Οι πακιστανοί τελικά δεν πρόλαβαν να τις φάνε όλες τις γάτες που είχαν μέσα στο ψυγείο στην Παροικιά...Τους έπιασε η αστυνομία..

 Πριν λίγες μέρες μας έγινε μια καταγγελία από τις εκατοντάδες που έχουν γίνει πανελλαδικά για αδέσποτα ζώα που τα κυνηγάνε και τα τρώνε οι Πακιστανοί, συγκεκριμένα για γάτες που βρέθηκαν σε ψυγείο σπιτιού που το νοίκιαζαν Πακιστανοί στην Παροικιά της Πάρου. Πρόκειται για την παρακάτω ανάρτηση:
Με έκπληξη είδαμε τις επόμενες μέρες μια δημοσίευση η οποία μας διέψευδε χρησιμοποιώντας μάλιστα τα ονόματα δύο Αστυνομικών οι οποίοι σύμφωνα με το συγκεκριμένο  blog ερωτήθηκαν και αρνήθηκαν ότι αυτό συνέβη (άραγε πόσο νόμιμο είναι να δημοσιεύεις  ονόματα ανθρώπων και μάλιστα Αστυνομικών; Οι ίδιοι γνωρίζουν ότι δημοσιεύθηκαν τα ονόματά τους;)
Πρόκειται γι αυτό εδώ το δημοσίευμα:

Μας εντυπωσίασε γιατί ασχολήθηκαν με ένα συμβάν που όμοιά του ή παρόμοιά του έχουν καταγγελθεί κατά εκατοντάδες σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια καταγγέλλοντάς το για ψευδές.
Για τα πολλά περιστατικά που έχουν δει κατά καιρούς, το φως της δημοσιότητας, έκαναν ερωτήματα στα τοπικά αστυνομικά τμήματα; Ρώτησαν εκεί κάποιον αστυνομικό αν γνωρίζει κάτι;  Έβγαλε ανακοίνωση κανένα αστυνομικό τμήμα για τις καταγγελίες που γίνονται καθημερινά;  Κανένα νοσοκομείο από αυτά που κατά καιρούς έχουν νοσηλεύσει Ασιάτες από δηλητηρίαση από ποντικοφάρμακο που την έπαθαν καταναλώνοντας κρέας γάτου που είχε φάει ποντικό μόλις δηλητηριασμένο; Είδατε κανένα νοσοκομείο να βγάζει τέτοιο ανακοινωθέν;

Επειδή το www.eglimatikotia.gr είναι αξιόπιστο ιστολόγιο και ο,τιδήποτε ανεβαίνει σαν είδηση  είναι ελεγμένο και διασταυρωμένο, επιπλέον δεν έχουμε κανένα όφελος να διασπείρουμε  ψευδείς ειδήσεις, ούτε επιτρέπουμε σε κανέναν να μας λέει ψεύτες και φασίστες, εμείς   ρωτήσαμε  τον άνθρωπο που μας έκανε την καταγγελία για να μάθουμε περισσότερα.

Η είδηση ισχύει με μια διαφορά:
Το συμβάν δεν έγινε πρόσφατα αλλά πριν ενάμισυ - δύο χρόνια περίπου.
Αυτό δεν σημαίνει ότι το έγκλημα δεν έγινε.Αυτό σημαίνει πως δεν το μάθαμε όταν έπρεπε.
Όλοι θυμόσαστε πόσο φορτισμένη ήταν τότε η ατμόσφαιρα και πια ήταν η οδηγία του Παπουτσή να μην αναφέρονται κάποια περιστατικά που θα ξεσήκωναν την κοινωνική κατακραυγή.
Μπορείτε πολύ εύκολα να ανατρέξετε σε επίσημες καταγγελίες δημοσιογράφων (αστυνομικών συντακτών) που είχαν ελλειπή ενημέρωση  για περιπτώσεις που "βούιζε ο τόπος"...και από την ΓΑΔΑ τους έδιναν μόνο τις συλλήψεις για τις υποθέσεις που είχαν εξιχνιαστεί.
Για τα άλλα είχαμε σιγή ιχθύος.Όλα τα είχαν θάψει κάτω από το χαλί.
Μην τυχόν και ξεκινήσει ρατσιστική υστερία κατά των μεταναστών.
Το αποτέλεσμα όλων αυτών των ηλίθιων μεθοδεύσεων από την ηγεσία του  ΠΑΣΟΚ ήταν να αποθρασυνθούν οι αλλοδαποί,να σιγοβράζουν οι τοπικές κοινωνίες και τελικά να μπει η  Χ.Α με 7% στη βουλή.

Η Αστυνομία είχε πάει μετά από καταγγελία για κάποιο σπίτι ότι ζουν πολλοί Πακιστανοί, δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες πάνω σε αυτό, όχι πρόσφατα όπως κακώς νομίζαμε πάνω στη φορτισμένη ατμόσφαιρα που δημιουργεί μια τέτοια είδηση, αλλά πριν από ενάμισυ με δύο χρόνια.  Άνοιξαν το ψυγείο και βρέθηκαν μπροστά σε αυτό το αποτρόπαιο  θέαμα: Όχι απλά σκοτωμένες γάτες αλλά ανοιγμένες και παστωμένες για να διατηρηθούν.!

Η καταγγελία έγινε σε εμάς από μια αξιοπρεπή οικογένεια που ζει διατηρώντας κατάστημα και μάλιστα δεν είναι ούτε φιλόζωοι. Αντίθετα έχουν εφοδιάσει τα παιδιά τους με μικρά νεροπίστολα για να καταβρέχουν τα αδέσποτα και να τα αναγκάζουν να αλλάξουν στέκι επειδή κάποιοι από τους πελάτες τους  ενοχλούνται. Αυτό το τελευταίο αναφέρεται μόνο και μόνο για να τονιστεί ότι δεν είναι μια επινοημένη ιστορία από άτομα παθιασμένα με τα ζώα.
Αν το συμβάν προκάλεσε φρίκη σε ανθρώπους που δεν είναι φιλόζωοι, τότε τι φρίκη μπορεί να προκαλέσει σε ανθρώπους με ευαισθησία στα ζώα;

Αυτά που γράφει το ανωτέρω δημοσίευμα ότι τα εγκλήματα εις βάρος των ζώων γίνονται από εμάς τους απογόνους του Περικλέους και της Ασπασίας είναι γραφικά. Όχι ότι δεν υπάρχουν και Έλληνες κτήνη που κακοποιούν τα ζώα τους και που χρειάζονται παραδειγματική τιμωρία, αλλά κανένας Έλληνας δεν τρώει γάτες. Στο ίδιο άρθρο ο αρθρογράφος συσχετίζει το σφάξιμο των αρνιών με των γατιών. Είναι άτοπο να γίνονται τέτοιοι συσχετισμοί μόνο και μόνο για να καλύπτονται οι πράξεις των λαθροεισβολέων. Εμείς τους απαντάμε ότι ήρθαν παράνομα, υποχρεωθήκαμε να ανεχθούμε την εγκληματικότητά τους, την αχαριστία τους, πληρώνουμε τη νοσηλεία τους, κινδυνεύουμε αναπάσα στιγμή από τα μεταδοτικά νοσήματα που κουβάλανε, ε, φτάνει πια! Αυτοί είναι υποχρεωμένοι να σεβαστούν την κουλτούρα και τα ήθη της χώρας που τους φιλοξενεί. Διαφορετικά, ας πάνε πίσω από εκεί που ήρθαν. 

Εμείς δεν είμαστε φασίστες κύριοι. Φασίστες είναι αυτοί που μας τους επέβαλαν διά της βίας. Αυτό είναι φασισμός! Και επειδή δεν είμαστε φασίστες, ούτε κακοί άνθρωποι, πιστέψτε μας, θέλουμε να ευημερούν αλλά στα μέρη τους. Είναι πολλοί, ας μαζευτούν να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους στον τόπο που γεννήθηκαν, όχι να ρημάζουν μια χώρα στην οποία ήρθαν παράνομα και δεν έχουν καμία διάθεση για ένταξη, αντίθετα κουβαλούν και προσπαθούν να επιβάλουν τα δικά τους ήθη.

Ελευθερία του Λόγου για το www.eglimatikotita.gr

ΥΓ
Αφιερωμένο στο zoosos....
Αναφορά στον εισαγγελέα κατέθεσε η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία
Στην καταγγελία αναφέρονται τα εξής:
«Συνάνθρωποί μας, αλλοδαποί, μη έχοντας πλέον τα προς το ζην λόγω της οικονομικής κρίσης, σκοτώνουν με οποιονδήποτε τρόπο όσα ζώα βρουν στο διάβα τους προκειμένου να τραφούν με αυτά, οδηγώντας τη ζωή στο έσχατο σκαλοπάτι της...

Η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία έλαβε σοβαρότατες καταγγελίες και υλικό που συνοδεύεται από φρικτές φωτογραφίες για το θέμα της σφαγής σκύλων, του τεμαχισμού τους και πώς οδηγούνται στην πυρά. Μάλιστα το φαινόμενο επεκτείνεται σε όλα τα ζώα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν και τα δεσποζόμενα, με τους ιδιοκτήτες τους να ζουν με τον συνεχή φόβο ότι θα καταλήξουν στον πάγκο του χασάπη.
Επειδή το υλικό είναι άκρως ανατριχιαστικό και μη δημοσιεύσιμο, κρίναμε σκόπιμο να αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης η Εισαγγελία Αθηνών για περαιτέρω ενέργειες. Το ίδιο θέμα πριν από λίγους μήνες η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία είχε καταγγείλει στα ΜΜΕ και το Διαδίκτυο, στηριζόμενη σε τηλεφωνική καταγγελία μελών της για κρεμασμένους και γδαρμένους σκύλους επί της οδού Αγησιλάου προς πώληση, χωρίς άλλα αποδεικτικά στοιχεία».

ΥΓ2
Κι αυτό αφιερωμένο στο zoosos....
Μπορεί να το χωρέσει ανθρώπινος νους; Κι όμως. Στην Ελλάδα του 2010, υπάρχουν κάποιοι που γδέρνουν το τομάρι σκύλων και τρώνε το κρέας τους. "Τυχαία", πρόκειται για αλλοδαπά στοιχεία. Η καταγγελία για τους σύγχρονους καννίβαλους έρχεται από την Σπάρτη: "Αυτή την στιγμή που διαβάζετε αυτό το κείμενο και βλέπετε αυτήν την φωτογραφία ο εν λόγω μετανάστης έχει σκοτώσει και γδάρει έναν σκύλο και ετοιμάζει φωτιά για να τον ψήσει και φυσικά φάει... Την τράβηξα πριν από λίγο αδυνατώντας να βγάλω γραμμή στο αστυνομικό τμήμα Σπάρτης και να καταγγείλω το γεγονός. Η φώτο είναι ...παρμένη σε εγκατελειμένο σπίτι πίσω από την Αγησιλάου από το μπαλκόνι του Σπάρτα Ινν ξενοδοχείου. Ντροπή τους... Και μην μου πείτε οτι πεινάνε και μπορούνε να τρώνε ό,τι θέλουν. Να φάνε πορτοκάλια γαμώ το κέρατό μου. Σαν ενημέρωση της τελευταίας στιγμής... έβγαλα γραμμή και το κατήγγειλα στο αστυνομικό τμήμα Σπάρτης. Από κει και πέρα περιμένω να αντιδράσετε και σεις όπως μπορείτε με σχόλια και παρατηρήσεις. Με το χέρι στην καρδιά... δεν έχω τίποτα με τους μετανάστες αλλά όχι κι έτσι. Έλεος!" Βγάλτε συμπεράσματα εσείς... Επειδή όμως εμείς, "τα έχουμε" με τους μετανάστες, προχωρήσαμε αυτή την εβδομάδα σε αποστολή της είδησης σε αρμόδιους φορείς. Ελπίζουμε να κάνετε και εσείς το ίδιο. Επίσης ευελπιστούμε να κινητοποιηθούν οι φιλοζωικές οργανώσεις, με τον ίδιο ζήλο που το κάνουν όταν κάποιος (ναι σχιζοφρενής!) Έλληνας κακοποιεί ένα ζώο. Για τους υπέρμαχους αντισισπιστικών δράσεων και ανάλογων ιστοσελίδων, φυσικά και δεν περιμένουμε κάτι ανάλογο. Ας ελπίσουμε μόνο ότι στο μέλλον οι μετανάστες δε θα αρχίσουν να τρώνε κανά παιδάκι όταν δε βρουν κανά σκυλί.

Καλά ξυπνητούρια ...
Share on Google Plus

Μήνυμα σχετικά με τα σχόλια σας...από.. Κωνσταντίνος Α.

Για περιπτώσεις αναπαραγωγής άρθρων μας,διαβάστε πρώτα τους Όρους Χρήσης © www.eglimatikotita.gr

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Το eglimatikotita δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα ή διευκρινίσεις μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο Email της διαχείρισης.ΕΔΩ .
Ή μπορείτε και να αφήσετε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ

Υ.Γ..Το eglimatikotita.gr είναι τελείως ανεξάρτητο blog και δεν παίρνει εντολές από πολιτικά γραφεία και απο-κόμματα.Βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του και σε κανέναν άλλον.Εαν θέλετε να στηρίξτε την προσπάθεια μας και γενικότερα την ανεξάρτητη ενημέρωση,μπορείτε να πατήστε εστω και ένα κλίκ στις διαφημιστικές εικόνες της ιστοσελίδας.Ευχαριστώ.

Δείτε πιο κάτω μερικά απ τα πιο δημοφιλή μας άρθρα....
  Blogger Comment
  Facebook Comment

3 σχόλια :

 1. Ανώνυμος7/16/2012 10:23 π.μ.

  ποπο φιλε εδω ειστε πραγματικα για τον πουτσο!!
  Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΥ ΕΓΗΝΕ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ???
  ΧΧ0ΑΧ0ΑΧΑ0Χ ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΩ ΧΑΧΑΧΑΧ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος7/16/2012 1:27 μ.μ.

  Πόσο ξεφτιλισμένοι είναι όλοι οι αντί...
  Αντιρατσιστές, αντιφασίστες...στην ουσία ανθέλληνες εθνοπροδότες...
  Δεν πειράζει, όταν θα αρχίσουν να τρώνε ανθρώπους οι εισαγόμενοι κανίβαλοι - Θα ξεκινήσουν από αυτούς!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος7/16/2012 2:09 μ.μ.

  Δεν ειναι αποκάλυψη βρε γίδι,καταγγελία είναι.Αλλά η πολύ παρέα με τους λαθρομετανάστες σε έκανε εκτός από να ξεχάσεις να γράφεις ελληνικά και να μην μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά μεταξύ των λέξεων καταγγελία και αποκάλυψη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή