Η Κρίση ... κρίση και ο πολυπολιτισμος... πολυπολιτισμός

Μπορεί η πατρίδα μας να βιώνει την μέγιστη οικονομική κρίση του αιώνα, αλλά οι οπαδοί του πολυπολιτισμού συνεχίζουν να ... επελαύνουν κάνοντας την δουλειά τους. Προσπαθώντας δηλαδή να επιβάλλουν τον πολυπολιτισμό ως κυρίαρχη ιδεολογία στην χώρα. Έτσι μαθαίνουμε ότι και στον ... Δήμο Θηβαίων τελειώνουν οι διαδικασίες, προκειμένου να συγκροτηθεί "Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών".

Και ο Δήμος απευθύνει πρόσκληση:


Α) Στους φορείς των μεταναστών (Συλλόγους, κ.λπ.), των οποίων η έδρα ή παράρτημά τους βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Θηβαίων.

Β) Στους Κοινωνικούς φορείς, οι οποίοι αναπτύσσουν εντός του Δήμου δράση σχετική με τα προβλήματα των μεταναστών, να μας υποδείξουν εγγράφως τους εκπροσώπους τους καθώς και τους αναπληρωτές τους, το αργότερο μέχρι και τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011.

Επίσης καλεί τους μετανάστες για την περίπτωση όπου δεν υφίσταται φορέας μεταναστών του οποίου η έδρα ή παράρτημά του να βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους στο Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών, υποβάλλοντας σχετική αίτηση μέχρι και τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μετανάστες που συγκεντρώνουν τις προβλεπόμενες και για τους Έλληνες εκλογείς προϋποθέσεις (πλην της ελληνικής ιθαγένειας) και κατοικούν μόνιμα και νόμιμα στο Δήμο.

Η υπόδειξη των εκπροσώπων των φορέων ή η αίτηση για τη συμμετοχή στο Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών κατατίθεται στη Γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία διαθέτει και σχετική φόρμα αίτησης.

Έργο του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών είναι η καταγραφή και η διερεύνηση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι μετανάστες που κατοικούν μόνιμα στην περιφέρεια του Δήμου ως προς την ένταξή τους στην τοπική κοινωνία, την επαφή τους με δημόσιες αρχές ή τη δημοτική αρχή, η υποβολή εισηγήσεων προς το δημοτικό συμβούλιο για την ανάπτυξη τοπικών δράσεων προώθησης της ομαλής κοινωνικής ένταξης των μεταναστών και, εν γένει, την επίλυση των προβλημάτων που αυτοί αντιμετωπίζουν.

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών αυτό αποτελείται από εννέα (9) μέλη, με ισάριθμα αναπληρωματικά, εκ των οποίων τέσσερις (4) είναι δημοτικοί σύμβουλοι, τα τρία (3) μέλη τουλάχιστον είναι εκπρόσωποι φορέων/κοινότητας μεταναστών και έως δύο (2) μέλη είναι εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων. Ο αριθμός των εκπροσώπων των φορέων/κοινότητας μεταναστών δύναται με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη συγκρότηση αυτού να αυξηθεί κατά ένα μέλος με αντίστοιχη μείωση του αριθμού των κοινωνικών φορέων εφόσον ήθελε κριθεί ότι τούτο απαιτείται για την ευρύτερη εκπροσώπηση των μεταναστών στο Συμβούλιο.

Σύλλογοι Μεταναστών, Κοινωνικοί φορείς. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό. Κοινωνική μηχανική, στα καλυτερά της... Και όλοι αυτοί θα ... συναποφασίζουν για το που θα πηγαίνουν τα κονδύλια του Δήμου. Δώσε κι άλλο μπάρμπα...
www.elkosmos.gr/
Share on Google Plus

Μήνυμα σχετικά με τα σχόλια σας...από.. Κωνσταντίνος Α.

Για περιπτώσεις αναπαραγωγής άρθρων μας,διαβάστε πρώτα τους Όρους Χρήσης © www.eglimatikotita.gr

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Το eglimatikotita δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα ή διευκρινίσεις μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο Email της διαχείρισης.ΕΔΩ .
Ή μπορείτε και να αφήσετε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ

Υ.Γ..Το eglimatikotita.gr είναι τελείως ανεξάρτητο blog και δεν παίρνει εντολές από πολιτικά γραφεία και απο-κόμματα.Βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του και σε κανέναν άλλον.Εαν θέλετε να στηρίξτε την προσπάθεια μας και γενικότερα την ανεξάρτητη ενημέρωση,μπορείτε να πατήστε εστω και ένα κλίκ στις διαφημιστικές εικόνες της ιστοσελίδας.Ευχαριστώ.

Δείτε πιο κάτω μερικά απ τα πιο δημοφιλή μας άρθρα....
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. Ανώνυμος2/16/2012 3:09 μ.μ.

    ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΝΟΜΠΕΛ ΑΝΙΑΤΟΥ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή