ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ...Ο αγωνιστής της κουτάλας Η.Μαμαλάκης..τώρα κατήγορος των ΕΛΛΗΝΩΝ!...

ΠΩΣ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Η Εφημερίς ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην Κυριακάτικη έκδοση της 26.08.2012 παρουσίασε άρθρο του Ηλία Μαμαλάκη για τον Περικλή Γιαννόπουλο, με τίτλο «Ο (ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ) ΑΓΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ!»

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΕΝΤΟΝΩΣ για τους εξής λόγους:

Η πρώτη σελίδα είναι παντελώς άσχετη με το θέμα του άρθρου που είναι ο Περικλής Γιαννόπουλος. Εξηγεί όμως την πραγματική αιτία της συγγραφής του άρθρου αυτού. Μας κατηγορεί λοιπόν ο Μπον Βιβέρ κύριος Μαμαλάκης για τα εξής απαράδεκτα:
• Δεν έχουμε ηθικούς κανόνες.
• Είμαστε τώρα ρατσιστές, ενώ πρώτα που δεν είχαμε μαύρους, δεν ήμασταν.
• Είμαστε ξενοφοβικοί.
• Πατριωτισμός σημαίνει βία κατά των αλλοδαπών.
• Είμαστε χορτάτοι γι’ αυτό και δεν κατανοούμε τους βασανισμένους αλλοδαπούς που έχουν για φάρο τους «μια ελεύθερη χώρα, την Ελλάδα».
• Οι αλλοδαποί κάνουν δουλειές που εμείς δεν κάνουμε (γνωστή επωδός των προοδευτικών της αριστεράς).
• Είμαστε πλούσιοι. (Γι’ αυτό ίσως αυτοκτονούμε. Από ανία και πλήξη).
• Κυνηγάμε τους ξένους. Είμαστε βίαιοι. Έτσι νοούμε τον πατριωτισμό.

Αφού τελειώσει το κατηγορητήριο, έρχεται να μας μιλήσει και για τον Περικλή Γιαννόπουλο που είναι και η πρόφαση του άρθρου του.

Από ένα που ανδρώθηκε και έγινε διάσημος στο κανάλι του μεγαλοεκδότη του ΔΟΛ. Δεν θα συνεχίσω έχω πολλά να γράψω και φοβούμαι μην εκτροχιαστώ.

Θα ακολουθήσει και η εφημεριδα αυτή την τακτική των πρώην δεξιών εφημερίδων στις οποίες γράφουν αριστεροί δημοσιογράφοι; Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο γιατί να μην αγοράσω την Προλεταριακή Αριστερά, την Αυγή ή τον Ριζοσπάστη;

….και εκείνο το χεράκι κάτω από το πηγούνι στην φωτογραφία του αρθογράφου!
Μας ξεκούφανε με το υπονοούμενό του!

Α! ρε Μαμαλάκη. Αγωνιστή της κουτάλας, της μάσας και της καλοπέρασης!
….και προσφάτως κατήγορε των Ελλήνων.

ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:

ΗΛΙΑΣ ΜΑΜΑΛΑΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 26.08.2012

Ο (ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ) ΑΓΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ
Η ταραχώδης ζωή του Περικλή Γιαννόπουλου
ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ μια πραγματικά δύσκολη εποχή, όχι μόνο από οικονομική άποψη, αλλά λόγω τηw έλλειψης ηθικών κανόνων που μπορούν να στηρίξουν μια νόμιμη καθημερινότητα.
Καμαρώναμε για χρόνια ότι δεν είμαστε διόλου ρατσιστές και λυπόμασταν τους κακόμοιρους μαύρους του Νότου των Ηνωμένων Πολιτειών που τους καταπίεζαν οι λευκοί. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμαστε ρατσιστές γιατί δεν είχαμε ξένους στη χώρα μας.
Μετά αυτομάτως όλοι φοβηθήκαμε τους ξένους που είναι κλέφτες, που τρώνε το ψωμί μας, που ζουν δέκα-δέκα σε μια τρυπά, που το φαγητό τους έχει παράξενη μυρωδιά, που είναι μαυριδεροί.

Η ξενοφοβία
Άτιμο πράγμα η ξενοφοβία, αλλά να ξέρετε καλά ότι ο άνθρωπος φοβάται αυτό που δεν γνωρίζει. Έχει δύο δρόμους μπροστά του, ή να πολεμήσει το άγνωστο ή να προσπαθήσει να το μάθει. Ο δεύτερος δρόμος είναι ο πιο δύσκολος και δεν ακολουθείται σχεδόν ποτέ. Πολλές φορές αυτή η ξενοφοβία και η βία που δημιουργείται ανάμεσα στους Έλληνες και τους ξένους καλύπτονται από ένα πέπλο πατριωτισμού.
Δεν είναι πατριωτισμός όμως να δέρνεις τον οικονομικό μετανάστη. Δεν είναι πατριωτισμός να απειλείς και να εκδιώκεις αυτούς τους πικραμένους ανθρώπους. Κανένας χορτάτος Έλληνας δεν μπορεί να καταλάβει τι θα πει πείνα, τι θα πει βούρδουλας από τον επικυρίαρχο, τι θα πει φυλακή και βρόμα και πώς σούρθηκε στίς λάσπες για να περάσει κάτω από συρματοπλέγματα, έχοντας σαν φάρο μια ελεύθερη χώρα, την Ελλάδα.
Το ξέρω ότι η φτώχεια της πατρίδας μας δεν μπορεί να τους σηκώσει όλους αυτούς, όπως ξέρω ότι τις δουλειές που κάνανε δεν θα τις κάνει ποτέ Έλληνας. Ποιος θα πάει να μαζέψει κεράσια, ποιος θα λυγίσει τη μέση του να μαζέψει σπαράγγια, ποιος θα ξαναβάλει πηλοφόρι στην πλάτη;
Κανένας Έλληνας. Εμείς πλουτίσαμε, διαλέγουμε τις δουλειές μας.
Και βλέπω μπροστά μου την πιο βίαιη εκδήλωση ενός εικονικού πατριωτισμού. Και τότε μου έρχονται στο μυαλό Έλληνες μιας άλλης εποχής, που παλέψανε για την πατρίδα τους, κύρια με την πένα τους, με τη στάση τους, με τον ιδεαλισμό τους. Όχι κυνηγώντας ξένους, αλλά προσπαθώντας να αφυπνίσουν τον πατριωτισμό όλων των Ελλήνων.
Ένας από τους μεγαλύτερους εκφραστές της ελληνικής φιλοπατρίας ήταν ο Περικλής Γιαννόπουλος του Ιωάννη και της Ευδοκίας, που γεννήθηκε στην Πάτρα το 1869.
Δεν ήταν ένας τυχαίος κανονικός άνθρωπος ο Περικλής Γιαννόπουλος, ήταν ένας καλλιτέχνης, ένας λογοτέχνης, ένας άνθρωπος που αγάπησε την Ελλάδα και την οραματίστηκε με έναν διαφορετικό τρόπο.
Τα δύο στοιχεία
Πίστευε ότι η τέχνη πρέπει να έχει μια ελληνικότητα και να αποβάλει το αίσθημα κατωτερότητας έναντι της Δύσης. Γιατί η ελληνική τέχνη και φύση βασίζονται σε δύο στοιχεία: Α. Στην ελληνική γραμμή, που χαρακτηρίζεται από σαφήνεια, διαύγεια, καθαρότητα, απαλότητα, καμπυλότητα, λυγεράδα, χάρη, αρμονία του συνόλου, αλλά και ποικιλία των λεπτομερειών.
Β. Στο ελληνικό χρώμα, που χαρακτηρίζεται από αϋλότητα, ελαφρότητα, με βασικά το κυανό και το χρυσό, αλλά και ποικιλία στίς λεπτομέρειες, με διαρκείς παραλλαγές και παιχνιδίσματα σε ολόκληρο το φάσμα λεπτότατων αποχρώσεων,
Ο Γρηγόριος Ξενόπουλος είπε για τον Γιαννόπουλο:
«Ο Περικλής Γιαννόπουλος υπήρξε ο ευγλωττότερος και φωτεινότερος Απόστολος του κατά φύσιν ελληνικού ζην... ηγωνίζετο να καταδείξει όχι απλώς και μόνο ότι το ελληνικόν είναι το μόνο αρμόζον, αλλά και ποίον είναι αυτό το ελληνικόν».
Τούτη την ελληνικότητα, τούτη την αυθυπαρξία της Ελλάδας από την πολιτική (05 την κοινωνία και τις τέχνες ο Γιαννόπουλος την ανήγαγε στην ελληνική φύση.

Τον λάτρεψαν
Όλοι οι λογοτέχνες της εποχής τον λάτρεψαν, πολλούς μεταγενέστερους τους ενέπνευσε. Ο Ιων Δραγούμης τον θεωρούσε μέντορα του.
Το όνομα του στολίστηκε με σπάνια κοσμητικά επίθετα από λογίους όλων των εποχών: «Ο άγιος της ελληνικής νεολαίας», «το αηδόνι της ελληνικής γης», «ο μάγος της ελληνικής γλώσσας».
Τον χαρακτήρισαν αισθητικό της ελληνικότητας. Σουρεαλιστή πριν από τον σουρεαλισμό, οικολόγο πριν από το οικολογικό κίνημα, αρχαιολάτρη και βυζαντινό, μποέμ, χίπη, δανδή, αναρχικό και σαμουράι, ρομαντικό, ιδιόρρυθμο, δριμύ κατήγορο της κοινωνίας.
Είχε γίνει γραφικός ο Γιαννόπουλος με την ελληνολατρία του, αγόρευε στίς παρέες με φλογισμένα μάτια. Φαίνεται ότι είχε περάσει το όριο της λογικής. Η Ελλάδα τον είχε πνίξει, μα ό,τι κι αν έκανε το έκανε ειρηνικά, με τα λόγια, με τα τρομερά γραπτά του στα λογοτεχνικά περιοδικά εκείνης της εποχής. Γοήτευε τους συναδέλφους του, κάποιοι γελούσαν πίσω από την πλάτη του, κάποιοι πήραν για αστείο την ελληνολατρία.
Το καταλάβαινε ο Γιαννόπουλος, το έγραψε: «Δεν με παίρνουν πια στα σοβαρά, γελούν πίσω από την πλάτη μου».
Το μυαλό του είχε θολώσει, ένιωθε ότι έφτανε στην εξάντληση της δημιουργίας του, ότι δεν είχε τίποτε άλλο πιάνα προσφέρει και ότι δεν μπορούσε να αναμορφώσει την κοινωνία. *
Ακόμα πιο πολύ θόλωσε το μυαλό του από τον χωρισμό του με τη Σοφία Λασκαρίδου. Πιθανότατα να είχε καταληφθεί από σχιζοφρένεια. Έτσι λοιπόν στίς 8 Απριλίου του 1910 ο Περικλής Γιαννόπουλος συνέλαβε και εκτέλεσε το τελευταίο του έργο, το αποκορύφωμα της δημιουργίας του. Νοίκιασε μια άμαξα με τέσσερα άσπρα άλογα και κατέβηκε στον Σκαραμαγκά. Πήρε τον άμαξα, κάθισαν σε μια ταβέρνα και έφαγαν. Σηκώθηκε, πήγε στην άμαξα και ξέζεψε ένα άσπρο άλογο. Έφτιαξε ένα στεφάνι με αγριολούλουδα και το φόρεσε. Γδύθηκε, καβάλησε το άσπρο άλογο και μπήκε στη θάλασσα. Όταν το άλογο βγήκε στα άπατα, πήρε το πιστόλι που κρατούσε, σημάδεψε τον κρόταφο του και αυτοκτόνησε.
Δεν τον άκουσαν
Σπάνια συγκλονίζει ο θάνατος ενός αυτόχειρα, αλλά ο θάνατος του Περικλή Γιαννόπουλου συγκλόνισε την κοινωνία της εποχής, όχι απλά ως ένα γεγονός τραγικό, αλλά ως ο θάνατος ενός ανθρώπου που είχε όραμα την Ελλάδα, ενός ανθρώπου που ήθελε να το διδάξει αυτό στους ανθρώπους και δεν τον άκουσε κανένας.
………………………………………………………………….

Ο κατά Μαμαλάκη ….πατριωτισμός:
Η αληθινή έννοια της φιλοπατρίας και η ελευθερία που θέλει τόλμη
Ο Γιαννόπουλος δεν απείλησε ποτέ κανέναν. Δεν χτύπησε ποτέ κανέναν. Μα όταν τον έπνιξε η απογοήτευση, τέλειωσε τον εαυτό του.
Δείτε τα πράγματα καθαρά, πατριωτισμός είναι να αγαπάς τη χώρα σου, πατριωτισμός είναι να σέβεσαι τον εαυτό σου, πατριωτισμός είναι να βοηθάς τον πατριώτη σου, πατριωτισμός είναι να κουβαλάς με προσοχή τις ρίζες της Ιστορίας σου. Πατριωτισμός δεν είναι να χτυπάς τον ξένο, πατριωτισμός δεν είναι να τον αδικείς, να ξέρεις ότι η Ελλάδα είναι μια ελεύθερη χώρα που κατοικείται από ελεύθερους ανθρώπους και η ελευθερία θέλει αρετή και τόλμη.

ionas
Share on Google Plus

Μήνυμα σχετικά με τα σχόλια σας...από.. Κωνσταντίνος Α.

Για περιπτώσεις αναπαραγωγής άρθρων μας,διαβάστε πρώτα τους Όρους Χρήσης © www.eglimatikotita.gr

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Το eglimatikotita δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα ή διευκρινίσεις μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο Email της διαχείρισης.ΕΔΩ .
Ή μπορείτε και να αφήσετε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ

Υ.Γ..Το eglimatikotita.gr είναι τελείως ανεξάρτητο blog και δεν παίρνει εντολές από πολιτικά γραφεία και απο-κόμματα.Βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του και σε κανέναν άλλον.Εαν θέλετε να στηρίξτε την προσπάθεια μας και γενικότερα την ανεξάρτητη ενημέρωση,μπορείτε να πατήστε εστω και ένα κλίκ στις διαφημιστικές εικόνες της ιστοσελίδας.Ευχαριστώ.

Δείτε πιο κάτω μερικά απ τα πιο δημοφιλή μας άρθρα....
  Blogger Comment
  Facebook Comment

19 σχόλια :

 1. Ανώνυμος9/01/2012 3:12 μ.μ.

  Μονον οι ιστορικοι εχουν το δικαιωμα,πλεον,να πιανουν στο στομα τους το ονομα του Περικλη Γιαννοπουλου.Κανενας (μας) συγχρονος Ελληνας δεν εχει το δικαιωμα αυτο.Ποσο μαλλον ενας γιαλαντζι νεοελληνας,οπως ο κυρ Ηλιας,που δυστυχως απο τοτε που χηρεψε,το'χασε το μυαλο του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος9/01/2012 3:20 μ.μ.

  πλεον τα πραγματα εχουν φτασει σε τετοιο σημειο που μονο μια λυση βλεπω, οσο κι αν δεν μου αρεσει. ας δημιουργηθουν 2 ελλαδες, μια που θα ζουν ΜΟΝΟ ελληνες, με εθνικιστικη διακυβερνηση, ΕΚΤΟΣ ευρωατλαντικων θεσμων με σημαια και καμαρι της τις παραδοσεις της φυλης και μια αλλη που θα ζουν ΟΛΟΙ, ολοι ομως οι λαθρο, οι προστατες τους και οι πολιτικα ορθοι δεξιοι και αριστεροι, εντος ΕΕ και ΝΑΤΟ. Μονο ετσι θα σωθουμε γιατι οπως παμε μας βλεπω τουρκικη επαρχια, τουλαχιστον με τον ανωτερο τροπο θα μεινει μια μαγια ψυχωμενων να ξεκινησει ενα νεο '21 και ενα νεο '12

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος9/01/2012 4:28 μ.μ.

  Ασε μας ρε Μαμαλαμακακη. Επωνυμη σαπιοκοιλια μιλας εκ του ασφαλους. Αμα κανας λαθρο σου εβαζε καμια κουταλα εκει που δεν φωτιζει τοτε να δω ποσο "ανοιχτες" ιδεες θα ειχες.
  Φτιαξε κανα σκατοπιλαφο μπας και ζευγαρωσεις με τις αηδειες που ξερνας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος9/01/2012 4:29 μ.μ.

  Ασε μας ρε Μαμαλαμακακη. Επωνυμη σαπιοκοιλια μιλας εκ του ασφαλους. Αμα κανας λαθρο σου εβαζε καμια κουταλα εκει που δεν φωτιζει τοτε να δω ποσο "ανοιχτες" ιδεες θα ειχες.
  Φτιαξε κανα σκατοπιλαφο μπας και ζευγαρωσεις με τις αηδειες που ξερνας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος9/01/2012 5:55 μ.μ.

  Φανερώθηκε κι αυτός, άλλος ένα στην λίστα των ανθελλήνων. Δεν πειράζει, δεν χρειαζόμαστε τέτοιους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος9/01/2012 6:30 μ.μ.

  Από την Κρήτη είναι ο άνθρωπος, δηλαδή πρώην ΠΑΣΟΚος, νυν ΣΥΡΙΖΑ. Αααα, και οι Κρητικοί γουστάρουν τους ξένους, αρκεί να είναι όλοι εκτός Κρήτης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος9/01/2012 6:45 μ.μ.

  βοιδοκοιλια με το ματι του προδοτη...μην σε πετυχω μπροστα μου....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος9/01/2012 6:52 μ.μ.

  Ο τύπος είναι σιχαμένος εν κατακλείδι. Έφτιαξε μία εμετική ανθελληνική συνταγή, με γενικόλογα και αερολογίες και την παρουσιάζει ως σπεσιαλιτέ.... Ε, λοιπών ΟΧΙ δεν θα δοκιμάσουμε από το μπουφέ σου κύριε Μαλακαμαλάκι! Άντε να φτιάξεις κανα φαϊ δωρεάν σε κανα μετανάστη αφού τους γουστάρεις τόσο πολύ, μιας και θές να αποκτήσεις οικουμενικό χαρακτήρα, μέγα φιλάνθρωπε της πλάκας......
  Το έχουμε ξεφτιλίσει τελείως...όποιος έχει στόμα και πρόσβαση στα μέσα αμολάει την αρλούμπα του ανεξαρτήτως αν τα λεγόμενα είναι για το Κοινό Καλό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος9/01/2012 7:07 μ.μ.

  ΜΑΜΑΛΑΚΗ, ΑΝΤΕ ΠΝΙΞΟΥ, ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΕΡΠΕΤΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!!
  ΤΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;; ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;;; ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος9/01/2012 9:44 μ.μ.

  Ο ΜΑΜΑΛΑΚΗΣ ΕΠΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΝΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΖΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΣΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΥΡΤΩ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος9/01/2012 10:07 μ.μ.

  Ο ΘΕΟΣ ΗΔΗ ΣΕ ΕΧΕΙ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΧΟΝΤΡΟΑΝΩΜΑΛΙΑΡΗ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ. ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΕΣΥ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ανώνυμος9/01/2012 10:15 μ.μ.

  ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΧΟΝΤΡΟΜΑΜΑΛΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΤΡΩΓΕΣ ΣΑΝ ΖΩΟ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΣΚΑΤΑ. ΠΑΛΙΟΒΡΩΜΙΑΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΝΙΑ. ΟΥΤΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΝΤΕΞΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΜΠΠ Καλιφόρνια9/02/2012 9:17 π.μ.

  ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ... ΜΑΛΑΚΗ
  ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ,
  ΓΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΣΑΥΡΩΝ! ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ!
  ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΡΒΝΙΤΙΚΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ανώνυμος9/02/2012 11:54 μ.μ.

  Ο Μαμαλάκης αφού μελέτησε ενδελεχώς τα άπαντα του ... Ν. Τσελεμεντέ θεώρησε τον εαυτό του έτοιμο να εντρυφήσει στον Π. Γιαννόπουλο, μπερδεύοντας τελικά, όπως ήταν φυσικό, τις βούρτσες με τις π...ς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ανώνυμος9/03/2012 12:08 π.μ.

  Ο ανθρωπος καλα τα λεει σε μερικους ελληναρες εδω μεσα φαινετε πως δεν αρεσει ισως επειδη αναγνωριζουν τον εαυτο τους απτα λεγομενα του....χεχε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ανώνυμος9/03/2012 1:09 π.μ.

  Κριμα γιατι στα χωματα με ιστορια που προβληθηκε απο
  την ερτ3 παρουσιασε γαματα την επανασταση,και μαλιστα αρκετα πατριωτικα.
  Τελικα αλλαζει ο ανθρωπος...

  Μαμαλακη ξεφτιλιστικες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ανώνυμος9/03/2012 11:23 π.μ.

  Έτσι ήταν πάντα. Δεν παίρνεις εκπομπές στα κανάλια αν δεν είσαι αποδεδειγμένα μισέλληνας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ανώνυμος9/04/2012 7:19 μ.μ.

  εμ δε που επα8ε μαλκυνση..Ο τυπος τα εχει 400 απλα κατι αλλο παιζει..σημερα απογυμνω8ηκαν ολοι οικρυπρορουφιανοι στο ονομα της πολυφυλετικοτητος..ξυπνα ελληνα και δες ποιοι ειναι οι δουρειοι εφιαλτες σημερα..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Ανώνυμος9/06/2012 10:57 π.μ.

  ΕΝΑΣ ΜΑΚΑΚΑΣ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ ΑΚΟΜΑ. ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή