«Βόμβες» Καραπαπά για εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο κι επικήρυξη με 300.000 ευρώ από τον Ολυμπιακό των δραστών (Ηχητικό)

«Βόμβες» έριξε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, για τις επιθέσεις που δέχονται άνθρωποι του ποδοσφαίρου καταγγέλοντας πως υπάρχει εγκληματική οργάνωση που θέλει νεκρούς.


eglimatikotita.gr - 30 Δεκ 2015 
Ο Κώστας Καραπαπάς ανακοίνωσε ότι ο Ολυμπιακός δίνει 300.000 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες για την επίθεση που δέχθηκε ο δικηγόρος Αργύρης Λίβας, αλλά και πριν απ’ αυτόν οι Ζωγράφος, Τσαχειλίδης, Κουρίδης.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε στην μαφιόζικη επίθεση στον Αργύρη Λίβα:
 ''Βλέπουμε με ιδιαίτερη απογοήτευση ότι επικρατεί η σιωπή σε μια πολύ σοβαρή υπόθεση που έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο και αναφέρομαι στη δολοφονική επίθεση κατά του δικηγόρου Αργύρη Λίβα. 
Μια υπόθεση που πέρασε  στα «ψιλά» των ΜΜΕ και κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό, την στιγμή που διάφορες ανούσιες περιπτώσεις διογκώνονται και γίνονται πρώτα θέματα στα μέσα.

Και δεν είναι μόνον η υπόθεση του κ Λίβα. Είναι μια συνέχεια σε τέτοιες ιστορίες. Θυμίζω ότι πριν από λίγο καιρό ήταν ο κύριος Ζωγράφος που είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση.

Και στις δυο περιπτώσεις θα μπορούσαμε να έχουμε νεκρό άνθρωπο. Για χιλιοστά γλίτωσε ο κύριος Ζωγράφος, για χιλιοστά δε βρήκε η σφαίρα την αρτηρία στο πόδι του κ Λίβα.

Μιλάμε δηλαδή για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Να θυμηθούμε τις επιθέσεις κατά του κυρίου Τσαχειλίδη; Κατά του κυρίου Κουρίδη;
Ποιός διέταξε αυτά τα χτυπήματα και ποιός πλήρωσε για αυτά;

Για να μη γελιόμαστε όλοι ξέρουμε ότι αυτά τα χτυπήματα έρχονται από την πραγματική εγκληματική οργάνωση που δρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Που έχει καθημερινή τριβή με τον υπόκοσμο, με τις μυστικές υπηρεσίες, που απειλεί χωρίς φόβο από εταιρικά τηλέφωνα λες και δεν είμαστε σε ευρωπαϊκή χώρα με νόμους. Πόσοι παράγοντες και άνθρωποι του ποδοσφαίρου έχουν απειληθεί ξέρετε; Και αυτά δεν τα λέω εγώ, τα έχουν καταθέσει στην Αστυνομία. Όχι σε τηλεδίκες και σε στημένα πάνελ.

 Για αυτούς λοιπόν τους λόγους και για να βοηθήσουμε κι εμείς στην διαλεύκανση και της δολοφονικής επίθεσης κατά του κ. Λίβα αλλά και όλων των προηγούμενων η ΠΑΕ Ολυμπιακός προσφέρει 300.000 ευρώ σε όποιον δώσει κρίσιμες πληροφορίες που θα οδηγήσουν τις αρχές στην σύλληψη των δραστών της τελευταίας δολοφονικής επίθεσης αλλά και σε αυτές που προηγήθηκαν".

Αμέτρητες καταδικαστικές αποφάσεις
Για τις νομικές ενέργειες της ΠΑΕ Ολυμπιακός απέναντι σε όσους θεωρεί ότι την συκοφαντούν, είπε: "Κοιτάξτε, θα σας το πω ανθρώπινα. Εγώ για παράδειγμα αντί να ασχολούμαι μόνο με το αντικείμενο της Επικοινωνίας και του Τύπου, είμαι καθημερινά στα δικαστήρια. Για να το ξέρει και ο κόσμος μας, είναι αμέτρητες οι καταδικαστικές αποφάσεις, οι τελεσίδικες αποφάσεις, τα ασφαλιστικά μέτρα, που έχουμε νικήσει. Όποτε πάμε στο δικαστήριο με τους συκοφάντες τους συντρίβουμε αλλά αυτοί συνεχίζουν! Είναι αδίστακτοι. Δε φαντάζομαι ότι σε άλλη χώρα θα έγραφαν στα παλιά τους τα παπούτσια τη Δικαιοσύνη. Αυτοί το κάνουν γιατί αυτό είναι.

Εμείς είμαστε ποδοσφαιρική ομάδα. Ο κ. Μαρινάκης έχει επενδύσει ένα τεράστιο ποσό για να κάνει τον Ολυμπιακό μια από τις είκοσι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Άλλοι, όπως ο κ. Αλαφούζος για παράδειγμα, αγοράζουν σταθμούς, σάιτ, στήνουν τηλεδίκες και παραπλανούν τον κόσμο χύνοντας τόνους λάσπη. Γιατί το κάνουν; Γιατί αυτό μπορούν.

Προσπαθούν μέσω της πιο χυδαίας προπαγάνδας να επηρεάσουν δικαστήρια, θεσμικά όργανα, την κυβέρνηση. Δε βλέπετε τι κάνουν; Βάζουν φυτευτούς στην τηλεόραση ανθρώπους της νύχτας να λασπώνουν και να υβρίζουν. Σε ποια άλλη χώρα θα συνέβαινε αυτό χωρίς συνέπειες;

 Φτάσαμε να είναι ο κύριος Αλαφούζος τιμητής των πάντων. 
Λες και ο κύριος Αλαφούζος έφτασε στην Ελλάδα το 2011. Δεν ξέρουμε το παρελθόν; Ρουμανικοί στόλοι, οικολογικές καταστροφές, καταδίκες για λαθρεμπόριο, χρέη στο δημόσιο, δίκες που ξεχνιούνται στα συρτάρια για 7 χρόνια! Και βγαίνουν αυτοί οι άνθρωποι και κάνουν τους τιμητές και κουνάνε το δάχτυλο στη Δικαιοσύνη. Τέτοιο θράσος. Σιγά λοιπόν μη σταματήσουν την συκοφαντική τους εκστρατεία για μια καταδίκη για συκοφαντική δυσφήμιση!

Εδώ στέλνουν επιστολές στον Πρωθυπουργό, στον κύριο Τσίπρα και στους Υπουργούς, λες και δεν ξέρουν αυτοί ποιός είναι ο κ. Αλαφούζος και ποιοί οι συνεργάτες του".

Για τις μετεγγραφές, ανέφερε:

"Έχουμε ξεκαθαρίσει ότι δε θα γίνουν μεταγραφές τον Γενάρη. Η θέση του κυρίου Σίλβα, που είναι ο μόνος άνθρωπος ο οποίος αποφασίζει, είναι ότι είναι πλήρες το ρόστερ μας, είμαστε μια χαρά και θα γίνει και κάποιο ξεκαθάρισμα, όπως εκείνος ζήτησε και συνεχίζουμε έτσι".

Για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί και την φερόμενη πρόταση της Γουέστ Χαμ, απάντησε:

"Εμείς ταμπέλες με τιμές δεν έχουμε στους ποδοσφαιριστές, αλλά το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός ανήκει πλέον στις ομάδες των οποίων τους ποδοσφαιριστές τους κοιτάζουν όλες οι ομάδες της Ευρώπης. Επειδή έχει καλούς ποδοσφαιριστές και επειδή πλέον ο Ολυμπιακός είναι στο πρώτο ράφι της αγοράς του ποδοσφαίρου.

Είναι λογικό λοιπόν να υπάρχει πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Σας λέω όμως ότι επίσημη πρόταση για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί από την Γουέστ Χαμ δεν υπάρχει.

Υπάρχει όμως ενδιαφέρον για πολλούς παίκτες του Ολυμπιακού από πάρα πολλές ομάδες. Αναφορικά με το δημοσίευμα για τα 7 εκατομμύρια λίρες, σας λέω ότι είναι λίγα χρήματα για την αγορά του Ελαμπντελαουϊ".

Για την νέα χρονιά:

"Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι καλύτερη για όλους, να είναι καλύτερη και για το ποδόσφαιρο. Ως η ομάδα που έχει αναλάβει το βαρύ φορτίο να προχωράει σε καλό δρόμο το ελληνικό ποδόσφαιρο σε διεθνές επίπεδο, ελπίζουμε να έρθουν καλύτερες μέρες συνολικά για το ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός κάνει κάθε προσπάθεια γι΄ αυτό και γι΄ αυτό θέλουμε να σταματήσει να υπάρχει το σκοτάδι και καλούμε όλους αυτούς που θέλουν να υπάρχει φως, να χυθεί άπλετο φως και να μάθουμε ποιοι κάνουν αυτά τα πράγματα. Ποια δηλαδή είναι η πραγματική εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο".

Share on Google Plus

Μήνυμα σχετικά με τα σχόλια σας...από.. Κωνσταντίνος Α.

Για περιπτώσεις αναπαραγωγής άρθρων μας,διαβάστε πρώτα τους Όρους Χρήσης © www.eglimatikotita.gr

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Το eglimatikotita δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα ή διευκρινίσεις μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο Email της διαχείρισης.ΕΔΩ .
Ή μπορείτε και να αφήσετε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ

Υ.Γ..Το eglimatikotita.gr είναι τελείως ανεξάρτητο blog και δεν παίρνει εντολές από πολιτικά γραφεία και απο-κόμματα.Βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του και σε κανέναν άλλον.Εαν θέλετε να στηρίξτε την προσπάθεια μας και γενικότερα την ανεξάρτητη ενημέρωση,μπορείτε να πατήστε εστω και ένα κλίκ στις διαφημιστικές εικόνες της ιστοσελίδας.Ευχαριστώ.

Δείτε πιο κάτω μερικά απ τα πιο δημοφιλή μας άρθρα....
  Blogger Comment
  Facebook Comment

2 σχόλια :

 1. Ανώνυμος12/30/2015 11:33 μ.μ.

  300 χιλ αξίζει ο πρόεδρός σου;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος12/31/2015 11:58 π.μ.

  χαχαχαχα καλοοοοό!!!! το άλλο με το Τοτό το ξέρετε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή