Αντιεξουσιαστές έστειλαν στο νοσοκομείο στρατιώτη,αφού πρώτα τον χτύπησαν και τον λήστεψαν..Κι όλα αυτά επειδή κάποιος από τον όχλο φώναξε "χρυσαυγίτης..ντου"..(Βίντεο)

Διαβάστε πρώτα τι γράφει στη σελίδα του ο κομμουνιστής Νίκος Παλαμίδας..

Κάποιοι σήμερα με γέμισαν ντροπή..Κάποιοι σήμερα μπέρδεψαν τον τόπο συγκέντρωσης των χρυσαυγιτών και έβγαλαν τον φασισμό τους σε αντιφασιστική συγκέντρωση.

Κάποιοι σήμερα με γέμισαν ντροπή
Ο Μιχάλης ήταν εκεί, την λάθος στιγμή, στον λάθος τόπο. Βρέθηκε στο Μοναστηράκι την ώρα που εκεί βρισκόντουσαν - ανάμεσα σε άλλους χωρίς εισαγωγικά - και άτομα του "αντιεξουσιαστικού", "αναρχικού", "αντιφασιστικού" χώρου - με μεγάλα εισαγωγικά -. Ο ίδιος φαντάρος σε κάποιο νησί, είχε πάρει πενθήμερη άδεια και στο δρόμο για το χωριό κάπου στη βόρεια Ελλάδα, έκανε αναγκαστική στάση στην Αθήνα. Απ το πλοίο, στο σταθμό, με όλα του τα υπάρχοντα και παρέα ένα φίλο απ την ίδια μονάδα, κατέβηκαν για ένα καφέ στην πλατεία.
Το "λάθος" του όμως ήταν πως κουβαλούσε στον ώμο του μια στρατιωτική τσάντα. Μια τσάντα που έγινε το "κόκκινο" πανί στα μάτια κάποιων απ τους παρευρισκομένους και η αφορμή για να πέσουν πάνω του. Αυτή ήταν το μόνο κριτήριο για να τον θεωρήσουν χρυσαυγίτη και να τον δικάσουν σε μια δίκη του δευτερόλεπτου, ως φασίστα, χωρίς να ακούσουν ούτε για μια στιγμή την απολογία του "Δεν είμαι φασίστας, φαντάρος είμαι".
Η τύχη του φίλου του αγνοείτε. Όσοι ώρα βρισκόμασταν στο σημείο δεν τον είδαμε τριγύρω. Ο ίδιος δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του, το κινητό του όπως και όλα του τα ρούχα, μαζί με τα έγγραφά του και άλλα προσωπικά αντικείμενα, καιγόντουσαν λίγο παραδίπλα. Ένα σάκος με κάποια άλλα πράγματα και ένα λάπτοπ είχε "απαλλοτριωθεί".
Μπόρεσε να ανασύρει από μνήμης ένα τηλέφωνο φίλου του για να έρθει να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Το πρόσωπό του έσταζε συνέχεια αίμα από διάφορα σημεία, αλλοιωμένο απ τα χτυπήματα, μα ο ίδιος ευτυχώς σε κατάσταση που μπορούσε να έχει επαφή με το περιβάλλον.
Στον ίδιο προσπάθησα όση ώρα περιμέναμε, να τον πείσω πως αυτές δεν είναι ενέργειες ανθρώπων που πρεσβεύουν τον αναρχισμό. Πως το χειρότερο για αυτόν θα ήταν ένα ακόμα πιο δυνατό χτύπημα, αυτό που θα τον οδηγούσε η οργή και ο θυμός, του να πάει στην άλλη πλευρά.

Όταν έφτασαν οι φίλοι του και τον είδαν σοκαρίστηκαν από το θέαμα. Σε όλη την διαδρομή μέχρι να φτάσουν, μας έλεγαν πως τους ήταν αδύνατο να πιστέψουν πως έγινε κάτι τέτοιο από αναρχικούς. Μας ρωτούσαν αν ήταν όντως αναρχικοί, μήπως κάναμε λάθος, μήπως ήταν άλλοι.

ΥΓ. Ειρωνεία... Κάποια στιγμή εμφανίστηκε ένα πιτσιρίκι Ρομά κρατώντας λίγα λουλούδια για πούλημα. Κοίταζε τριγύρω και γυρνώντας προς τη γυναίκα μου την ρώτησε.
Αυτοί εδώ είναι χρυσαυγίτες;
Όχι του απάντησε. Εδώ είναι αναρχικοί.
Α! είπε το πιτσιρίκι δείχνοντας πως καταλαβαίνει την διαφορά. Και συνέχισε... Αυτοί που μας προστατεύουν!!!

ΥΓ. Κάποιοι σήμερα μπέρδεψαν τον τόπο συγκέντρωσης των χρυσαυγιτών και έβγαλαν τον φασισμό τους σε αντιφασιστική συγκέντρωση.
Κάποιοι σήμερα με έκαναν να ντρέπομαι, να μην έχω λόγια να πω.
Κάποιοι σήμερα με έβαλαν να απολογούμαι για τους Αναρχικούς.
Αναρχικός δεν είμαι. Μα ως Κομμουνιστής τους βλέπω ως συντρόφους και βρίσκομαι πάντα δίπλα τους, στις πορείες, στα δικαστήρια, στα στέκια, στις πρωτοβουλίες τους... Βρίσκομαι μαζί τους στον κοινό αγώνα για μια αταξική κοινωνία, βρίσκομαι μαζί τους απέναντι στον κοινό εχθρό.
Κάποιοι σήμερα θέλησαν να ξεκόψω. Κάποιοι σήμερα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους στον αναρχικό χώρο και να κόψουν από κάποιους άλλους αυτές τις πρακτικές πριν "ξεκόψουν" οι σύμμαχοι. Τέτοιες πολυτέλειες δεν έχουμε.

Και σε ενα επιπλεον μήνυμα του στα σχόλια της σελιδας γραφει:
[Nikos Palamidas] Παρατράβηξε ο σχολιασμός παιδιά και φτάνει σε επίπεδα που είναι άσχετα με το αρχικό κείμενο. το κείμενο δεν είναι από την φαντασία μου, αλλά το γεγονός που είδα με τα μάτια μου. Το μαχαίρι ήταν συντρόφου (μάλιστα ο κάτοχός του το φώναζε) και τα ρούχα που φορούσε το παλικάρι ήταν απλά καθημερινά ρούχα. Το ξύλο έπεσε με αφορμή την στρατιωτική τσάντα και μόνο αυτή.

Αν η αντιπαράθεση αυτή τη στιγμή είναι για το αληθές ή όχι αυτών που είδαμε με τα μάτια μας, τότε απλά κάντε κάτι για την περίπτωση που είναι αληθές και βοηθήστε στο να αποκοπούν τέτοιες πρακτικές στο μέλλον. Αν απ την άλλη η ιστορία είναι ψευδής καταδικάστε με σε προβοκάτορα και φασίστα, όμως και πάλι μην είναι δίκη του δευτερόλεπτου, δώστε χρόνο στον εαυτό σας για τα στοιχεία κατηγορίας.

Μόλις γύρισα από το 401 νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται από χθες ο φαντάρος.

Στην κουβέντα μαζί του όσο αναφορά την υγεία του δεν έχει κατάγματα παρά μόνο αρκετούς μώλωπες στο κεφάλι. Τα πρηξίματα έχουν υποχωρήσει αρκετά, εκτός από αυτό στο δεξί ζυγωματικό που είναι ακόμα αρκετά μεγάλο και τα μάτια που είναι κατάμαυρα.
Του ανέφερα πως έχω γράψει ένα κείμενο σχετικά με το περιστατικό και πως έχει γίνει αντικείμενο διχογνωμίας. Σχετικά με την πρώτη αναφορά του ότι δήλωσε την στιγμή του συμβάντος πως είναι χρυσαυγίτης μας απάντησε (λέω μας γιατί όπως ξέρετε δεν πήγα μόνος), πως όταν κάποιος απ τον κόσμο φώναξε χρυσαυγίτης εκείνος είπε "δεν είμαι χρυσαυγίτης, είμαι φαντάρος" και αμέσως μετά ακολούθησε μια φωνή να λέει "είναι φασίστας" και μετά τέλος οι κουβέντες.
Του αναφέραμε πως του καταλογίζουν πως έβγαλε μαχαίρι καταδρομικό. Χαμογέλασε... "εβγαλα και μαχαίρι ε; και καταδρομικό... τι να πω" Μετά από λίγο ξανα αναφέρθηκε λέγοντας "άκου μαχαίρι".
Τα ρούχα του ήταν ακουμπισμένα στο κομοδίνο. Μια κόκκινη μπλούζα φούτερ και ένα μπουφαν, χωρίς κανένα διακριτικό πάνω τους. Είναι τα ίδια ρούχα με τα οποία τον συναντήσαμε χθες.
Ανάμεσα στα άλλα που είπαμε αναφερθήκαμε και στον τόπο διαμονής του. Αυτό που μας ανέφερε αρχικά ο φίλος του (δήλωσε αριστερός ο ίδιος) είναι πως στην πόλη που μένουν (δεν την αναφέρω για ευνόητους λόγους) κάνουν παρέα με αναρχικούς. Και ακόμα πως εκεί δεν έχουν διαφορές μεταξύ τους οι αναρχικοί με τους χρυσαυγίτες (προφανώς στην έννοια διαφορές αναφερόταν σε συγκρούσεις και πως καθώς ο τόπος είναι μικρός η όποιες αντιπαραθέσεις μάλλον είναι πιο ήπιες). Το ίδιο μας ανέφερε και ο φαντάρος ο οποίος μάλιστα μας είπε πως δεν μένει στο γεγονός του ξύλου που δέχτηκε, όσο στο λάπτοπ που του πήραν και είχε όλη τη δουλειά του, καθώς είναι προγραμματιστής. Είναι το μόνο που θα τον έκανε αν του πείραζαν τα προγράμματα να νοιώθει έχθρα για τους αναρχικούς (το αναφέρω κυρίως για να σκεφτούμε τι ήταν πριν το γεγονός και όχι για το μετά.)
Οι αναφορά μου για τον κόσμο της αναρχίας και του κομμουνισμού έγινε και πάλι στο τέλος της κουβέντας, προσπαθώντας να του μεταφέρω πως ότι έγινε ήταν ένα λάθος που καλό είναι να μην τον κάνουν εχθρό, να μην τον πάνε στην άλλη πλευρά. Πως κάποιοι από τον ίδιο χώρο που μπορεί να κατηγορεί, βρίσκονται τώρα εδώ και του εκφράζουν τα περαστικά.

ΥΓ. Δεν θα σχολιάσω παρακάτω καθόλου, μη θέλοντας να δώσω συνέχεια, παρά μόνο για διευκρινήσεις σχετικά με την επίσκεψη.
Προσωπική μου εκτίμηση. Ο νεαρός είναι ένα απολιτικ άτομο που, που όλα τα βλέπει πάνω κάτω ίδια. Αυτό δεν τον κάνει σε καμία περίπτωση φασίστα. Μπορεί να του τα "χώσεις" για την ευθύνη που φέρει ως απολιτικ αλλά όχι να του τα χώσεις ως φασίστα. Αν είχε την τρέλλα να τραβήξει μαχαίρι μπροστά σε τόσα άτομα και να φωνάξει χρυσαυγίτης, πιστεύω πως θα του ήταν πολύ εύκολο να το αναφέρει και σε εμάς τους δύο μέσα σε ένα νοσοκομείο.
Τέλος και το πιο σημαντικό. Άσχετος με την διχογνωμία που υπάρχει και πια θέση έχει ο καθένας μας για το περιστατικό. Τέτοια περιστατικά συμβαίνουν κατά καιρούς και θα πρέπει να πάψουν. Μας κάνουν κακό. Δίκες με απλές αναφορές, με απλές ενδυματολογικές ενδείξεις, και καταδίκες με πρακτικές όχλου και λυνσαρίσματος είναι ενέργειες άλλων ομάδων. Αυτές τις ενέργειες δυστυχώς τις έχουμε δει πολλές φορές να λαμβάνουν χώρα. Είναι ανάγκη να εκλείψουν και δεν αναφέρομαι στον αναρχικό χώρο αλλά και στον αριστερό.

Για άλλη μια φορά δηλώνω πως είμαι περήφανος Κομμουνιστής (έξω απ τις μέχρι τώρα κομματικές οργανώσεις) και πως θα βρίσκομαι στο πλευρό της τάξης μου, των αγώνων που δίνει για την απελευθέρωση της απ τα δεσμά της μισθωτής εργασίας, μέχρι τι στιγμή που θα πεθάνω, από όποιο συντροφικό χώρο και αν προέρχονται οι ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση, είτε τον αναρχικό είτε τον υπόλοιπο αριστερό.

Share on Google Plus

Μήνυμα σχετικά με τα σχόλια σας...από.. Κωνσταντίνος Α.

Για περιπτώσεις αναπαραγωγής άρθρων μας,διαβάστε πρώτα τους Όρους Χρήσης © www.eglimatikotita.gr

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Το eglimatikotita δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα ή διευκρινίσεις μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο Email της διαχείρισης.ΕΔΩ .
Ή μπορείτε και να αφήσετε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ

Υ.Γ..Το eglimatikotita.gr είναι τελείως ανεξάρτητο blog και δεν παίρνει εντολές από πολιτικά γραφεία και απο-κόμματα.Βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του και σε κανέναν άλλον.Εαν θέλετε να στηρίξτε την προσπάθεια μας και γενικότερα την ανεξάρτητη ενημέρωση,μπορείτε να πατήστε εστω και ένα κλίκ στις διαφημιστικές εικόνες της ιστοσελίδας.Ευχαριστώ.

Δείτε πιο κάτω μερικά απ τα πιο δημοφιλή μας άρθρα....
  Blogger Comment
  Facebook Comment

33 σχόλια :

 1. Ένας μαλάκας και μισός είσαι....κύριε Νίκο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος2/06/2014 12:16 π.μ.

  Κρίμα είναι Έλληνας να σκοτώνει Έλληνα.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος2/06/2014 12:46 π.μ.

  ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ. ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑ. ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΗ ΚΑΗΜΕΝΗ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΔ ΕΙΠΕ ΣΩΠΑ.. ΣΩΠΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος2/06/2014 12:51 π.μ.

  ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ. ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΤΕΣ. ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΝΔΡΟΙ. ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ.ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΝΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ (ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΑΡΑΦΛΑ) ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΔΥΟ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΔΟΝΤΙΑ. ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ. ΜΕΤΑ ΕΚΛΕΓΑΝ ΣΑΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος2/06/2014 2:36 π.μ.

  ναι καλα τα ξερουμε αυτα και απο αλλες φορες...τις τρωτε και μετα λετε οτι ηταν ασχετος...βεβαια πολλες φορες για κακη σας τυχη τυχαινει και αυτος που τις τρει να εχει πανω του την ταυτητα μελους της εκαστοτε τ.ο. οπως ο αλλος που τις ειχε αρπαξει στο μοναστηρακι πριν λιγο καιρο και γινεσυτε ρομπα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος2/06/2014 5:08 π.μ.

   Εδω πλακωσατε τον αλλον επειδη ξυριζε τα μαλλια και μια ζωη ειναι στη κνε. Τι μου λες τωρα ουγκα ουγκα. Βγαζετε στη φορα τα βιντεακια που δεν τρωτε ξυλο μονο. Ακομα βλεπω το βιντεο που ειναι ενας απο τα αυγα μονος του πισω απο ενα ταμειο και ειστε τριαντα απ εξω με μπουρκες για να μην φαινεσται και σας κανει ολους πισω με μια πλαστικη κρεμαστρα. Αμα υπαρχει στοιχειο οτι ειναι χρυσαυγιτης και σας προκαλεσει δωστε του δικαιολογημενα.... αλλα ειστε ανανδροι. Ακομα και οι χρυσαυγιτες που τους λετε αμυαλους φασιστες οταν βλεπουν κανεναν βρωμιαρη απλυτο σαν αναρχικο να βρωμαει μπυρα και μαυρο δεν τον λλακωνουν αν ειναι μονος του. Α αλλαξτε μπουρκες περασε το καρο απο τη μοδα. Ουστ

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος2/06/2014 12:39 μ.μ.

   Βλάκα 2:36 είμαι μάγειρας κι ο κολλητός μου νοσηλευτής/βοηθός χειρούργου!!! ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ξυρίζουμε το κεφάλι για λόγους υγιεινής (άγνωστη λέξη σε σένα και τους ομοίους σου) αλλά κι επαγγελματικής δεοντολογίας. Πλησιάστε να μας ζητήστε τα "ρέστα" αν μας δείτε να πίνουμε καφέ και θα δείτε πόσο επικίνδυνες μπορούν ν' αποδειχθούν οι ''τέχνες'' μας επάνω σας-----πολύ πιο επικίνδυνες απ' τις πολεμικές-----!!!!! Μαλακισμένα όντα που ό,τι έχετε στο κεφάλι σας το κούφιο νομίζετε πως έτσι είναι...

   Διαγραφή
 6. Οι μόνοι ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ είναι οι Χρυσαυγίτες. Οι υπόλοιποι είναι μούμιες και οδεύουν στις σαρκοφάγους τους. Καλή λευτεριά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος2/06/2014 3:32 π.μ.

  Aπό την κομμουνιστική σου τύφλα,θεωρείς τους αλητοανάρχες και την ιδολογία τους,Αγία και ανθρώπινη. Ο φανατισμός σου δεν σ'αφήνει να δείς το απάνθρωπο πρόσωπο της αναρχίας και του κομμουνισμού.Ζείς σε έναν κόσμο τον οποίο έφτιαξες εσύ στην τρέλα του μυαλού σου τέλειο κομμουνιστικό. Αλλά αυτά μόνο στην φαντασία σου,γιατί η πραγματικότητα αυτής της ιδεολογίας είναι τελείως διαφορετική. Την είδα και την έζησα σε 4 κομμουνιστικά κράτη.
  Και ο μόνος λόγος που βοήθησες τον άτυχο νεαρό,ήταν γιατί φοβήθηκες,μην τυχόν και μισήσει τα τσογλάνια σας,αυτά τα μπάσταρδα της αναρχίας.
  Φοβήθηκες,ένας νέος να μην σχηματίσει άσχημη γνώμη γιά τα αποβράσματα που εκτρέφει άθελά της η Ελλάδα. Και προσπάθησες να τον προσηλυτήσεις,όπως ξέρουν καλά να κάνουν οι κομ/στές.
  Αρνείσαι να δείς,ότι αυτή η απάνθρωπη και βάρβαρη συμπεριφορά,,είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα των αναρχοκομ/στών.Γεμάτο αρρωστημένο μίσος και κακία γιά τους εθνικιστές,τους οποίους μισείτε,γιατί αγαπάνε το εθνος τους.Εσείς οι απάτριδες εθνοκτόνοι εθνομηδενιστές.
  Αν ήξερες τι εστί κομ/μός θα ντρεπόσουν γιά την εγκληματικλή οργάνωση που γέννησε την ΟΠΛΑ ,που σφαγίασε αθώους Ελληνες.
  Οι επιθέσεις και οι στυγνές δολοφονίες ιδεολογικών αντιπάλων είναι οι αρχές του σιχαμένου κομ/μού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος2/06/2014 3:47 π.μ.

  Και ενώ τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους,μάρτυρας το βίντεο,εσύ προσπαθείς να πείσεις το θύμα,ότι δεν είναι έτσι!
  Οτι δηλ.αυτοί που τον ξυλοκόπησαν και τοννσακάτεψαν είναι καλά παιδιά και όχι έτσι όπως του φέρθηκαν! Εκτός από πωρωμένο και παρωπιδιασμένο θύμα του Σταλινισμού είσαι και ξεδιάντροπος,να κοροιδεύεις το παιδί και να προσπαθείς να τον πείσεις,ότι είστε καλοί άνθρωποι.
  Και οι κακοί είναι οι εθνικιστές,επειδή αγαπάνε την πατρίδα τους και όχι τους βάρβαρους λαθροεισβολείς και τους ανθέλληνες αναρχοαριστερούς.
  Το τι είστε,το είδαμε και στην Θεσ.νίκη,όπου στον δικηγορικό σύλλογο,βάρβαροι φανατισμένοι αναρχοαριστεροί πάλι,επιτέθηκαν σε δικηγόρους της Χ.Α. με τον πιό απάνθρωπο,αλητήριο,βάρβαρο και βάναυσο τρόπο,μία κτηνώδη συμπεριφορά,που όμοιά της δεν έχω ξαναδεί!
  Αυτά τα εξαμβλώματα είστε. Σχιζοφρενείς,ψυχάκες,με αρρωστημένο μίσος διεστραμμένο κατά Ελλήνων που δεν ασπάζονται την βρώμικη και σιχαμερή απάνθρωπη ιδεολογία του απόλυτου τίποτα.
  Απόσκατα, κόπρανα που επιπλέουν στην Ελλάδα και μας βρωμίζουν.
  Μέσω του Πασόκ κυβερνήσατε και κατακλέψατε την Ελλάδα.Γιατί μόνο κομμουνιστές του Πασόκ μας κυβέρνησαν τόσα χρόνια.Εχετε εισχωρήσει σε όλους τους τομείς,στην Παιδεία,στο δημόσιο στην δικαιοσύνη και γι'αυτό όπου επικρατήσατε τα καταστρέψατε όλα.Καταραμμένοι πληγές της πατρίδας μου να ψοφίσετε να ξεβρωμίσει η Ελλάδα από τα μιάσματα του κομ/μού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. α κυκλωμενο2/06/2014 11:19 π.μ.

   Η ρητορικη σου φανερωνει μια εντονη ψυχοπαθολογια και με πασα βεβαιοτητα οχι διαυγεια,ψυχικη υγεια,αγαπη...Η αντιδραση σου θα ηταν εξισου ζωωδης με αυτη των εν λογω και μονο κατ'ονομα αναρχικων,που ασελγησαν κατα του συνανθρωπου μας.Επι του προκειμενου,οι ανωτερω δηθεν αντιεξουσιαστες-αναρχικοι ειναι καταπτυστοι,ομοιοι με τους χειριστους των νεοναζι-φασιστοειδων...

   Διαγραφή
 9. Ανώνυμος2/06/2014 5:01 π.μ.

  ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ. ΓΑ..Ω ΤΟ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ. ΓΑ.Ω ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΕΡΕΦΟΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΟΛΕΥΤΗ ΣΑΣ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ. ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΟΛΕΥΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ. Δεν πιστευω τιποτα....(πλην θρησκειας μου) δεν φοβαμαι τιποτα... ( ειστε μια ιδεα) ελπιζω στους ελληνες.... και ειμαι ελευθερος και θα πολεμησω για την ελευθερια μου και γι αυτους που εχυσαν το αιμα τους για μενα. Ζητω η Ελλας. Ενα εθνος που κραταει ανναλειωτο το dna του απο το 1000π.χ μεχρι τωρα. Οσοι σπουδαζατε πρωκτολογια εκτος Ελλαδας την καταστρεψατε. ΑΤΕΧΝΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Συμφωνω 100% φιλε μου.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος2/06/2014 1:50 μ.μ.

   1000 Έυγε και δεν ειναι αρκετα!

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος2/07/2014 10:57 π.μ.

   1000% μαζί σου αδερφέ!!! Και για να σε βάλω σε σκέψη...Τί λες; Θα χωράνε όλοι στο Ελ. Βενιζέλος; (δε νομίζω, οπότε καταλαβαίνεις...) Και πάλι μπράβο για την άποψή σου, νομίζω πως αρκετοί από εμάς συμφωνούν κι επαυξάνουν!!!!!!

   Διαγραφή
 10. Ανώνυμος2/06/2014 7:52 π.μ.

  ΑΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ ΛΥΡΑΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΟΚΟΤΕΣ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΕ ΕΝΑΝ Ε?ΣΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΜΗ ΜΑΧΗΜΟ ΕΙΧΑΤΕ ΕΡΘΕΙ 3 ΟΙ 2 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ!ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩ!ΤΖΙΧΑΝΤ ΘΕΛΕΤΕ ΙΣΛΑΜ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΤΕ!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΠΟΥ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΦΤΩΧΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος2/06/2014 4:32 μ.μ.

   Τριφτειτε κιαλλο στη γκλιτσα και εσεις, κωλορατσιστες εκμεταλευτες των λαθροεποικων, και οι λαθραιοι κολλητοι σας.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος2/06/2014 5:25 μ.μ.

   ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΑΔΕΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ (ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΟΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ) ΑΛΛΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΨΥΧΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥΣΑΜΕ. ΑΚΟΜΑ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Ο Κ..ΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΣΣ ΕΞΑΦΑΝΗΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ..... Α ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ. ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ. Ο ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΠΕΘΑΝΕ....

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος2/06/2014 5:48 μ.μ.

   To...''τζιχάντ'' ηλίθιε είναι ''ιερός πόλεμος''. Να δω εσάς που ούτε ιερό έχετε αλλά ούτε και όσιο, πώς θα συνταχθείτε με τους ισλαμιστές, πώς θα ρυθμίσετε τις διαφορές σηιτών-σουνιτών αλλά και πώς θα υπερασπίσετε τους ομοφυλόφιλους απέναντί τους...αλλά αυτά δε σας τα'χουν πεί οι ιμάμηδες του ...''τσιπράχ''!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος2/08/2014 12:50 μ.μ.

   ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΗΝ ΤΡΩΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΟΓΓΟΛΑΚΙΑ!!!!

   Διαγραφή
 11. Δεν ειναι αναρχικοι αυτα τα σκουπιδια ρε παιδια,τσογλανια κλεφτες και κοταρες ειναι.Οταν ειναι πολλοι την πεφτουν σε ενα δυο ατομα το πολυ οι χτικιαρηδες.Δεν ανηκω σε κανενα χωρο απλα την πραγματικοτητα λεω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ανώνυμος2/06/2014 2:11 μ.μ.

  Τι λετε ρε μαλακες εβγαλε μαχαιρι εεεε?
  Και πες, αντε πες, πως το εκανε δηλαδη τι κακο εκανε?
  Δηλαδη εσεις, εαν σας την επεφταν εικοσι, θα βγαζατε το Κεφαλαιο για να σωθειτε ή το τυχερο σας πεταλο???
  Τι λετε ρε ποινικα αποβρασματα που θα καθεται ο καθενας να τις τρωει επειδη "απολιτικ" (sic),"χρυσαυγητης" ή οτι σκατα κατεβασει ο καμμενο εγκεφαλος σας!!
  Και ο αλλος ο ΚΚες το μονο που τον νοιαζει ειναι μην αλλαξοπιστησει ο ταξικος αδελφος και παει με τους αλλους φασιστες.. τους "κακους" φασιστες" που δερνουν, μαχαιρωνουν, καινε τραπεζες, χαλανε πορειες κλπ κλπ.
  Ντροπη σας κυριε κομμουνιστα οι συντροφοι σας θα σας αποκυρηξουν για αλληλεγυη σε ταξικο εχθρο δικασμενο και καταδικασμενο απο λαικο δικαστηριο.

  Α και σκουπιδια?
  Σε λαθος εποχη τα καναετε αυτα. Ο κοσμος ειναι στο αμην, αυτοκτονει και πεθαινει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ανώνυμος2/06/2014 4:34 μ.μ.

  ρε χρυσαυγοτακια παλι μαπες φαγατε??δεν ηταν κοντα η αστυνομια να σας ξαναπροστατευσει???ετσι παντου ξυλο οπως στο ρεσαλτο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος2/08/2014 9:08 π.μ.

   Στην πορεία των μουσουλμάνων...στην Ομόνοια, ποιοί ακριβώς τις έφαγαν;;; Πάλι με τον ίδιο τρόπο είχε αντιδράσει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το ΣΕΚ. Προσπάθησαν να πείσουν τους δεχθέντες την επίθεση (τα οποία παιδιά, αν και διαφωνώ , προσπάθησαν να συνταχθούν μαζί τους στην πορεία) ότι ήταν παρεξήγηση , αλλά δεν μας είπαν ποιά ήταν τα κίνητρά της !!!! Για το λόγο αυτό φίλε μου μη βάζουμε ετικέτες με πολιτικές ή μη καταβολές σε άτομα μιας ορισμένης εμφάνισης (στα λέει μεταλλάς του '80-'90 που μου'χαν κολλήσει από σατανιστικές τελετές εώς και ναρκωτικά μόνο για το λόγο του συγκεκριμένου outfit---καταλαβαίνεις.....). Στα λέω φιλικά και χωρίς παρεξήγηση. Καλή συνέχεια.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος2/08/2014 12:46 μ.μ.

   σιγα ρε ροκυ μη σκισεις κανα καλτσον!

   Διαγραφή
 14. Ανώνυμος2/06/2014 5:54 μ.μ.

  Βρε...''αριστερημένοι'' ΑΥΤΟΣ ....πώς σας ξέφυγε;;; Να κόψετε ό,τι πέρνετε ή ν' αλλάξτε dealer!!!!!! http://amvrosiou.blogspot.gr/2010/04/o.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ανώνυμος2/07/2014 3:07 π.μ.

  ο υποτιθεμενος στρατιωτης ειχε μαχαιρι πανω του.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος2/08/2014 8:59 π.μ.

   Και τα...''παιδιά'' στο Βελβεντό ΑΚ47 (αλλά ας μην το κάνουμε θέμα...)!!!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος2/08/2014 6:54 μ.μ.

   Για το βελβεντό υπάρχουν αποδείξεις. Για το φαντάρο φήμες....

   Διαγραφή
 16. Ανώνυμος2/08/2014 6:16 μ.μ.

  βασικά όλες οι επιθέσεις και ξυλοδαρμοί γίνονται από αναρχικούς,σκατά-κλεφτρόνια και αλβανούς,οι οποίοι μεταξύ τους είναι ένα και το αυτό.Δηλαδή ένα κλεφτρόνι έχει αλισβερίσι με αναρχικούς,και φυσικά αναρχική κουλτούρα όπως και συμπάθεια στα αλλοδαπά σκατά και την υποκουλτούρα,το ίδιο και για έναν αναρχικό.Φυσικά και υπάρχουν αναρχικοί που δεν είναι έτσι.Αυτοί είναι αναρχικοί των βορείων προαστίων,συνήθως των αριστερών πρωτοβουλιών και παρατάξεων,μελλοντικά σκατά σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ανώνυμος2/08/2014 6:25 μ.μ.

  'Ξυλοδαρμοί' χρυσαυγιτών δεν υπάρχουν.Οι υποτιθέμενες αναφορές είναι πιο πολύ 'μερικά Πακιστανά στη τάδε συνοικία,που ενοχλούσαν συνέχεια και μπορεί να πείραξαν κανά παιδάκι έφαγαν ξύλο και ξεκουμπίστηκαν' μετά φυσικά ο κάθε Τζαβάντ Ασλάμ τους λέει να το καταγγείλουν ως ρατσιστική επίθεση,Όσο για κάποιες μεμονωμένες,έχω δεί αλλοδαπό Μπαγκλαντιανό να σπρώχνει γυναίκα στο έτσι,και αφού αυτή δε του έδωσε σημασία αυτός την έβρισε.Μετά παρά λίγο να γίνει το σώσε.Το ίδιο μου είχε συμβεί και πρίν 3 χρόνια όταν ενώ γύριζα σπίτι,χωρίς κανένα λόγο ένας Πακιστανός γύρω στα 40-50 κάτι μου είπε,και όταν του είπε τι θες,είπε κάτι δικά λες και με καταριόταν.Δηλαδή και σε πλησιάζουνε,και σε ενοχλούνε και σε επιίθενται όταν βρούν ευκαρία.Αλλά μόνο για 'επιθέσεις χρυσαυγιτών' ακούς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ανώνυμος2/12/2014 4:32 μ.μ.

  Οτι πιό σάπιο, βρώμικο και αρρωστημένο βρίσκεται στον 'αντιεξουσιαστικό" χώρο ο οποίος απαρτίζεται από αλήτες, χασικλήδες, λαθρομετανάστες και ποινικούς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή