Μεγάλης αγριότητας επίθεση σε βάρος 6 φοιτητών (4 γυναικών και 2 αντρών) στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας από ομάδα ανηλίκων τσιγγάνων.
Σύμφωνα με το thebest.gr, όλα έγιναν το μεσημέρι της Πέμπτης (27-09-2012). Οι φοιτητές δέχθηκαν επίθεση από μια ομάδα αγοριών ηλικίας 12 έως 15 ετών τα οποία με απίστευτη επιθετικότητα άρχισαν να χτυπάνε τους φοιτητές και να αρπάζουν ο,τι έβρισκαν πάνω τους ενώ κάποια από αυτά προσπάθησαν να γδύσουν τις κοπέλες, τις οποίες τραβήξουν από τα ρούχα.
Ένας από τους φοιτητές τραυματίστηκε στο λαιμό από το απότομο τράβηγμα της αλυσίδας που φορούσε ενώ οι ανήλικοι τσιγγάνοι εγκληματίες άρπαξαν αλυσίδες, τσάντες, χρήματα και εξαφανίστηκαν.
Όλα συνέβησαν ενώ οι φοιτητές περπατούσαν σε ένα πεζόδρομο μεταξύ δύο σχολών, της Ιατρικής και του Χημικού, στη 13.00 το μεσημέρι. Οι φοιτητές είναι σοκαρισμένοι και αδυνατούν να πιστέψουν τι είναι αυτό που τους συνέβη μέρα μεσημέρι μέσα στην Πανεπιστημιούπολη.
Το πρόβλημα με την δράση τσιγγάνων στην περιοχή του Πανεπιστημίου όπως όλα δείχνουν είναι πολύ έντονο και η Πρυτανεία, η οποία την ώρα του επεισοδίου ήταν κλειστή, πρέπει να αντιδράσει διότι η κατάσταση τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη.
--> -->
α ρε ξύλο που θέλουν -ανεξέλεκτη η κατάσταση
ΑπάντησηΔιαγραφήτι θα είπαν οι κωλογυφτοι
"παμε να δείρουμε τους μπαλαμους να τους παρουμε τα λεφτα "
ξυλο , μονο στο ξυλο καταλαβαινουν
σε λιγο θα κανουν το ιδιο και στο μετρπ της Αθηνας -μονο η χρησυ αυγη μπορει να κανει κατι
σύριζα δεν θέλουν οι φοιτητές;Πάρτε νά'χετε ανεγκέφαλοι πιτσιρικάδες
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΕΑΝ Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ Η ΘΟΛΟΥΡΑ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΗ ΣΚΕΨΗ
ΑπάντησηΔιαγραφήΟι γύφτοι είναι πακιστανοί στην καταγωγή. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί την έχουμε π@υτσίσει με όλους τους πάκι που έρχονται εδώ...
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα αναλάβουν δράση οι φοιτητικές Συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ !
ΑπάντησηΔιαγραφήΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΥΦΤΑΡΑΔΕΣ !!!
ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΥΣ !!!