Νίκος Μιχαλολιάκος: «Από το 2012 έως σήμερα η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στο απόσπασμα»

«Γιατί "εγκληματική οργάνωση";» άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου.

Με νέο άρθρο του με τίτλο «Γιατί "εγκληματική οργάνωση";», επανέρχεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος, σχολιάζοντας τον εγκλεισμό στις φυλακές Κορυδαλού στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου και τον χαρακτηρισμό της Χρυσής Αυγής ως «εγκληματική οργάνωση».

Το πλήρες κείμενο:

«Διαγράψαμε τη λέξη υποταγή
της Ιστορίας διαβαίνοντας
τον δρόμο τον τραχύ
και προς τον Ήλιο χαιρετώντας
πορευόμεθα..
Με την καρδιά γεμάτη Ελλάδα
και την ψυχή ανυπότακτη
έως την ύστερή μας την πνοή
Ν.Κ.

Από το 2012 έως σήμερα η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στο απόσπασμα από ένα ολόκληρο καθεστώς, καθεστώς ένοχο, αμαρτωλό, απαξιωμένο στην συνείδηση του λαού. “Το κυνήγι μαγισσών” ενάντια στο λαϊκό εθνικιστικό Κίνημα από πολιτική εξουσία, παρακράτος και “νταβατζήδες” των ΜΜΕ κορυφώθηκε από το Σεπτέμβριο του 2013 όταν και φυλακίστηκα μαζί με τους συναγωνιστές μου. Τα όσα έγραφαν και συνεχίζουν να γράφουν οι φυλλάδες τους, των οποίων συνεχώς μειώνεται η κυκλοφορία, είχαν έναν σαφέστατο σκοπό. Όχι να γράψουν την αλήθεια ότι μας πολεμούν και μας καταδιώκουν γιατί είμαστε οι κρίσιμοι και μοναδικοί αληθινοί πολιτικοί τους αντίπαλοι, αλλά να μας παρουσιάσουν σαν μία κοινή συμμορία, σαν μία “εγκληματική οργάνωση” του κοινού ποινικού δικαίου.

Διαβάζοντας το περασμένο φύλλο της εφημερίδας μας, στην στήλη “7 χρόνια πριν”, θυμήθηκα έναν στίχο του κάποτε στην πρώιμη νεότητά του μεγαλοϊδεάτη Βάρναλη, ο οποίος στην συνέχεια έγινε κομμουνιστής, έναν στίχο ο οποίος περιγράφει απόλυτα την μορφή της διώξεως κατά της Χρυσής Αυγής σήμερα. Περιγράφοντας λοιπόν ο Βάρναλης την σκηνή επάνω στο καράβι της εξορίας του προς τον Άη Στράτη λέει τα εξής: “Μαζί μας τελευταίοι, με το βαπόρι, πρεζάκηδες, αλάνια, λαθρεμπόροι, ξεπίτηδες, για να φανεί, πως λογιούνται ίσια η λευτεριά με τα χασίσια”.

Ξεπίτηδες και για μας λοιπόν, παρ’ όλο το γεγονός ότι η δίωξή μας ήταν ολοφάνερα πολιτική την παρουσίασαν σαν μία δίωξη οργάνωσης εγκληματικής και για αυτό μας κατηγορούν. Δεν είναι τυχαία τα ημίωρα αφιερώματα στα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών των “νταβατζήδων” στην Χρυσή Αυγή και στη δήθεν εγκληματική δράση της. Και τι δεν είπαν… Για μαύρο χρήμα, για εκβιασμούς σε νυχτερινά μαγαζιά, για εμπόριο με Πακιστανούς, για σκοτεινούς επιχειρηματίες οι οποίοι μας χρηματοδοτούσαν. Ό,τι πιο άρρωστο μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους το χρέωσαν στην Χρυσή Αυγή.

Ταυτόχρονα όμως, έκαναν το λάθος και παρουσίαζαν σαν στοιχείο της ενοχής μας λόγους, αποσπάσματα ομιλιών, συγκεντρώσεις μας, άρθρα τα οποία είχαν δημοσιευθεί στα έντυπά μας και στα οποία μας κατηγορούσαν ότι επιδιώκαμε την ανατροπή του πολιτεύματος. Όμως, όχι, δεν μας κατηγόρησαν ποτέ για αυτό. Γιατί μας ήθελαν κοινούς εγκληματίες. Ιδού και ο λόγος για τον οποίο για πρώτη φορά στην Ιστορία του Ελληνικού Έθνους κατηγορήθηκε ένα ολόκληρο κόμμα με 18 τότε και σήμερα 16 βουλευτές σαν οργάνωση εγκληματική και όχι σαν Κίνημα ανατρεπτικό του καθεστώτος.

Έφτασαν στο ιταμό και αισχρό σημείο όταν δύο νέα παλικάρια άφηναν την τελευταία τους πνοή έξω από τα γραφεία μας στην Λεωφόρο Ηρακλείου να μιλήσουν οι αλήτες των τηλεπαραθύρων για ξεκαθάρισμα λογαριασμών κακοποιών! Δεν υπήρξε κανένας ηθικός φραγμός στις κατηγορίες τους, στη λάσπη και στις συκοφαντίες τους ενάντια στη Χρυσή Αυγή. Και με βάση όλα αυτά τα ψευδή γεγονότα σχημάτισαν μια αλλοπρόσαλλη δικογραφία. Την οποία δικογραφία όμως, ενώ κατηγορούν ολόκληρο το κόμμα σαν "εγκληματική οργάνωση" δεν καθιστούν κατηγορούμενος όλα τα ιεραρχικώς ανώτερα στελέχη του κόμματος, αλλά μόνον όσα τους κατονομάζουν οι λεγόμενοι προστατευόμενοι μάρτυρες, μόνον όσους θέλουν. Πώς γίνεται τώρα να είναι ολόκληρο το κόμμα "εγκληματική οργάνωση" και άλλοι να είναι κατηγορούμενοι και άλλοι όχι, μόνο η εμπάθειά τους να πλήξουν πολιτικά την Χρυσή Αυγή μπορεί να δικαιολογήσει και όχι βέβαια καμία αρχή δικαίου.

Εις ό,τι με αφορά, πέρα από τη συλλογική ευθύνη χρησιμοποίησαν και την απάνθρωπη αρχή οικογενειακής ευθύνης και τιμώρησαν με εγκλεισμό κατ’ οίκον την σύζυγό μου την στιγμή που δεν αναφέρεται το όνομά της σε κανένα έγγραφο της δικογραφίας. Τι να πει κανείς για το περίφημο βίντεο Μπαλτάκου, το οποίο συγκλόνισε την κοινή γνώμη σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά περιφρόνησε και αποσιώπησε ως προς την ουσία του τόσο η δικαιοσύνη, όσο και η πολιτική εξουσία.

Είναι φανερό ότι η δίωξή μας είναι πολιτική και για όποιον έχει αμφιβολία οι μάσκες έπεσαν με το άρθρο του Βήματος πριν δύο Κυριακές σχετικά με την ημερομηνία μίας μελλοντικής ενδεχόμενης δίκης μας. Άρθρο στο οποίο ευθέως το καθεστωτικό Βήμα αναφέρει ότι είναι σε ευθεία συνεννόηση η ηγεσία της δικαιοσύνης με την κυβέρνηση, προκειμένου η δίκη μας να μη συμπέσει με την προεκλογική περίοδο και γίνει το εδώλιό μας, δημόσιο βήμα και προεκλογικός λόγος.

Όσοι πιστεύουν ότι οι διώξεις, οι φυλακίσεις, η τρομοκρατία των παρακρατικών, που άλλοι φορούν κουκούλα και άλλοι στολή, θα μας σταματήσουν κάνουν λάθος. Πέρα από το χρόνο και ενάντια στο χρόνο σε μια Πατρίδα γεμάτη σαπίλα μέσα στο ομιχλώδες τοπίο της δυστυχίας των γραικύλων υψώσαμε στα ουράνια υπερήφανα ένα λάβαρο εθνικιστικό και το λάβαρο αυτό θα μείνει όρθιο όσο υπάρχει σε αυτή τη χώρα έστω και ένας Χρυσαυγίτης. Και δυστυχώς για αυτούς υπάρχουν όπως αποδείχθηκε πριν λίγους μήνες εκατοντάδες χιλιάδες.

Γιατί λοιπόν θα έπρεπε να χαρακτηριστεί η Χρυσή Αυγή “εγκληματική οργάνωση”; Μα για να αποφύγουν το προφανές, δηλαδή την ανάδειξη της Χρυσής Αυγής σαν την μοναδική και αυθεντική δύναμη η οποία είναι ενάντια στο σύστημα και αντιστέκεται στο αμαρτωλό καθεστώς. Στο σημείο αυτό θα ρωτήσει ο δύσπιστος και γιατί να είναι επικίνδυνοι κάποιοι που αμφισβητούν την εξουσία αφού ο λαός είναι ευχαριστημένος;… Είναι ευχαριστημένος; Την απάντηση σε αυτό δίνει μια πρόσφατη έρευνα της ελληνικής στατιστικής υπηρεσίας (ΕΛΣΤΑΤ) η οποία έγινε για το 2013 και δημοσιεύθηκε πριν λίγες ημέρες. Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ το 45% του συνολικού πληθυσμού της χώρας δηλώνει ότι δεν εμπιστεύεται καθόλου το πολιτικό σύστημα, ενώ ένα 19,1% δηλώνει ότι το εμπιστεύονται ελάχιστα. Σύνολο δηλαδή 64,1%(!) αυτοί οι οποίοι είτε δεν εμπιστεύονται καθόλου, είτε εμπιστεύονται ελάχιστα το πολιτικό σύστημα.

Ας δούμε τώρα πόσοι είναι αυτοί οι οποίοι σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ δείχνουν απόλυτη εμπιστοσύνη στο πολιτικό σύστημα. Και είναι αυτοί μόλις το 0,6% του πληθυσμού!… Ιδού λοιπόν ο λόγος για τον οποίο πολεμούν την Χρυσή Αυγή την μόνη αυθεντική και γνήσια πολιτική δύναμη, η οποία είναι ενάντια στο σύστημα και η μεγαλύτερη απόδειξη για αυτό είναι ότι αυτά τα λόγια τα γράφω από ένα κελί των Φυλακών Κορυδαλλού.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ»
30 Νοεμβρίου 2014
Share on Google Plus

Μήνυμα σχετικά με τα σχόλια σας...από.. Κωνσταντίνος Α.

Για περιπτώσεις αναπαραγωγής άρθρων μας,διαβάστε πρώτα τους Όρους Χρήσης © www.eglimatikotita.gr

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Το eglimatikotita δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα ή διευκρινίσεις μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο Email της διαχείρισης.ΕΔΩ .
Ή μπορείτε και να αφήσετε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ

Υ.Γ..Το eglimatikotita.gr είναι τελείως ανεξάρτητο blog και δεν παίρνει εντολές από πολιτικά γραφεία και απο-κόμματα.Βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του και σε κανέναν άλλον.Εαν θέλετε να στηρίξτε την προσπάθεια μας και γενικότερα την ανεξάρτητη ενημέρωση,μπορείτε να πατήστε εστω και ένα κλίκ στις διαφημιστικές εικόνες της ιστοσελίδας.Ευχαριστώ.

Δείτε πιο κάτω μερικά απ τα πιο δημοφιλή μας άρθρα....
  Blogger Comment
  Facebook Comment

4 σχόλια :

 1. Ανώνυμος11/30/2014 9:40 π.μ.

  Υπομονή μέχρι την ημέρα της δίκης!
  Ολόκληρη η Ευρώπη περιμένει να γιορτάσει την αθώωση τον κατηγορούμενων εθνικιστών.
  Χρυσή Αυγή,το καμάρι της Ευρώπης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος11/30/2014 11:37 π.μ.

  δεν μπορει να ειναι εξω ο ανθρωπιστης του κωλου Κωσταντινου του Ανταρσια και να αλλωνιζει με τους μουσουλμανους και βουλευτες του ελληνικου κοινοβουλιου ψηφισμενοι δημοκρατικα απο μερος του λαου να ειναι φυλακη..αν και διαφωνω με την ΧΑ μονο και μονο για αυτο που εκαναν τα πολιτικα σκουπιδια του ισλαμικου τοξου ενας λογος να επιλεγει η ΧΑ..κατα τα αλλα δημοκρατια σου λενε ειδεικα και με τον αντιρατσιστικο που ψηφησαν οι καφροι της αριστερς μαζι με τον πατριωτη Σαμαρα..8α φατε καλα στην καλπη κοθωνια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος11/30/2014 11:16 μ.μ.

  Αυτά που γίνονται δεν μπορούσα να τα φανταστώ ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα .Ότι οι σιωνιστές είναι αυτοί που κυβερνούν τούτη την δύσμοιρη χώρα το ξέραμε αλλά σε τέτοιο βαθμό ; Τι να πω καλή λευτεριά στη πατρίδα. αλλά χωρίς αγώνα λευτεριά δεν έρχεται απο τον καναπέ δεν λευτερώθηκε κανείς.Κλείστε τις τηλεοράσεις αυτό είναι το ναρκωτικό που μας κρατάει σε καταστολή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος12/01/2014 12:13 π.μ.

  Τί περίμενες κύριε χρυσαυγίτη από τούς αληθινούς εβραιοναζιστές τής κατοχικής συγκυβέρνησης τής πασοκονουδούλας? Πώς θά κάλυπταν τήν βρωμιά τους 40 χρόνια εναλλαγής στήν εξουσία? Ειδικά τώρα πού παντρεύτηκαν επισήμως κι έγιναν ένα κόμμα ή ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΎΛΑ, πρέπει νά είσαι πολύ αρρωστημένο πορωμένο κομματόσκυλο νά μήν νοιώθεις τί έχει συμβεί. Θά σέ άφηναν κύριε χρυσαυγίτη νά τούς πάρεις τήν μεγάλη τους αγάπη από τά χέρια? Τήν εξουσία? Θά άφηναν οί ομοεθνείς τους εβραίοι από τόν Ατλαντικό νά πάρει τό κόμμα σου πάνω από 10%? Πού είναι ή έκπληξη δηλαδή? Όλα γίνωνται βάσει σχεδίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή