Μήπως μετά τη Συρία έρχεται η σειρά της Ελλάδος ;

Το σχέδιο πλέον έχει αλλάξει χωρίς το αντίπαλο δέος χωρίς νομικά και ηθικά κωλύματα τα πράγματα είναι πολύ ποιο εύκολα για την Νέα τάξη ! Θυμηθείτε πως ξεκίνησε το κακό ξεκίνησαν στην Αίγυπτο όταν κάλεσαν το Νο 2 της Στρατιωτικής Ιεραρχίας της Αιγύπτου στην Αμερική και του έθεσαν ωμά κοφτά …
Είστε μαζί μας ή είστε εναντίον μας !
Το ”Ανώτατο συμβούλιο” χρειαζότανε έναν αγαπητό Πρόεδρο να προχωρήσει στο όνομα της Δημοκρατίας στη σφαγή των λαών και την ανατροπή των συσχετισμών !
Η Αίγυπτος ήταν το πρώτο πειραματόζωο και το σχέδιο προχώρησε …Ο Μουμπάρακ έπεσε σε δυσμένεια ή το έθεσαν εκτός !
Τώρα τα σχέδια δεν γίνονται σε πολεμικές αίθουσες ούτε συσχετίζουν Στρατιωτικές δυνάμεις !
Το Ισλάμ με το φανατισμό του την αγραμματοσύνη είναι ένας εύκολος στόχος …Τα ΜΜΕ σε πρώτη διάταξη με δήθεν αποκλειστικότητες και δήθεν σφαγές on camera και το σχέδιο έτοιμο !
Στην Αίγυπτο αφού διέβρωσαν τις ένοπλες δυνάμεις ,τις δημόσιες υπηρεσίες έστεισαν μερικές προβοκάτσιες με μισθοφόρους από τα σκυλιά του πολέμου ειδική υπηρεσία της ΣΙΑ και το παραμύθι έπιασε …Το σχέδιο πλέον είναι σωστά σχεδιασμένο από τα πανεπιστήμια που έχουν μελετήσει την νοοτροπία του όχλου του θρησκευτικού φανατισμού και της ασυδοσίας !
Το σχέδιο συνεχίστηκε στη Λιβύη σε μια χώρα που δεν αντιμετώπιζε κανένα οικονομικό πρόβλημα αντιθέτως έιχε εξασφαλίσει ένα πιάτο φαΐ ,ένα ποτήρι καθαρό νερό και υπηρεσίες υγείας πέραν από καθε φαντασία …Άσχετα τι λένε οι δυτικοί για τον Καντάφι για το λαό του ήταν Ηγέτης !
Και όμως αυτός ο λαός κατευθυνόμενος όχι απλώς τον εκδίωξε αλλά το Σοδόμισε !
Τότε η Κλίντον δημοκράτισα δήθεν σοκαρίστηκε αλλά δεν έστειλαν τους Σοδομιστές και δολοφόνους στο απόσπασμα ούτε καν στο διεθνές δικαστήριο !
Στόχος το ενεργειακό απόθεμα της Λιβύης !
Συνεχίστηκε το έργο με τον Πρόεδρο της Συρίας Άσαντ …Προβοκάτσιες ,στρέψις του όχλου σε σφαγές Χριστιανών της Συρίας όχι για κάποιοι λόγο αλλά επειδή είναι μορφωμένοι και μπορούν να ξεχωρίσουν κάποια στημένα στο παιχνίδι, το χαρτί του λαού η Τηλεόραση και ξαφνικά δημοσιογράφοι και αναλυτές που δεν ξέρουν κάν που πέφτει η Συρία άρχισαν να μυξοκλάινε για τα παιδιά που σφάζονται …
¨Οποιος πιστεύει οτι δεν δρουν σε ομάδες τα σκυλιά του πολέμου και εδώ πλανάτε πλάνην οικτρά αλίμονο αν χωριάτες μπορούν αντιμετωπίσουν άρματα και δυνάμεις εκπαιδευμένες σε ένα λαό που γνωρίζει την τέχνη του πολέμου …Η τύχη του Προέδρου Άσαντ αν δεν αντιδράσει η Ρωσία είναι προδιαγεγραμμένη σύντομα σε χαντάκι !
Τώρα εδώ έχει μπει στο παιχνίδι η Τουρκία καλλιεργώντας την φιλοδοξία και την μεγαλομανία του Ερντογάν με μυστικοσυμβούλου τον Νταβούτουγλου η Τουρκία πιστεύει οτι θα παίξει το ρόλο του μεγάλου εταίρου η αλήθεια είναι βέβαια άλλη ,αλλά αυτό είναι ένα άλλο κεφάλαιο !
Το βίντεο με την προσβολή της σορού του δολοφονηθέντος Καντάφι ειναι μια σαφή προειδοποίηση προς τον Άσαντ και γίνεται από μουσουλμάνους που προσβάλουν νεκρό μουσουλμάνο …Όχι σε άπιστο που επιβάλλεται! Το μήνυμα σαφέστατο και όχι από φονιάδες κατσαπλιάδες αλλά από κράτη και ηγέτες που δολοφονούν στο όνομα της Δημοκρατίας !
Μετά την Συρία και ο έλεγχος του ενεργειακού αποθεματικού της Περσίας ; Αυτό είναι το σχέδιο ή εμείς είμαστε πρώτοι στη λίστα; Τα πετρέλαια του Αιγαίου ;
Η Κύπρος πήρε παράταση όταν έπαιξε το χαρτί των Ισραηλινών όσο ελέγχουν την ενέργεια οι Ισραηλινοί της Κύπρου δεν υπάρχει πρόβλημα …Το στοίχημα ήταν να μην πάει στη Ρωσία αυτό το κατάλαβε ο Χριστόφιας και κινήθηκε έξυπνα μην υπολογίζοντας στη βοήθεια της Ελλάδος …Ποια βοήθεια !!
Τα πράγματα όμως σοβαρεύουν για την Πατρίδα μας …Τόσο δύσκολα και τόσο περίπλοκα Τα πολιτικά και πολεμικά παιχνίδια και καλούνται να τα χειριστούν άσχετοι πολιτικοί κοντόφθαλμοι που δεν βλέπουν λίγο ποιο πέρα από αυτά που τους σερβίρουν !
Το πόσο εύκολο σήμερα μπορεί κανείς να κουμαντάρει την Ελλάδα και το λαός της είναι πλέον ορατό δια γυμνού οφθαλμού !
Ένα υπερήφανο λαό με οράματα με αλληλεγγύη κατάφεραν να τον κάνουν εύκολα διαχειρίσιμο !
Ο Έλληνας έχει παράξενες αρετές και ιδέες αυτές μελετήθηκαν και αφού κατάφεραν με την εξουσία και το χρήμα να υποδουλώσουν τις τυχόν αντιρρήσεις των πολιτικών προχώρησαν στη λογική του καταναλωτισμού !
Ποια ελληνική οικογένεια μπορεί να ζήσει σήμερα χωρίς κινητό ,χωρίς τηλεόραση ,χωρίς την καλοπέραση ; Γεμίσαμε πράγματα που δεν μπορούμε να τα καταναλώσουμε
και δεν τα χρειαζόμασταν !
Επειδή οι αρχές της οικογένειας στην Ελλάδα είναι ακόμη ισχυρές ποντάρισαν σε αυτό που λέμε… δώσε εξουσία στο πλούσιο και χρήματα στο φτωχό θα τους διαφθείρεις και του δύό !
Σήμερα η Πατρίδα μας αντιμετωπίζει μόνο ένα πρόβλημα δεν έχει Κυβερνήτη έχει διάφορους που νομίζουν οτι κυβερνούν …Ομάδες οργανωμένες που αφού πρώτα απαξίωσαν τους θεσμούς Οικογένεια ,Σχολείο ,Εκκλησία ,Αστυνομία Στρατός Και Δικαιοσύνη δρουν χωρίς κανένα έλεγχο ,έχουμε βουλευτές που λένε δημόσια ότι οι νόμοι που ψηφίζονται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο είναι νεκροί νόμοι ,όχι υπονοώντας αλλά απειλώντας ωμά οτι δεν θα εφαρμοστούν ποτέ !
Σε εαυτήν εδώ την συγκυρία για φανταστείτε μια κρίση εβδομάδων με την Τουρκία σε στρατιωτικό επίπεδο …Τα οπλικά μας συστήματα πόσο θα μπορούν να αντέξουν χωρίς ανταλλακτικά χωρίς πυρομαχικά ,χωρίς νερό το προσωπικό και χωρίς τρόφιμα ;
Παράγουμε κάτι ώστε να είμαστε αυτάρκεις ; Για πόσο χρονικά διάστημα θα ζήσουμε χωρίς νερό ,χωρίς ηλεκτρισμό και χωρίς τρόφιμα ;
Είναι γνωστό ότι ο μαχητής χρειάζεται ηθικό ποιος από τους σημερινούς πολιτικούς Ηγέτες έχει την μισή κοψιά ενός Εθνάρχη ;
Υπάρχει περίπτωση με μια απλή απλούστατη προβοκάτσια να μην μπορεί ένα όχι μεγάλο μέσο να μπορεί να στρέψει εναντίον πολιτικών και όχι μόνο ηγετών μια ευκολόπιστη
μάζα του Ελληνικού λαού ;
Για φανταστείτε στην Ελληνική ύπαιθρο με μια Αστυνομία χωρίς ανταλλακτικά για τα περιπολικά της , χωρίς πυρομαχικά και χωρίς ηθικό απλήρωτη να μπορεί να αντιμετωπίσει τους ληστές του UCK με τα καλάσνικοφ που εύκολα κάποιοι θα καλλιεργήσουν την ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας;
Εξάλλου το μίσος των Αλβανών εναντίον των Ελλήνων και η ευκολία που σκοτώνουν είναι δεδομένη!
Ποιός θα τους αντιμετωπίσει ; ακόμη και την Εθνοφυλακή στο όνομα δεν ξέρω τι ,την αφοπλίσαμε μήπως έχουμε κάποιο σχέδιο να οργανώσουμε την Αντίδραση της ελληνικής Ομογένειας της Βορείου Ηπείρου ;
Να μην ξεχάσουμε στη Φλώρινα και στη Μακεδονία μας τους Λύκους των Σκοπίων μια Στρατιωτική αλλά παραστρατιωτική μονάδα του Σκοπιανού Στρατού οπλισμένη απο Αμερικανούς Σκοπιανούς με όραμα και αυτούς να κάνουν την Μεγάλη Μακεδονία !!
Στην Θράκη το παιχνίδι έχει χαθεί εκεί οι Τουρκοπράκτορες την ώρα ενός κράτους που είναι δήθεν κυρίαρχο αλωνίζουν, φανταστείτε τι θα γίνει όταν τους τάξουν Ανεξάρτητη Θράκη και τα σχετικά λοιπά γνωστά στις υπηρεσίες ασφαλείας του Ελληνικού Κράτους !
Ποιος θα τους αντιμετωπίσει ; Πως θα αντιδράσουμε ; Πόσο εύκολα κάποιος χρησιμοποιώντας τον θρησκευτικό φανατισμό να στρέψει απλούς ανθρώπους σε αυτό που νομίζουν οτι είναι ο δυνάστης τους και με όραμα τον Ισλαμισμό για σκεφτείτε που μπορεί να φθάσει ενας απλός χωριάτης οπλισμένος και φανατισμένος μη υπακούοντας σε κανέναν κώδικα ;
Να αναφερθώ στα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που στην Αθήνα είναι δύναμη κατοχής εν καιρώ ειρήνης και με όλες τις δυνάμεις διαθέσιμες !
Για φανταστείτε κρίση και επιστράτευση και τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών κατευθυνόμενα από τα χιλιάδες τζαμιά και τους μουλάδες με στόχο και σκοπό που καθορίζεται από την Τουρκία και όχι μόνο !
Το πόσο εύκολο είναι να χειραγωγηθεί αυτός ο λαός είναι πανεύκολο λέγεται αλλά αυτός ο Ελληνικός λαός έχει έχει επιζήσει σε πολύ χειρότερα …
Μπορεί να μας λυπηθεί ο Θεός ή εμείς τον εαυτό μας και να βρούμε τους Ηγέτες μας που να μπορούν να πεθάνουν για εμάς ,γιατί η γενιά μας έχει …μεταλλαχθεί
Μακρυγιάννης Χρήστος
Ανώτερος Αξιωματικός ε.α
kafeneio-gr.blogspot.com
Share on Google Plus

Μήνυμα σχετικά με τα σχόλια σας...από.. Κωνσταντίνος Α.

Για περιπτώσεις αναπαραγωγής άρθρων μας,διαβάστε πρώτα τους Όρους Χρήσης © www.eglimatikotita.gr

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Το eglimatikotita δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα ή διευκρινίσεις μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο Email της διαχείρισης.ΕΔΩ .
Ή μπορείτε και να αφήσετε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ

Υ.Γ..Το eglimatikotita.gr είναι τελείως ανεξάρτητο blog και δεν παίρνει εντολές από πολιτικά γραφεία και απο-κόμματα.Βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του και σε κανέναν άλλον.Εαν θέλετε να στηρίξτε την προσπάθεια μας και γενικότερα την ανεξάρτητη ενημέρωση,μπορείτε να πατήστε εστω και ένα κλίκ στις διαφημιστικές εικόνες της ιστοσελίδας.Ευχαριστώ.

Δείτε πιο κάτω μερικά απ τα πιο δημοφιλή μας άρθρα....
  Blogger Comment
  Facebook Comment

5 σχόλια :

 1. Ανώνυμος7/31/2012 4:55 μ.μ.

  http://www.panarmenian.net/eng/details/117067/

  Islamic NATO as a new step towards Ottoman Empire revival
  The new organization first targets the Arab world, which Turkey is eager to attract under the “democracy protection” cover.

  Turkey is trying to become a more active player in the Near East, voicing ideas which then appear to be alarming, if not dangerous. Complete failure of the foreign policy pushes Ankara to seeking new ways of implementing the “neo-Osmanism”. This, first of all, assumes the endorsement of caliphate and restoration of the following title:

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος7/31/2012 6:00 μ.μ.

  elate pro ta edw kai 8a fate kala kargiolia..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος7/31/2012 7:00 μ.μ.

  Άσε την πάρλα περι αστυνομίας. Όταν με συνέλαβαν πριν 4 μέρες μεθυσμένο 9 το βράδυ με πήγαν στο τμήμα να ξεμεθύσω χωρίς λόγο. Εκεί περίμεναν κάτι λάθρα χωρίς χαρτιά! Όταν είδα να τους δίνουν φύλλο άρχισα να βρίζω! Οι αστυνομικοί όμως πήραν το μέρος τους. Όχι το δικό μου. Οπότε μην ακούω σαχλαμάρες περι κράτους και αστυνομίας. Δημόσιοι υπάλληλοι είναι και οι περισσότεροι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. Εγώ ήμουν ο ρατσιστής. Όχι αυτοί οι πατριώτες με το μισθό των 900 (τουλάχιστον) euro χωρίς τα επιδόματα! Που μετά τις 11 το βραδύ δεν τολμάνε να βγούν στο κέντρο της αθήνας να προστατέψουν το κόσμο. Και μπροστά στις ιερόδουλες αφρικανές στην λιοσίων αχαρνών και πατησίων περνούν και αντί να τις μαζέψουν τους κάνουν και καμάκι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος7/31/2012 10:33 μ.μ.

  Διώξαμε τόσους άλλους, θα διώξουμε και αυτούς.
  Υπομονή. Προετοιμασία. Εγρήγορση.
  Ξέρουμε ποιοι είναι οι εχθροί.
  Ενωμένοι και οπλισμένοι θα τους συντρίψουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Φιλελευθερος8/01/2012 12:09 π.μ.

  Ανοησιες. Τι δουλεια εχει η Αιγυπτος και η Συρια με την Ελλαδα; Πριν 1 μηνα καναμε εκλογες, ο κοσμος ψηφισε μνημονιο και ο,τι αυτο συνεπαγεται. Ας το δεχτουμε και ας αφησουμε τα ονειρα για εξεγερσεις. Ειχαμε την ευκαιρια πριν μολις 1 μηνα, μεσα απο την καλπη, αναιμακτα. Δεν το καναμε. Ας υποστουμε τις συνεπειες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή