρώσει τα ποσά για πληρωμές πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ, τόκων σε τράπεζες, ενώ τα πανεπιστήμια κλείνουν λόγω των περικοπών της χρηματοδότησης.
«Είναι καθοριστικής σημασίας, δεν είναι κεφάλαιο διάσωσης που θα χρησιμοποιηθεί για να πληρώσει τους μισθούς και τις συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων, αλλά για να πληρώσει το μακρύ χρέος που διακρατείται από γερμανικές και γαλλικές τράπεζες.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΔΝΤ, η Ελλάδα θα πληρώσει το εκπληκτικό ποσό των 131 δισεκατομμυρίων ευρώ σε αναχρηματοδότησης και σε πληρωμές τόκων μεταξύ 2009 και 2014, πολύ περισσότερα από το αρχικό δάνειο διάσωσης ύψους 110 δισ. Ευρώ », αναφέρει η Guardian.
Τα νέα ελληνικά μέτρα λιτότητας θα είναι το ισοδύναμο της γερμανικής κυβέρνησης κοπής € 117 δισεκατομμύρια από τον προϋπολογισμό και την πώληση στοιχείων ενεργητικού αξίας 555 δισεκατομμυρίων αξίας του ευρώ, εκτιμάται η Die Welt. http://www.welt.de/wirtschaft/article13451154/Wenn-Berlin-so-sparen-muesste-wie-Griechenland.html http://www.welt.de/wirtschaft/article13451154/Wenn-Berlin-so-sparen-muesste-wie-Griechenland.htmlΑκόμη και ο Έλληνας Διοικητής της κεντρικής τράπεζας της Ελλάδας έχει εξαπολύσει επίθεση ενάντια στα τελευταία μέτρα λιτότητας που η σοσιαλιστική κυβέρνηση θέτει εν όψει της κρίσιμης κοινοβουλευτικής ψηφοφορίας αυτή την εβδομάδα για ένα τετραετές πακέτο λιτότητας ΄΄ Financial Times 26 Ιούνη του 2011.΄΄
Ο Γεώργιος Προβόπουλος προειδοποίησε ότι η πίεση για τον Έλληνα φορολογούμενο έχει φτάσει στα όριά της με την ανακοίνωση της περασμένης εβδομάδας των πρόσθετων μέτρων 5.6 δισεκατομμυρίων ΕΥΡΩ για να καλύψει ένα μεγάλο κενό στο 28 δισ. ΕΥΡΩ πρόγραμμα περικοπών των δαπανών .
Τα μέτρα λιτότητας απομυζούν την οικονομία και από την τελευταία της ρευστότητας και συντρίβουν και εκείνες οι επιχειρήσεις που εξακολουθούν να είναι φερέγγυες.
Ο Dr. Andrew Lilico ( Director of Europe Economics ) , επισημαίνει ότι :
- Η ελληνική προσφορά χρήματος έχει μειωθεί περίπου κατά 10 τοις εκατό το χρόνο.
- Το νέο ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ πακέτο λιτότητας έρχεται να προστεσεί περικοπές που οδήγησαν σε συρρίκνωση της οικονομίας και την αύξηση του βουνού του χρέους της χώρας.
- Το Χρέος στην Ελλάδα προβλέπεται να αυξηθεί στο 170% του ΑΕΠ το επόμενο έτος.
( ΑΠΟ 150% ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ )
Στην 48ωρη γενική απεργία που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, αύριο και την Τετάρτη κατά των ιδιωτικοποιήσεων και της λιτότητας , οι διαδηλωτές έξω από το κοινοβούλιο στην πλατεία Συντάγματος, έχουν δηλώσει ότι θα μπλοκάρουν την είσοδο του κτιρίου στους βουλευτές και συνεπώς και την ψηφοφορία σχετικά με τα μέτρα λιτότητας.
Στο κοινοβούλιο άρχισαν από σήμερα ήδη να συζητούν τα νέα σχέδια λιτότητας.
Εάν η Ελλάδα δεν περάσει το πακέτο, δεν θα λάβει και μια δόση € 12 δισεκατομμύρια των δανείων από το διεθνές σχέδιο διάσωσης της, ώστε να κάνει τις πληρωμές στις τράπεζες στις ΗΠΑ, τη Γερμανία και τη Γαλλία , εξαναγκαζόμενη σε μια ΑΤΑΚΤΗ προεπιλογή.
( Μια σύσταση από το γερμανούς οικονομολόγους να εισαχθει ένας μηχανισμός αφερεγγυότητας για την ευρωζώνη το φθινόπωρο του 2010 θάφτηκε από τη γερμανική κυβέρνηση. )
Η απειλή της « ΜΗ ΟΜΑΛΗΣ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ » και η οικονομική καταστροφή χρησιμοποιείται από τις τράπεζες της ευρωζώνης και τους ευρωπαίους αξιωματούχους ως πίεση προς τους Έλληνες δια να δεχτούν τη μεταφορά του πλούτου προς τις τράπεζες και να ενδώσουν στις επιθυμίες τους για την απώλεια της ανεξαρτησία τους.
Μια ΑΤΑΚΤΗ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ, ωστόσο, θα ανοίξει το δρόμο για την ταχεία ανάκαμψη της οικονομίας στην Ελλάδα εκτός ευρωζώνης. ( ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΛΗ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ 2014 ΘΑ ΒΡΕΙ σχεδόν τους ΜΙΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ και την ΑΝΕΧΕΙΑ , ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ , καλά μην το χαλάμε τώρα )
Παπανδρέου αντιμετωπίζει μια εξέγερση από τους βουλευτές του ΚΑΘΟΤΙ οι διαμαρτυρίες από τον ελληνικό λαό συνεχίζουν να ασκούν πίεση στους βουλευτές.
Ακόμα και ο υπέρ - bankster ( Banker + gangster = bankster ) George Soros - ο οποίος πραγματοποιεί τακτικές ιδιωτικές συναντήσεις με τον Παπανδρέου και ο οποίος κάλεσε τις κυβερνήσεις της ευρωζώνης και να συνεχίσουν να λεηλατούν τους φορολογούμενους για να σώσει τις τράπεζες σε ένα άρθρο των Financial Times ,

Τον περασμένο Δεκέμβριο Ο Τζόρζ Σόρος μέσω του ΔΝΤ θέλει τα λεφτά των Ευρωπαίων
http://www.greekmoney.gr/index.php/permalink/49581.html )
αναγκάστηκε να παραδεχθεί σε συζήτηση χθες στη Βιέννη ότι η κατάρρευση του νομίσματος του ευρώ είναι πιθανή.
Η ευρώ- κατάρρευση θα σημάνει το τέλος της οικονομικής αυτοκρατορίας των bankster και τις φιλοδοξίες της ευρωζώνης ώστε να λεηλατήσουν τα περιουσιακά στοιχεία και τους φόρους των 400 εκατομμυρίων ατόμων με το πρόσχημα του ότι θα πρέπει να πληρώσουν τα χρέη των κυβερνήσεων και των τραπεζών που είναι πραγματικά υπο πτώχευση .
Η συζήτηση για την «φιλελεύθερη δημοκρατία» εδόθη από Σόρος φιλοξενήθηκε δε από την Der Standard της οποίας συντάκτης είναι ο Oscar Bronner. συμμετέχων στην σύνοδο της Bilderberg: στην Vouliagmeni, Greece, 14-17 May 2009
Η Der Standard και το μέλος της Bilderberg αυστριακός καγκελάριος Werner FAYMANN έμμεσα προσπαθεί να ενισχύσει τη δημοτικότητα της άκρας εξτρεμιστικής Χριστιανικής δεξιάς «Strache με την παρουσίαση του ως τον επικεφαλή των μέτρων της ΑΝΤΙ- ΕΕ και του κινήματος κατά της ευρωζώνης.
Πάντως , εδω θα παρακαλούσα τους φίλους του HEIL GAP να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα και να ακούσουν τον Christopher Booker στις 19:00 BST 25 Ιουνίου 2011
« Πολύ περισσότερο από ό, τι οι περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν, εμείς στη Βρετανία πλησιάζουμε σε ένα οικονομικό άβυσσο σχεδόν τόσο μεγάλο όσο αυτό στην Ελλάδα. Την περασμένη εβδομάδα, το έλλειμμα στις ετήσιες δαπάνες της κυβέρνησης μας διευρύνθηκε ακόμη μια φορά, με £ 143 000 000 000, πράγμα που σημαίνει ότι οφείλουμε να δανειστεί περίπου £ 3.000.000.000 την εβδομάδα. Αυτό ισοδυναμεί με £ 5.700 το χρόνο για κάθε νοικοκυριό. Στο BBC σήμερα μας λένε ότι μέχρι το τέλος του έτους, το δημόσιο χρέος μας θα έχουν εκτοξευθεί στα ύψη σε £ 1.000.000 εκατομμύρια, έχοντας διπλασιαστεί σε έξι χρόνια; Ξεχάστε τις παλιές κακίες για την πτώχευση στην Ελλάδα.»
« Εδώ στη Βρετανία, εμείς δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα. "
Εάν δεν σας κούρασα ίσως θα μου επιτρέπατε να αναφερθώ και στο πλέον φανερό παγκόσμιο μυστικό ή όπως λέει και ο HEIL GAP « Υπάρχει πάντα ένας προδότης σε κάθε χώρα ».
« Πώς κρίση του χρέους στην Ελλάδα επηρεάζει Αμερική » U. S. News από τον Matthew Bandyk
Η κρίση ξεκίνησε λίγο μετά τις εκλογές το προ-περασμένο φθινόπωρο από τη νέα σοσιαλιστική κυβέρνηση υπό την ηγεσία του Παπανδρέου. Οι κρατικοί υπάλληλοι που αποκάλυψαν ότι το δημοσιονομικό έλλειμμα στην Ελλάδα ήταν κατά το 14 τοις εκατό του ΑΕΠ - σχεδόν διπλάσιο από αυτό που η επίσημη ελληνική κυβέρνηση είχε εγγράψει σε στατιστικά στοιχεία που αναφέρθηκαν. Δύο μήνες αργότερα, η Moodys υποβάθμισε το χρέος στην Ελλάδα σε A2, αυξάνοντας την πιθανότητα αθέτησης Ελλάδα για το χρέος του.
Ο οικονομολόγος Hanke ανησυχεί ότι ακόμα και με ένα σχέδιο διάσωσης, οι πλούσιοι Έλληνες και οι ξένοι επενδυτές δεν θα σταματήσουν να αποσύρουν τα χρήματά τους από τις ελληνικές τράπεζες, από τις οποία έχουν ήδη αποχωρήσει δισεκατομμύρια ευρώ.( ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΝΟΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ) Για να ανακτηθεί το υπόλοιπο της στήριξης της Ευρώπης για ένα σχέδιο διάσωσης, η Ελλάδα έπρεπε να υποσχεθεί να συμπληρώσει τον προϋπολογισμό της με περισσότερα φορολογικά έσοδα. Αλλά παραδόξως, οι φόροι αυτοί θα μπορούσαν να προκαλέσουν ακόμα περισσότερους ανθρώπους ώστε να εγκαταλείψουν το ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα, λέει ο Hanke. "Στην πραγματικότητα, με τα τρεξίματα στις τράπεζες ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ των καταθέσεων , που επί τόσο καιρό συμβαίνουν ( που είσαι βρε χοντρέ με τα τανκς σου ) στην χώρα και που συνδέονται με τις εκροές κεφαλαίων στο εξωτερικό « ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ μια κατάρρευση των πιστώσεων στην Ελλάδα», " όπως μας λέει.

From HEIL GAP ( or mind the GAP ) για όσους πιστεύουν ακόμα ότι οι δημοκρατίες έχουν το δικαίωμα για την προστασία της κοινωνικής τους οργάνωσης, και ότι «χρειαζόμαστε ένα εθνικό κράτος από Έλληνες για Έλληνες , αλλά επίσης και ότι η έξυπνη ( μάλλον ηλίθια) παγκοσμιοποίηση δεν είναι, κατ 'ανάγκη το ανώτατο όριο της ΕΛΛΑΔΑΡΑΣ ΜΑΣ ".
Share on Google Plus

Μήνυμα σχετικά με τα σχόλια σας...από.. apopsis

Για περιπτώσεις αναπαραγωγής άρθρων μας,διαβάστε πρώτα τους Όρους Χρήσης © www.eglimatikotita.gr

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Το eglimatikotita δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα ή διευκρινίσεις μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο Email της διαχείρισης.ΕΔΩ .
Ή μπορείτε και να αφήσετε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ

Υ.Γ..Το eglimatikotita.gr είναι τελείως ανεξάρτητο blog και δεν παίρνει εντολές από πολιτικά γραφεία και απο-κόμματα.Βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του και σε κανέναν άλλον.Εαν θέλετε να στηρίξτε την προσπάθεια μας και γενικότερα την ανεξάρτητη ενημέρωση,μπορείτε να πατήστε εστω και ένα κλίκ στις διαφημιστικές εικόνες της ιστοσελίδας.Ευχαριστώ.

Δείτε πιο κάτω μερικά απ τα πιο δημοφιλή μας άρθρα....
  Blogger Comment
  Facebook Comment

2 σχόλια :

 1. Ανώνυμος6/28/2011 2:28 π.μ.

  Ο ΓΑΠ χρεοκοπία θέλει και εκεί μας πάει θες δε θες. Η χρεοκοπία είναι επικίνδυνη λόγω της παραίτησης της χώρας από κάθε ασυλία . Μόνο που εάν Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΠΑΧΘΕΣ δεν υπάρχει κίνδυνος. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ !

  http://www.eglimatikotita.gr/2011/06/blog-post_9378.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος6/28/2011 12:12 μ.μ.

  ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΚΟΥΣ ΕΠ' ΑΠΕΙΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ.

  Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.
  Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΕΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή