Γέμισε ανθρώπους «ΖΟΜΠΙ» η Αθήνα - μια επιστολή Αστυνομικών που αν αντέχετε την διαβάζετε.

elas-lyste-blogspot

Μας τρομάζει η αίσθηση ότι , « τα ναρκωτικά ΘΑ είναι πιο ελεύθερα » … κύριοι της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ , που ευτυχώς δεν γίνατε «αποδεκτοί »  από την κοινωνία με επιχειρήματα περί βοτανολογίας .


Γνωρίζετε ότι απεξάρτηση ζητούν πολλοί χρήστες κάνναβης, οι οποίοι μετά από κατάχρηση της ουσίας δεν μπορούν να λειτουργήσουν στην καθημερινότητά τους, καθώς εμφανίζουν συχνά αδυναμία συγκέντρωσης, απώλεια μνήμης, προβλήματα από το κεντρικό νευρικό σύστημα, ακόμα και συμπτώματα ψύχωσης;

Φαντάζεστε μια δημόσια διοίκηση με τους μισούς υπαλλήλους με συμπτώματα ψύχωσης ;

Μας σοκάρει τα πάρτι των οργίων με ανταλλαγές συντρόφων που οργανώνει ένα από τα διασημότερα swingers club της Ευρώπης με έδρα την Ολλανδία, σε γνωστό ξενοδοχείο ανατολικά του Ηρακλείου ( στην λεβεντογέννα Κρήτη ) για ομαδικές διακοπές των μελών του…. είδηση που είναι η κορυφή του παγόβουνου στην πτώσης των ηθών που εκκολάπτεται με σκοπό το κέρδος .

Μας σοκάρει όμως περισσότερο η ποιότητα του Τουρισμού που παγιώνεται , μέσα από την οποία διαμορφώνεται η οπτική που εφ εξής θα βλέπουν την χώρα μας … σεξοτουρισμός και ναρκωτουρισμός είναι το οικονομικό μοντέλο στην Πατρίδα μας για το οποίο είμαστε περήφανοι  ;

Με άλλα λόγια , μετατρέπουμε τον Τουρισμό μας σε μια εξαρτημένη  «πόρνη» που κάνει τα πάντα , πουλώντας το κορμί της  , για να «πάρει » την δόση της .

Διαβάστε  όμως , όσοι αντέχεται τα παρακάτω :

Τους   βλέπουμε στο ΜΕΤΡΟ να ζητιανεύουν  , στις Πλατείες ..ξέρετε που , τα ξημερώματα , τις κρύες νύκτες , να περπατούν αγκαλιά με τον θάνατο  , με τα πόδια τους γεμάτα πληγές από το "πάμφθηνο" ναρκωτικό shisha, που μεταμορφώνει του χρήστες του σε... "ζόμπι", την «κοκαΐνη των φτωχών , που τους γερνάει σε διάστημα έξι μηνών , με το δέρμα τους να έχει γεμίσει ρυτίδες , τα δόντια να έχουν σαπίσει, να έχει καεί το λίπος στο πρόσωπο τους , με αποτέλεσμα άνθρωποι 25 και 30 ετών να μοιάζουν αποστεωμένοι, ετοιμοθάνατοι, κάτι σαν ζωντανοί νεκροί.

Μέλος της ομάδας συνάντησε πρόσφατα στην Ομόνοια έναν άντρα που είχε κόψει και τα δύο του χέρια. Το αίμα έτρεχε ποτάμι αλλά εκείνος δεν καταλάβαινε τίποτα. Αν και έχανε αίμα δεν έδειχνε σημάδια αδυναμίας, ήταν στην «τσίτα» και άρχισε να βρίζει.

Άλλος ένας «θάνατος » όμως πλησιάζει . Το ναρκωτικό Krokodil που τρώει τη σάρκα του χρήστη . Τα άκρα σαπίζουν και αποκολλούνται , τα συμπτώματα σήψης της σάρκας επιταχύνουν  και οι βρώμικες βελόνες που μολύνουν τους χρήστες με τον ιό του AIDS, της ηπατίτιδας και του ανθεκτικού στη μεθικιλλίνη χρυσίζων σταφυλόκοκκου, οδηγώντας τους σε δερματική γάγγραινα, βαθιά αποστήματα, και απώλεια των άκρων .

 Οι εικόνες  χρηστών σε προχωρημένο στάδιο είναι εμετικές , αδιανόητες . Πολλοί τοξικομανείς έχουν υποστεί μόνιμη εγκεφαλική βλάβη και προβλήματα λόγου και ομιλίας από το φάρμακο, αφού συχνά «σκάνε» τα αιμοφόρα αγγεία τους, αφήνοντας έντονη οσμή γάγγραινας και πληγές να φουντώνουν στο σώμα χαίνοντας πύον και «στάζοντας» ανθρώπινο λίπος …. η λέπρα μοιάζει παιδική ασθένεια μπροστά τους .

Το Krokodil, ή δεσομορφίνη όπως είναι η επιστημονική του ονομασία, είναι η λεγόμενη «σπιτική ηρωΐνη» που ξεκίνησε από τη Ρωσία και σταδιακά εξαπλώθηκε στις ΗΠΑ, και που δυστυχώς μέσω τον γνωστών οδών εμφανίζεται και στην Ευρώπη .

Και τα δύο που προαναφέρθηκαν , όπως και το επόμενο που αποτελεί εφιάλτη , έχουν τα ίδια κοινά , τις ίδιες ψυχικές συνέπειες με την ηρωίνη και τα απίστευτα φθηνά υλικά με τα οποία μπορούν να κατασκευαστούν , υλικά που βρίσκονται εύκολα …. λύσεις  πιο φθηνές για τους Τοξικομανείς … λόγω οικονομικής κρίσης.

Το Ναρκωτικό Flakka, που κάνει το χρήστη Κανίβαλο , αν και πολύ πιστεύουν ότι το flakka είναι η γέννηση ενός ακόμα μύθου για τα ναρκωτικά που έχει προκληθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης , εντούτοις υπάρχουν καταγεγραμμένα περιστατικά που επιβεβαιώνουν την συμπεριφορά των χρηστών του ναρκωτικού αυτού , σε ένα εξ αυτών , ο χρήστης υπό την επήρεια ,  τρώει το πρόσωπο του φίλου του και επίσης τοξικομανή  , ο οποίος φωνάζει απελπισμένα βοήθεια .

Γιατί κάναμε την αναφορά σε αυτά τα Ναρκωτικά ;

Για να διαπιστώσουμε την κατάληξη που επιφυλάσσει  πλέον αυτός ο δρόμος , μια επιπλέον κατάληξη που είναι ίση με τον θάνατο. Μια κατάληξη που μεταμορφώνει την κοινωνία σε Κανίβαλο που  «τρώει τα μέλη της ».

Για να συνειδητοποιήσουμε ότι  , όλα τα στάδια ναρκωτικών είναι συγκοινωνούντα δοχεία μεταξύ τους .

Η ινδική κάνναβη π.χ είναι προπομπός της επαφής με τα «σκληρά» ναρκωτικά , αφού  σύμφωνα με ερευνητικά δεδομένα ένα ποσοστό ατόμων που ξεκινάνε με ινδική κάνναβη ή είναι πειραματιζόμενοι, ή είναι περιστασιακοί, ή χρήστες, στη συνέχεια επειδή μπαίνουν στην κουλτούρα της χρήσης, μπορούν να μπουν και σε άλλες παράνομες χρήσεις, όπως είναι η ηρωίνη …. έτσι σταδιακά  ετοιμάζονται και τροφοδοτούνται  με τέτοιους  « σταθερούς πελάτες » τα διάφορα κυκλώματα διακίνησης .

Η χρήστες ηρωίνης στην συνέχεια , αναζητούν φθηνά υποκατάστατά της … λόγω οικονομικής κρίσης ( το χαρτζιλίκι δεν φτάνει , η επαιτεία δεν αποδίδει )  , μερικά από τα οποία περιγράψαμε παραπάνω .

Για όσους έχουν ακόμα τα λογικά τους – στο θέμα αυτό – ας προστατέψουν τους δικούς τους ανθρώπους , τους ανθρώπους που αγαπούν από τέτοια μονοπάτια … και όλοι μαζί την κοινωνία .

Για όσους σκέφτονται «επιχειρηματικά » και επίσημα να επενδύσουν στον θάνατο αυτό , μέσα από τα κόλπα που κατεργάζονται , να ξέρουν ότι  θα βρουν ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο , έναν αντίπαλο που δεν θα τους αφήσει να μετατρέψουν την κοινωνία μας , σε κοινωνία ΖΟΜΠΙ , την Ελληνική Αστυνομία , με τους δικούς της ηθικούς απαράβατους  κανόνες .

Για όσους έχουν την ευθύνη της απεξάρτησης να ξέρουν ότι το σύστημα αντιμετώπισης τέτοιων καταστάσεων  από την «κατασκευή του »  διακατέχεται από μια υποκρισία . Εστιάζουμε στο πώς να αντιμετωπίσουμε τα «άρρωστα » αυτά άτομα , με νέα υποκαταστήματα , δωρεάν σύριγγες μιας χρήσης , κρατικές επιχορηγήσεις και δαπάνες κ.α ενώ , ατονούμε εγκληματικά στον τομέα της πρόληψης .

Με άλλα λόγια , «περιμένουμε » τις ορδές των ΖΟΜΠΙ να καταφθάσουν για να δικαιολογήσουμε , δαπάνες και να δείξουμε ότι αγωνιούμε… για όσους είναι πλέον «τελειωμένοι »….. και η υποκρισία στο μεγαλείο της και  « κινείται το χρήμα  » μέσα από την « βιομηχανία» των νεκροζώντανων που διατηρούμε , δηλώνοντας «αδυναμία».

 Εν τω μεταξύ , γεμίζουν οι Φυλακές ( υπερπληθυσμός που γεννάει την βία στις φυλακές )  με τοξικομανείς , η νεολαία «μαθαίνει » να ζει στον κόσμο των παραισθήσεων και σε λίγο θα αντιδρά με διαδηλώσεις … εάν αποπειραθούμε να την «ξυπνήσουμε ». Από την άλλη , η κοινωνία μοιάζει σαστισμένη και συνεχώς αποπροσανατολισμένη … από τη νέα ΣΟΚ είδηση … π.χ  στην περίπτωση της  4αχρονης μικρής , που φαίνεται  να σκότωσε ο ίδιος της ο Τοξικομανής πατέρας .

Ο εχθρός όπως έχουμε ξαναγράψει , είναι ύπουλος , υπομονετικός , μεθοδικός και αποφασισμένος .

Οι πόλεμοι φαίνεται πλέον ότι δεν διεξάγονται με όπλα , αλλά με ένα μίγμα  , πρόκλησης φαινομένων σήψης  στο εσωτερικό των κοινωνιών , υπνωτισμού των μαζών και οικονομικού στραγγαλισμού .

Ας καλύψουμε να νώτα μας .

Ας ξυπνήσουμε επιτέλους … σαν κοινωνία  , και να απαιτήσουμε . Αυτή ας είναι μια νέα μορφή «κοινωνικού συνδικαλισμού »

Υ.Γ Κρατήστε αυτό το άρθρο και ξαναδιαβάστε το μετά από 5 χρόνια.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
h.t.police100@gmail.com
Share on Google Plus

Μήνυμα σχετικά με τα σχόλια σας...από.. Unknown

Για περιπτώσεις αναπαραγωγής άρθρων μας,διαβάστε πρώτα τους Όρους Χρήσης © www.eglimatikotita.gr

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Το eglimatikotita δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα ή διευκρινίσεις μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο Email της διαχείρισης.ΕΔΩ .
Ή μπορείτε και να αφήσετε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ

Υ.Γ..Το eglimatikotita.gr είναι τελείως ανεξάρτητο blog και δεν παίρνει εντολές από πολιτικά γραφεία και απο-κόμματα.Βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του και σε κανέναν άλλον.Εαν θέλετε να στηρίξτε την προσπάθεια μας και γενικότερα την ανεξάρτητη ενημέρωση,μπορείτε να πατήστε εστω και ένα κλίκ στις διαφημιστικές εικόνες της ιστοσελίδας.Ευχαριστώ.

Δείτε πιο κάτω μερικά απ τα πιο δημοφιλή μας άρθρα....
  Blogger Comment
  Facebook Comment

28 σχόλια :

 1. Ανώνυμος5/25/2015 2:45 π.μ.

  ευστοχο σχολιο φιλης και φιλων για το πως καταντησε η αθηνα του λαθροκαμινη:

  ''Την προηγούμενη εβδομάδα επισκεφθήκαμε την Αθήνα με τα παιδιά μου στα πλαίσια μιας εκπαιδευτικής σχολικής εκδρομής καθώς μένουμε στην επαρχεία. Η εκδρομή περιελάμβανε επίσκεψη στον Παρθενώνα και το μουσείο της Ακρόπολης. Είχα χρόνια να επισκεφθώ τον Παρθενώνα ( από τότε που ήμουν εγώ μαθήτρια, σε αντίστοιχη σχολική εκδρομή ) και έτσι δεν έχασα την ευκαιρία να ξαναπάω. Όμως αυτό που αντίκρισα δεν ήταν σε καμία περίπτωση αυτό που περίμενα. Κατά το πέρας της περιήγησης και κατηφορίζοντας στο Μοναστηράκι πραγματικά σοκαρίστηκα. Είδα μία πλατεία γεμάτη με Αφρικανούς, Πακιστανούς ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο ήταν να χτυπάνε κάτι τύμπανα, να αλαλάζουν και να χορεύουν στο κέντρο της πλατείας. Στιγμιαία ένιωσα πως μεταφέρθηκα ξαφνικά στην Αφρική! Αν είναι δυνατόν! Πώς γίνεται στο ιστορικό κέντρο των Αθηνών να επικρατεί αυτό το χάλι; Αν είχα γνώση της κατάστασης που επικρατεί δεν θα συμμετείχα στην εκδρομή. Προτιμούσα να έχω τις μνήμες και τις εικόνες της Αθήνας που ήξερα εγώ…. της Ελληνικής! ''

  ''squiglish • Εκανα μια βολτα στο κεντρο της Αθηνας μιλαμε οτι δεν ακους ελληνικα πουθενα, και ενα γηπεδο που επαιζαν δεκαδες αλλοδαποι μπασκετ. Καλα παμε.''

  ''Blake Smith Ετσι ειναι φιλε ... μολις γυρισα και εγω απο το κεντρο και ειναι σαν να ειμαι σε ξενη χωρα ... ελαχιστοι οι Ελληνες και παντου βλεπεις αλλοδαπους και λάθρο ... ακους τα ελληνικα μονο με αιτηση πια''

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος5/28/2015 1:25 μ.μ.

   αυτοί που χαρακτηρίζεις Αφρικανούς Πακιστανούς και τα λοιπά ονομάζονται "batuca" και είναι από τους καλύτερους με τα κρουστά !!

   Διαγραφή
 2. Ανώνυμος5/25/2015 10:15 π.μ.

  με τις ιδεες των προδευτικουληδων του συριζα συνεχισετε το πανυγυρι παπανδρεου σαμαροβενιζελου και πταμιου που σονυ και καλα θελουν να κανουν την ελλαδα ενα πολυπολιτισμικο μπουρδελο..κατα τα αλλα δημοκρατια σου λενε..ραγιαδες και γραικυλοι γεμισαν αυτον εδω τον τοπο που εχει υποφερει τοσα δεινα στην ιστορια του απο αλλοθρησκους και εσωτερικους ρουφιανους εφιαλτες..εξω ρε κοπριτες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος5/28/2015 1:29 μ.μ.

   εγώ είμαι κατά το ναρκωτικών αλλά θεωρώ απο τα καλύτερα θετικά γεγονότα της συκεκριμένης κυβέρνησης η αποποινικοποίηση το συγκεκριμένου φαρμάκου !!! και μια χαρά έχει υποφέρει και από χριστιανούς και πόσα άλλα !!

   Διαγραφή
 3. Ανώνυμος5/25/2015 11:35 μ.μ.

  Εγώ που μένω στο γκέτο των Αθηνών έχω στη πόρτα μου τα προαναφερθέντα ζόμπι, τους μαύρους- εμπόρους ναρκωτικών, τους Πακιστανομπαγκλαντεσιανούς εμπόρους λαθραίων τσιγάρων, τους Βαλκάνιους που μπεκροπίνουν στα πεζοδρόμια και τους γύφτους που η φανερή τους δουλειά είναι η μαναβική στην αρχή της Αχαρνών. Διαμαρτύρομαι και ξεχέζω συνεχώς αλλά δυστυχώς οι αρχές κωφεύουν ενώ οι συμπολίτες σηκώνουν αδιάφορα τους ώμους, αφήστε που οι μισοί ψήφισαν σύριζα (που στο συγκεκριμένο θέμα είναι απολύτως συνεπής

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος5/28/2015 1:32 μ.μ.

   εεεεμ όταν παίρναμε την δίωξη ναρκωτικών από κατάστημα της Αθήνας και κάναμε παράπονα για τους εμπόρους ναρκωτικών μας είπαν δεν ξέρουμε ποιός είναι αρμόδιος αλλά όχι εμείς και όταν ζητήσαμε τα στοιχεία όνομα ή ενα αριθμό γιατί μας ακούστηκαν περίεργα αυτά που μας έλεγε μας το έκλεισε στην μούρη ΟΧΙ ΡΕ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ...

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/17/2015 4:03 π.μ.

   τι ειπες ρε φιλε !!!! εχω μεινει καγκελο

   Διαγραφή
 4. Ανώνυμος5/26/2015 7:16 π.μ.

  Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ δεν ενοουν να καταλάβουν ότι πέρα από το 3 με 4% το υπόλοιπο 33 με 34% των ψηφοφόρων τους δεν ασπάζεται την ιδεολογία τους και τους ψήφισε όντας αγανακτισμένοι από τις ανθελληνικές πολιτικές των μνημονίων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος5/28/2015 1:34 μ.μ.

   μπαααα η αλήθεια είναι οτι τουλάχιστον 1/4 Έλληνες το 2015 υποστηρίζει αυτή την πολιτική αν μύτη άλλο για να λένε και κανένα όχι στν ευρώπη μην τους κάνουμε μόνο πίπες ...

   Διαγραφή
 5. Ανώνυμος5/27/2015 1:26 π.μ.

  Νοιώθω τόν καθημερινό σου αγώνα φίλε μου 11.35 εκεί στόν λαθροβόθρο πού μένεις, καί άς μήν έχω καμμία σχέση μέ τήν περιοχή. Αυτό δέν σημαίνει όμως ότι είμαι αδιάφορος γιά τά μαύρα χάλια πού τραβάτε όλοι εσείς οί σύγχρονοι ήρωες πού έχετε τήν περιουσία σας εκεί. Έρχωμαι γιά δουλειές εκεί καί συνεχώς αναρωτιέμαι πώς αντέχετε αυτό τό καθημερινό χάλι. Γράφει ό 7.16 ότι τό 33% τών ψηφοφόρων τού λαθρολάγνου σύριζα δέν ασπάζεται τήν λαθρολαγνική ιδεολογία τους. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ! Πρώην βρωμοπασόκοι είναι όλοι αυτοί οί δήθεν αγανακτισμένοι, καί απόλυτα λαθρολάγνοι. Ψήφισαν ώς συνήθως τό ''λεφτά υπάρχουν''. Μαζί μέ τό λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν όμως, πήραν δώρο καί μεγάλο αριθμό λαθροχολέρας. Ότι κινδυνεύουν καθημερινά ελάχιστα τό σκέπτωνται εμπρός στό ''λεφτά υπάρχουν''.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος5/28/2015 1:40 μ.μ.

   μπα απλα επειδή βλέπουν όλες τις άλλες ουσιαστικές εναλλακτικες ως χειρότερες θεωρώ οτι επέλεξαν τόσο έντονα το σύριζα δλδ : πασοκ, νδ δεν χρειάζεται να τα πως κηδεύουν 40 χρόνια την πατρίδα μου ... χρυσή αύγη δεν συζητάμε για φονιάδες ... κκε παλι σκατά δεν υπάρχει προκοπή και μέλλον ... οπότε πέραν τον μικροκομμάτων ή αλλη σοβαρή επιλογή και λόγο της ανάγκης για την ασφάλεια πως δεν θα ξανά βγει η ίδια επικίνδυνη και απειλητική κυβέρνηση με αντίστοιχα ή χειρότερα μέτρα υπάμε ας δώσουμε ώθηση σε αυτή την πολιτική τουλάχιστον σαν δοκιμή ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θεωρώ και πιστεύω ...

   Διαγραφή
 6. Ανώνυμος5/27/2015 11:39 π.μ.

  Εισαστε μαλακηδες δεν εξηγειτε αλλιως...Και ολα αυτα απο το χασισι ε ξεκινουν?Ποσο οπισθοδρομικοι μπορει να ειναι οι μπατσοι τελικα??Αυτοι που τα κανουν κυριοι εχουν γνωση του τι θα παθουν και πρεπει να τα θελει και ο κωλος σου για να πεσεις σε αυτες τις καταστασεις,και δεν ειναι το οικονομικο η βασικη αιτια,25 χρονια χρηστης ημουν αλλα ποτε μα ποτε και οσο και το χρηματικο να ηταν το προβλημα δεν το εριξα σε αυτες τις μαλακιες,η βασικη αιτια ειναι στον ανθρωπο και στην ψυχολογια του και στα συστηματα σας σχετικα με την απεξαρτηση και τελευταιος τροχος της αμαξης ειναι το χασισι.Και οσο για τα προγραμματα απεξαρτησης?χαχαχχαα αφηστε καλυτερα να μην ανοιξουμε αυτο το κεφαλαιο γτ θα κλαψουν μανουλες απο τα γελια,ενας στους χιλιους γλυτωνει κι αυτος απο δικη του θεληση για ζωη και οχι με την ταχα θεραπεια που προσφερουν.Ολοι ξερουν τι γινεται και το βουλωνουν,ειναι τα φραγκελια στην μεση και ολα τα αλλα περισσευουν.Τρια χρονια καθαρος και οχι απο τα προγραμματα τους,απλα σιχαθηκα και την παλεψα μονος μου.Ο νοων νοειτο,Λυπαμαι με ολα αυτα που βλεπω γυρω μου καθε φορα αλλα να μην κλαιγονται,αυτοι ειναι υπευθυνοι και αν ηθελαν να ασχοληθουν σοβαρα με το θεμα υπαρχουν λυσεις και τις εφαρμοζουν σε πολλες ευρωπαικες χωρες με επιτυχια,εδω τωρα τι ψαχνετε??Στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σκοινι.Και η αστυνομια εχει πολλες ευθυνες σε αυτο,για στηστε την μια μερα να δειτε πως τα αρπαζουν απο τους εμπορους στην μεση του δρομου και χωρις κανεναν ενδοιασμο,αλλα οπως παντα την πληρωνουν οι μαυροι χρηστες οταν τους βρουν δυο χαπια επανω τους χωρις συνταγη και αυτοφορο την αλλη μερα συν η χαρμανα και η ταλαιπωρια στα ελληνικα κρατητηρια.Θα μπορουσα να γραφω εκατο ωρες για το θεμα αλλα αυτα τα λιγα για να μην σας πασαρουν αυτοι οτι γουσταρουν,και μετα απο τοσα χρονια εμπειρια σε αυτα μακαρι να ηταν το χασισακι το μονο προβλημα,αλλα εχει γινει κι αυτο πιο ακριβο απο την πρεζα και λογικο ειναι καποιος που δεν εχει την δυνατοτητα να διαλεξει θα κανει την μαλακια του.Και ολα τα φραγκα απο αυτα δεν ειναι τυχαιο οτι φευγουν για πακισταν αφγανισταν και τα ρεστα αφου αυτη τη στιγμη οι κυριοι εμποροι στο χασισι στο κεντρο της Αθηνας ειναι αυτοι..Γλαστρα ιδιωτικη και περα βρεχει,αυτη ειναι η λυση για οποιον θελει να τα κανει αυτα,με την καταστολη και τα δικαστηρια για ενα τσιγαριλικι δεν λυνεται το προβλημα,ο αλλος οταν θελει να το κανει θα το κανει και στην αλασκα να παει θα γινει.Και οποιος καταλαβε καταλαβε,και ποσα ακομα για να δειτε πως δουλευει το συστημα,αστυνομια,δικαστηρια,δικηγοροι,τι διαολο κλεφτες θα γινουν τα παιδια?Απο αυτα επιβιωνουν την σημερον ημερα της φτωχειας,και δεν εχουν καταλαβει πως οσο πιο παρανομα τα κανουν τοσο στην μπριζα μπαινει ο αλλος να τα κανει.Γτ το παρανομο ειναι και γλυκο καμια φορα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος5/27/2015 1:52 μ.μ.

  Ωραια λοιπον κρατηστε τα ναρκωτικα παρανομα,συνεχιστε να στελνετε τους χρηστες στους μαφιοζους.Καντε καταστολη παντου,βαλτε ολες τις ουσιες στο ιδιο τσουβαλι συνεχιστε να εχετε το αλκοολ και τον καπνο ελευθερα οπως και ολα τα φαρμακα.σπιλωνετε οποιαδηποτε αλλη αποψη του αποτυχημενου σχεδιου σας,συνεχιστε να δινετε δισεκκατο μυρια στο κυνηγι μαγισσων.Αφηστε τους χρηστες να κλεβουν να τσακιζουν να σκοτωνουν για να βρουν τα λεφτα της ημερισιας δοσης τους και να πιουν ολη τη σκαρταδουρα,Προκειμενου να πηγαινουνουν στα φαρμακεια να το προμηθευονται να ειναι καταγεγραμενοι και να υποστηριχθουν απο προγραμματα καλυτερα στη μαφια.Προσοχη μη γινουμε σαν τα κοροιδα τους ολλανδους που μειωσαν την εγκληματικοτητα 75 τοις εκατο και κλεισαν το 1/3 των φυλακων.οι μοναδικοι στον κοσμο που κλεινουν φυλακες....
  Μην ακουμε αλλη αποψη Ελληνες μονο σαν αυτου του αρθρου που σκιζονται για το καλο μας..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος5/29/2015 4:28 π.μ.

   το μοναδικο σωστο σχολιο που διαβασα μεχρι στιγμης

   Διαγραφή
 8. Όπως παντού έτσι και στην αστυνομία υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που κάνει σωστά και αμερόληπτα την δουλειά της . Υπάρχει όμως και ενα ποσοστό που είναι υπευθυνο για την κατάσταση που επικρατεί εκεί εξω . Εγω ως μέλος θεραπευτικού προγράμματος αυτη την στιγμή επισημαίνω την αναγκαιότητα των προγραμμάτων ως ενα μέτρο αντιμετώπισης του προβλήματος. Θα παρακαλούσα τους συντάκτες της παραπάνω επιστολής να λάβουν υπ'οψην τους τις πολλές επιστημονικές μελέτες που αποδεικνύουν την χρησιμότητα της φαρμακευτικής κάνναβης ως μέσου αντιμετώπισης , θεραπείας ακόμα και αναλγησίας πόνου χρονίων παθήσεων . Η εκδήλωση που έγινε πριν 2 εβδομάδες στο σύνταγμα είχε ως κύριο διοργανωτή την ομάδα του γιατρού Οικονομόπουλου και αυτό ακριβώς προσπαθούσε να καταδείξει μεταξύ άλλων !! Ας μην ρίχνουμε τα φώτα της δημοσιότητας λοιπόν στην προσπάθεια κάποιον να εκμεταλλευτούν αυτην την κίνηση πολιτικά για να περάσουν το μύνημα οτι ο σύριζα θέλει μια κοινωνία γεμάτη ναρκωτικά .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος5/27/2015 4:01 μ.μ.

  μαλακιες στο τετραγωνο...τι σε νοιαζει ρε κομπλεξικε αν οι αλλοι ανταλλασουν συντροφους???και με τη λογικη σας θα επρεπε και το αλκοολ να ειναι απαγορευμενο...εχοντας γνωρισει και χασικλιδες αλλα και αλκοολικους ειναι πολυ χειροτερο για τον οργανσιμο σου και για τους γυρω σου το να εισαι αλκοολας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος5/27/2015 4:02 μ.μ.

  Πραγματικά η κάνναβη είναι ένας προθάλαμος για τα σκληρά ναρκωτικά.
  Αυτό είναι ένα γεγονός που όσο και να προσπαθούμε να το αρνηθούμε,
  τόσο δεν το πιστεύει ούτε ο ίδιος μας ο εαυτός. Είναι επίσης πραγματικό το γεγονός
  ότι ένας προθάλαμος για την κάνναβη, είναι το αποδεκτό σε όλους μας κάπνισμα.
  Αυτό που πρέπει να αντιληφθεί κανείς, είναι ότι για να προχωρήσει ένας χρήστης στο επόμενο
  στάδιο υπάρχουν πολύ συγκεκριμένο λόγοι. Οι μεγαλύτεροι εξ'αυτών είναι το οικονομικό μέρος - γνωρίζεται πως η ηρωίνη είναι πολύ φθηνη - και
  επίσης το ότι η χρήση της κάνναβης, δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα στον χρήστη καθώς ο χρήστης έχει
  αναπτύξη ανοχή στη χρήση της ουσίας αυτής. Είναι ξεκάθαρο πως στην κρίση του καθενός είναι το αν θα συνεχίσει
  στο επόμενο στάδιο ή θα παραμείνει στη χαλαρή "ναρκωτική" ουσία που λέγεται κάνναβη.
  Ας κοιτάξουμε τώρα λίγο τη λέξη ανοχή. Οι περισσότεροι από εμάς, είμαστε ενήμεροι πως η κάνναβη που κυκλοφορεί
  στις τοπικές αγορές, είναι επιοικώς άθλια. Αυτός είναι ο μέγιστος λόγος που κάποιος αποκτά γρήγορα ανοχή σε αυτή
  την ουσία, η περιεκτικότητα της δραστικής ουσίας ανά γραμμάριο είναι ελάχιστη και κατά συνέπεια σπαταλάει τα χρήματά
  του σε κάτι που και παράνομο είναι αλλά και ο χρήστης δεν επιτυγχάνει το αποτέλεσμα από τη χρήση που κάνει. Επιπλέον, η αμφιβόλου
  ποιότητας κάνναβη περιέχει και άλλες καρκινογόνες και μη ουσίες (πχ αμμωνία), οι οποίες είναι απόρροια των κατάπτυστων μεθόδων καλλιέργειας.
  Χρησιμοποιούνται δηλαδή φυτοφάρμακα που κανείς δεν γνωρίζει την προέλευσή τους και συνεπώς η ποιότητα είναι τραγικά χαμηλή.
  Από την άλλη πλευρά, όταν κάποιος χρήστης προσπαθήσει να προμηθευτεί φυσιολογική κάνναβη μέτριας ποιότητας (πχ skunk), θα βρεί απένταντί
  του το επώδυνο κόστος και θα το σκεφτεί πολύ καλά πριν το κάνει συνήθειο. Σκεφτείται πως η "ταρίφα" μιας οποιασδήποτε ποιότητας skunk
  ξεκινάει από 13-15€/γραμ ενώ το κλασσικό χαμηλής εώς άθλιας ποιότητας προιόν μπορεί να το προμηθευτεί μόλις με 3,5-5€/γραμ. Με μια απλή ματιά
  και με την γνωστή λογική του ό,τι πληρώνεις παίρνεις, αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς πως υπάρχει μεγάλο χάσμα στην ποιότητα της κάνναβης.

  Θέλω να καταλήξω στο ότι εάν ήταν νόμιμη η χρήση της κάνναβης δεν θα ήταν τόσο ακριβή. Θα ήταν βατή για έναν μέσο χρήστη που βλέπει τα
  χρήματά του να εξαϋλώνονται αγοράζοντας εις γνώσην του τα χειρότερα και τροφοδοτώντας τις εγκληματικές οργανώσεις με εκατομμύρια ευρώ.
  Η ποιότητα θα ήταν κορυφαία καθώς θα μπορούσαν να αναπτυχθούν βιολογικές καλλιέργειες και η δραστική ουσία θα ήταν σαφώς ικανοποιητική
  για τον χρήστη. Έτσι δεν θα ήταν προθάλαμος χρήσης σκληρών ναρκωτικών διότι δεν θα υπήρχε ουσιαστικός λόγος.
  Αν χρειάζεται να γίνει καταστολή στην χρήση σκληρών ναρκωτικών, σαφώς να γίνει με την αυστηρή απαγόρευση αλλά επίσης και με την υψηλού
  επιπέδου επιμόρφωση του καθενός γύρω από αυτό το θέμα για την πρόληψη. Οι ψυχωσιακές επιπτώσεις των χρηστών που αναφέρονται στο άρθρο, είναι σε κάθε
  περίπτωση αποτέλεσμα της χρήσης άθλιας ποιότητας κάνναβης. Δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση το τελικό καθαρό προϊόν να έχει τέτοια
  αποτελέσματα.
  Ελπίζω κάποια στιγμή να απαλλαγούμε από τη μάστιγα των ναρκωτικών, αλλά δεν συμπεριλαμβάνω στη λέξη ναρκωτικά την κάνναβη.
  Καλή σας ημέρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος5/27/2015 5:49 μ.μ.

  Από ορθογραφία βλέπω, όλοι σκίζετε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ανώνυμος5/27/2015 6:37 μ.μ.

  ολοι ξερουν οτι οι μπατσοι πουλαν τα ναρκωτικα ,αμεσα σαν εμποροι ,και εμεσα κανοντας τα στραβα ματια στιυς εμπορους, απο τους οποιους τα περνουν χοντρα ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ γι`αυτο να αφησουν τα κυριγματα και την δηθεν φιλοσοφια και να φροντισουν για την ΣΩΣΤΗ ενημεροση του κοσμου Η ΚΑΝΝΑΒΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΡΚΟΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΒΟΤΑΝΟ ΜΕ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ανώνυμος5/27/2015 7:18 μ.μ.

  Γιατί κάναμε την αναφορά σε αυτά τα Ναρκωτικά ; Γιατι απλα δεν τα πουλατε εσεις... τόσα χρόνια που τα πουλούσατε δεν λέγατε και τίποτα τώρα σας χάλασε και θελεται να κάνετε κάτι .. μέχρι και πρόσφατα πιάσανε συνταξιούχο αστυνομικό με τη μεγαλύτερη ποσότητα πρέζας ..φαντάσου αυτός τη έκανε πριν μπει στη σύνταξη..ήμουνα χρήστης για 10 χρόνια και το μόνο που κατάλαβα τελικά από το κράτος ήταν ότι ήθελε να υπάρχουν πρεζάκια για να δουλέψει το σύστημα ..γιατροί δικηγόροι μπάτσοι ισαγγελής .κλπ κλπ ..εξίσου και το ΟΚΑΝΑ ..χεχεχεχε ειναι για γέλια..το οκανα το μόνο που κάνει είναι να συντηρεί τα πρεζάκια έτσι ώστε να μη χασουνε τα πελατάκια .. ποιος θα πιει μετά τη πρέζα που θα πουλάνε οι μπάτσοι ?? πως θα πληρωθεί ο δικαστικός και οδικηγόρος ?? τώρα σας χάλασε ..τόσα χρόνια τη κάνατε??και επίσης σας χάλασε η αποποινικοπηηση εε?? εμ βέβαια τόσες ποσότητες χασίς που κατασχετε πιος θα της πληρώσει ?? εε ?? ποιος ? αφήστε λοιπόν τα παραμύθια και μιλήστε έστω και μια φορά στη ζωή σας ξεκαθαρα και ντόμπρα... όλα αυτά δεν τα κάνετε για να σώσετε τον κόσμο αλλά γιατί χάνετε τα οικονομικά σας συνφέροντα.. μιλάτε για ναρκωτουρισμό και για πόρνες ... εγώ πάντως ξέρω ότι όσες χώρες αποπίνικοποίησαν το χασίς και μπροστά πήγαν και καθάρισαν από τα πρεζάκια ...βλέπε ολλανδία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ανώνυμος5/28/2015 3:07 π.μ.

  απλά...επαναλαμβάνεστε.....δείτε πάλι αυτό το βίντεο σε 5 χρόνια...
  https://www.youtube.com/watch?v=mqnAMqj0Iu4

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. τα λεφτα ειναι πολλα!!! ολοι ξερουμε ποιοι διαχειριζοντε τα πραγματα!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ανώνυμος5/28/2015 1:46 μ.μ.

  Είναι απίστευτο το κράτος αλλα οι άνθρωποι ποιο συχαμεροι ότι εδωσες ο θεος κ μετα ο γονιός τα χουν ξεφτίλισει όλα...γυναικες βίζιτες κυκλογορουν ελεύθερες...με aids αν είναι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ανώνυμος5/28/2015 7:45 μ.μ.

  Αυτη την συνέντευξη την εδωσε ενας πραγματικα ασχετος με το θεμα. Οι ναρκωμανεις ειναι ΑΡΡΩΣΤΟΙ και αυτο το υποστηρίζουν οι περισσοτεροι παγκοσμιοι οργανισμοί και αρμοδιοι που πραγματικα ασχολουνται με αυτο το θεμα, αν απλα το ειχες βαλει στο google θα το ηξερες ηδη! Δωρεαν συριγγες δινονται για να μην γεμισει κυριολεκτικα ο τοπος με ασθενης του AIDS, ηπατίτιδες και οτι αλλο και με αυτο το τροπο γλυτωνει χρηματα το κρατος και σωζει ζωες. Η προληψη ερχεται οχι με το να φοβησουμε το κοσμο αλλα με το να του πουμε την αληθεια και να τον αφησουμε να επιλεξει μονος του το τι θελει να κανει. ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΆ θα επρεπε να κυκλοφορούν ελευθερα. Οι λογοι πολλοι 1. αν την ηρωινη την παρασκευαζε το ελληνικο κρατος και την εδινε καθημερινα δωρεαν σε ολους τους χρηστες αυτο θα κοστιζε στο ελληνικο κρατος τιποτα σε σχεση με το ποσο του κοστίζει σημερα ολο αυτο το νταραβερι. Η αστυνομια θα εκανε καμια πιο σοβαρη δουλεια απο να κυνηγαει πρεζακια, κανεις δεν θα ενδιαφεροτανε να βαλει παρανομα ναρκωτικα στην χωρα, δεν θα υπηρχαν εμποροι, δεν θα γεμιζε το κεντρο με πουτανες/ναρκωμανης, οι ναρκωμανεις δεν θα κλεβαν, δεν θα πεθαιναν, δεν θα πηγαιναν φυλακη, τα δικαστηρια και τα νοσοκομια θα ειχαν λιγοτερη δουλεια και ο ναρκωμανης θα επαβε να θεωρείτε περιθωριακος και ισως βαριόταν κι ολας και σταματαγε την χρηση. Τα καινουργια φθηνα ναρκωτικα που πετας στο αρθρο για να τρομαξεις τον κοσμο ειναι εδω γιατι οι ανθρωποι δεν εχουν λεφτα και δεν θα ηταν εδω αν το κρατος εκανε επιτελους αποπινοικοποίηση και ησύχαζε και εμας το κεφαλη μας. ΔΕΝ μπορεις να εμποδισεις κανεναν να παρει ναρκωτικα, απλα μπορεις να τον βοηθησεις να μην πεθανει απο αυτα. Ας δουμε και τα παραδειγματα αλων που το τολμησαν επιτελους. Και αυτα με την κανναβη που εγραψες ...μεγαλυτερη μαλακια δεν εχω ξαναδιαβασει. Αλλα ολα αυτα δεν θα γινουν γιατι πως θα βγαζουν λεφτα η αστυνομια, οι δικηγόροι, οι γιατροι, οι δικαστηκοι απο ολο αυτο το παρανομο νταραβερι που παιζεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ανώνυμος5/29/2015 12:16 π.μ.

  Oποτε καλοι μου "αστυνομικοι" θελετε να συλλαμβάνετε αθωους ανθρωπους επειδη κανουν ενα βοτανι κανναβης ;;να τους πετατε στα κελια ... περνιέστε για ανθρωποι τωρα εσεις; να παριστάνετε και τους "ηρωες" απο πανω , λοιπον αν θελετε να κανετε κατι καλο πιαστε τους βαρονους και αφηστε τα χορτα και τις γκλαστρες ...αλλα τι λεω για αυτους δεν δουλευετε ,σκατοψυχα τομαρια.

  Οπως εσεις θα δώσετε μαχη υπηρετώντας συφεροντα να ξερετε θα βρειτε και εσεις μπροστα σας ενα ανυπέρβλητο εμπόδιο .Τη κοινωνια και το λαο , αυτο το ανυπέρβλητο εμπόδιο που θα βρεθει μπροστα σας , ετσι και ο λαος θα σας απομωνονει μεχρι να μην μείνει κανενας απτη ατιμη φαρα που υπηρετείτε, θα σας παρει και θα σας σηκωσει και θα τελιωνουμε μια και καλη μαζι σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος6/01/2015 11:24 μ.μ.

   Το άλλο με την αλεπού και τα αρχι δια του τράγου το ξέρεις; Μωρή μαιμού του πληκτρολογίου εδώ βρήκες να βγάλεις τα απωθημένα σου; Ερε παλήκαρε με τις ...ιδέες και τα ...ιδεώδη σου...

   Διαγραφή
 19. Ανώνυμος6/02/2015 8:07 π.μ.

  μωρη π@@@στρα εσυ πουλάς την ηρωίνη στα παιδια μας ; Άμα σε πιάσω θα σου κανω τον κ@λ@ χωνί .Τα ηλεκτρονικα σου ιχνη βρωμοπ@@@@τα εντοπιστηκαν .Οι μπατσοι εχουν δικαιο εσεις θελετε κρεμαλα και εκτελεση

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Ανώνυμος6/02/2015 8:10 π.μ.

  τεληκα εσεις η λιγη μπλεκετε τα παντα με την κυβερνιση και απαντο ολα αυτα τα εκανε ο συριζα που εχει μολεις 4 μηνες εσυ τη εισαι τεληκα πασοκ ΝΔ κ.κ.ε διαβασατε 5 βιβλια βρικατε σελιδα και αρχισατε να γραφετε οτι μαλακια σας κατεβενει στο κεφαλι.. εγω δεν ξερω γραμματα γραμματα εμαθα στο πεζοδρομιο και εσυς κυροιει με τη γραβατα δεν πατε να σας δει κανενας ψυχιατρος.
  Η ΚΑΝΑΒΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΠΑΓΕΤΕ ΣΤΑ ΣΚΛΙΡΑ ΝΑΡΚΟΤΙΚΑ ξηπνατε ρε και αφιστε της μαλακιες σας στο σπιτι σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή