Χαμός με το ξενοδοχείο στην Αχαρνών που καταπάτησαν οι «αλληλέγγυοι»..Καταγγέλλει απειλές,τραμπουκισμούς και χρηματισμό η ιδιοκτήτρια..

Έκανε Like στην κατάληψη ξενοδοχείου, αλλά μετά κατάλαβε πως ήταν...το δικό της !!!!
Η αριστερή ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου στην οδό Αχαρνών που της το άρπαξαν τα νέα τάγματα ασφαλείας, φαίνεται να αναθεωρεί κάποιες απόψεις της...
Δείτε τις αναρτήσεις που έχει κάνει στο facebook..Και αποκαλύπτει τραμπουκισμούς,νταηλίκια,βρισιές και χρηματισμό «αλληλέγγυων» για να μπάσουν μέσα στα δωμάτια του ξενοδοχείου λαθρομετανάστες..Οι τύποι είναι απίστευτοι..κι αν αληθεύει ότι εκτός από την παράνομη καταπάτηση «τσεπώνουν» και 20ευρα όπως καταγγέλλει η ιδιοκτήτρια,τότε πρέπει να επέμβει αμέσως ο εισαγγελέας..
Δείτε τα όσα αποκαλυπτικά  γράφει στο facebook με χρονολογική σειρά
- 24 Απριλίου 2016

Αναγκάζομαι να κάνω ανάρτηση που δεν θα θελα, απ το κινητό στον δρόμο, επειδή μαθαίνω ότι έχει γίνει και σελίδα καλέσματος αλληλέγγυων στο φατσομπούκι για να στηρίξουν την κατάληψη του ξενοδοχείου CITY PLAZA στην Αχαρνών.

Λοιπόν το ξενοδοχείο είναι ιδιοκτησίας μου, δεν είναι εγκαταλελειμένο, προσπαθώ εδώ και χρόνια να το πουλήσω.

Τα τελευταία χρόνια των μνημονίων με τους ανήκουστους φόρους δε, έχουν φθάσει τα χρέη πάνω απ τον ουρανό.

Το να καταλαμβάνεις ιδιωτικό χώρο να αρνείσαι να
τον εγκαταλείψεις όταν στο ζητάει ο ιδιοκτήτης, να τον ξεφτιλίζεις λεκτικά και να του λες ότι τα δικαιώματά του είναι τίποτα μπροστά στον προσφύγων δεν είναι ούτε αλληλεγγύη ούτε δικαιοσύνη ούτε χτύπημα του καπιταλισμού.
Αν σκοτώνοντας εμένα νομίζετε ότι θα έρθει παγκόσμια ειρήνη δικαιοσύνη και ανθρωπιά, είστε μακριά νυχτωμένοι.

Ντροπή μόνο και μετάνιωμα για πολλά που πίστεψα στην ζωή μου....

Ένα τω μεταξύ, εκτός του χλευασμού που υπέστην απ τους "αλληλέγγυους" ...
σ ότι και να έλεγα στην προσπάθειά μου να τους πείσω να φύγουν χωρίς παρατράγουδα μόνοι τους, άκουσα κι απ τον μεσήλικα "αρχηγό" τους ότι "θα μου χώσει μία" και να ξεκουμπιστώ. Εκείνη την ώρα που με χλεύαζαν έβριζαν και όλα τα όμορφα ήρθε και μεσίτης με πελάτη να το δεί και ακούγοντάς με να του μιλάω στο τηλέφωνο λέγοντάς του ότι έχουν κάνει κατάληψη και να φύγει, άρχισαν να γελάνε λέγοντας πράγματα τύπου " κοίτα η μαλακισμένη νομίζει ότι μας κοροϊδεύει" και άλλα όμορφα!
Μαθαίνω επίσης, απ ευθείας απ τον ΟΗΕ, ότι υπάρχουν ανάμεσα στους "αλληλέγγυους" μέλη ΜΚΟ.

Είναι πολλά τα τζάμπα λεφτά είς βάρος της μαλάκως, ε μάγκες;

Μόλις και ενόσω καταθέτω στην ασφάλεια ενημερώθηκα για την ανάρτηση-απάντηση των καταληψιών του CITY PLAZA.
ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΛΚΗΣ!
ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΣΠΡΩΞΑ Η ΕΒΡΙΣΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!!!!!!!!
ΨΕΥΤΕΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ που νομίζετε ότι έτσι θα πείσετε τον κοσμο! Δεν τρώνε όλοι σανό!
Όσοι με ξέρουν χρόνια ξέρουν πολύ καλά τι είμαι και τι πρεσβεύω και ξέρουν καλά ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ θα φερόμουν έτσι σε ανθρώπους και μάλιστα όταν τους στηρίζω!
Ούτε τςίπα ούτε ντροπή!
Στα 55 μου έμαθα ότι ότι στηρίζεις είναι το πρώτο που σε εκτελεί!
Απελπισμένη, οργισμένη ναι.
Επιθετική κατά ανθρώπων που υποφέρουν ΠΟΤΕ!
Και επειδή το παίζετε καλά το παιχνιδάκι τα βάζετε με μένα που είμαι εύκολη λεία κι όχι με Δασκαλαντωνάκηδες, Βαρδινογιάννηδες και λοιπό κεφάλαιο....

Ουστ και ντροπή αληταριά!

Τι μαθαίνω "αλληλέγγυοι" καταληψίες; 

20 ευρά το κεφάλι κόβετε για να τους βάλετε μέσα;
Με ξένα κόλλυβα;
Και για πείτε μου, ποιοί είστε και με τι δικαίωμα ορίζετε την δική μου ζωή; Πήγα να ορίσω εγώ την δική σας; Ηρθα να κάνω κατάληψη στο σπίτι σας και να βάλω όποιον θέλω και να σας προπηλακίσω κιόλας; Εδειρα κανέναν όπως προπηλακίσατε και δείρατε την επί χρόνια γραμματέα της εταιρίας και προσωπική μου φίλη, που ήρθε και σας φώναζε να φύγετε γιατί είναι ιδιωτικός ο χώρος; (Παρεμπιπτόντως και 35 χρόνια πληρωνόταν κανονικά η συγκεκριμένη και το εφάπαξ της πήρε από μένα και την σύνταξή της απ το 2010.)
Επειδή ξέρω, λοιπόν, ποιά συμφέροντα κρύβονται πίσω σας, πάτε δείτε αν έρχομαι.
Και για να τελειώνουμε, επειδή το πράμα είναι στημένο εδώ και καιρό επειδή δεν ενδίδω σε ορέξεις, μια και καλή και για τελευταία φορά.
Το κτίριο δεν είναι εγκαταλελειμένο, ούτε κατασχεμένο, ούτε δημευμένο. Δεν έχει υποθήκες και τα χρέη του αφορούν τα ΕΝΦΙΑ και τα πανωτόκια του τα τελευταία χρόνια που δεν υπήρχαν έσοδα για να πληρωθούν οι μνημονιακοί φόροι, και τα ταμεία που αφορούν αποκλειστικά εμένα, γιατί είμαι η μόνη εργαζόμενη της εταιρίας μου. Αλλοι εργαζόμενοι που να τους χρωστάω δεν υπάρχουν ούτε πιστωτές. Αρκετά με τα ψέμματα που διαδίδετε.
Αν δεν καταλαβαίνετε πόσο φασισμό κρύβουν οι συμπεριφορές σας και πόσο ΤΙΝΑ κάνετε τα πράγματα, κακό του κεφαλιού σας.

Α ρε Κουτσούμπα πόσο δίκιο είχες!

"Φίλος" στο facebook στο inbox. Βγάλτε συμπεράσματα.

ΠΑΡ 5:13 Μ.Μ.
Συγγνώμη, δεν είναι προσημειωμένο; Πώς θα το πουλήσεις; Και πόσα ξενοδοχεία σαν κι αυτό είναι προς πώληση; Ξέρεις; Ξέρεις. Για τι πράγμα μιλάς; Θα κρατήσει κάποιους ελάχιστους μήνες να περάσει η μπόρα και επιπλέον αποτρέπει στην πράξη την κατάσχεση. Γιατί ανεβάζεις τέτοια πράγματα και δημιουργείς κλίμα, επειδή κάποιος ανόητος σου μίλησε άτσαλα;
12:27 Π.Μ.

Τι λες; Που ξέρεις εσύ τι είναι και τι κάνω; ΔΕΝ είναι προσημειωμένο και φυσικά μπορώ να το πουλήσω και να αποπληρώσω τα ΕΝΦΙΑ με τους τόκους που με χρεώσανε τα τελευταία χρόνια. Κι εσείς γιατί καταλαμβάνετε το δικό μου κι όχι του Δασκαλαντωνάκη ή τα κενά του δημοσίου λίγο πιό κάτω; Ε; Ποιός δημιουργεί κλίμα;


Μεταξύ των άλλων ψευδών που διακινούν οι καταληψίες του City Plaza, ιδού κι άλλο ένα! 
Δεν ξέρω ποιά είναι η κυρία Λεγάκη κι από που αντλεί τις πληροφορίες της αλλά είναι εν μέρει λανθασμένες. Και δεν έχω άλλο τρόπο υπεράσπισης της αλήθειας παρά τις αναρτήσεις εδώ.

Κυρία Λεγάκη μου κι όσοι διακινούν τέτοιες μαλακίες για να υπερασπιστούν το "δίκαιον" της καταπάτησης ιδιωτικού χώρου, μάθετε ότι είναι διαφορετική η ιδοκτήτρια εταιρεία και διαφορετική η εταιρεία εκμετάλλευσης που το νοίκιαζε απ την ιδιοκτήτρια μέχρι το 2010. Εμένα, λοιπόν μου ανήκει η ιδιοκτήτρια. Και στον κύριο Παναγιώτη Τσατσάνη, ξενοδόχο, και τον γιό του και την γυναίκα του ανήκε η εταιρεία εκμετάλλευσης. Εγώ ουδέποτε δούλεψα σαν "ξενοδόχα" ούτε είχα καμμία δουλειά με τους εργαζόμενους του κυρίου Τσατσάνη. Ο εν λόγω σταμάτησε να πληρώνει τα ενοίκια για το κτίριο του ξενοδοχείου που μου ανήκε απ το 2009 και δεν μπορούσα και να τον εξώσω. Εκείνος έλαβε επιδοτήσεις ή ότι άλλο, η δική μου εταιρεία ποτέ καμμία επιδότηση από πουθενά. Ο εξοπλισμός του ξενοδοχείου ανήκε σε κείνον και είχα εγώ βάσει της σύμβασής μας ενέχυρο επί αυτού αν δεν με πλήρωνε. Τον Μάρτη του 2010, λοιπόν, ήρθαμε σε συμφωνία για να αποχωρήσει απ το ακίνητό μου να μου αφήσει τον εξοπλισμό έναντι των χρεών του προς εμένα και να αποχωρήσει. Αποχώρησε και αμέσως μετά κήρυξε πτώχευση αφήνοντας απλήρωτους εργαζόμενους και άλλους προμηθευτές κλπ. Οι εργαζόμενοι, λοιπόν θεώρησαν καλό να βάλουν σύνδικο ζητώντας από λαμπτήρες μέχρι σωλήνες αποχέτευσης για να "βγάλουν" αυτά που τους χρώσταγε ο Τσατσάνης, όχι εγώ! (Μην ξεχάσω και τα αλατοπιπέρα και τις χαρτοπετσέτες!) Κι έτσι πήγαμε δικαστικά διεκδικώντας ο καθένας τα δικά του χρεωστούμενα, οι εργαζόμενοι τ απλήρωτά τους κι εγώ τα δικά μου απλήρωτα. Η δικαιοσύνη δεν έχει ακόμα αποφανθεί, οπότε εγώ δεν είμαι σε θέση να αρνηθώ ή να αποδεχθώ καμμία νόμιμη απόφαση. Οταν αποφανθεί η δικαιοσύνη τότε φυσικά θα κάνω τα νόμιμα.
Σταματήστε τα ψέμματα γιατί υπάρχουν ντοκούμεντα και χαρτιά που αποδεικνύουν την αλήθεια. Γκέγκε "αλληλεγγυάκια" μου;
Κυρία Antonia Legaki ανασκευάστε παρακαλώ!

Και ναι κυρίες και κύριοι, καταλάβαμε τι παίζεται:
"Απο κάτι λίγα που έμαθα, τους ''έβαλαν'' να κάνουν την κατάληψη του ξενοδοχείου για να την ''τελειώσουν'' επειδή είναι αντισύριζα ''τώρα'' και έχει υποστεί και οικονομικη καταστροφή κινδυνεύοντας να το χάσει απο πλειστηριασμό.......τιμωρία δηλαδή.
Επίσης έμαθα και είναι επιβεβαιωμένο αυτό, ότι θέλουν να γίνει η κατάληψη απο τους ''παράνομους αλληλέγγυους'' για να το ''επανακαταλάβουν'', να το παραχωρήσουν σε ''νόμιμη ΜΚΟ'' και να ροκανίσουν χρήματα απο τη χρηματοδοτηση για τους μετανάστες......
Δύο σε ένα δηλαδή, πακέτο.'' κατάλαβες;;;;;"

Τι έγινε παλλουκάρια; 
Αφήσαμε την δικαιολογία "κάναμε κατάληψη γιατί το ξενοδοχείο δεν έχει ιδιοκτήτη κι είναι δημευμένο απ το κράτος", όταν είδαμε ότι δεν περνάει και πιάσαμε την δικαιολογία "είναι κλειστό για να μην εκποιηθεί ο εξοπλισμός" που διεκδικούν οι εργαζόμενοι του πρώην ξενοδόχου (και όχι δικοί μου όπως πάλι λανθασμένα και εσκεμμένα κυκλοφόρησε) που ισχυρίζεται η γνωστή αλληλέγγυα δικηγορίνα;
Επειδή κι αυτό δεν ισχύει όπως θα πιστοποιήσει οποιοσδήποτε νομικός, δεν δεσμεύει ο εξοπλισμός το κτίριο, θα μπορούσε ο σύνδικος να τον έχει σε αποθήκη μέχρι να τελεσιδικίσει πληρώνοντας με δικά τους έξοδα, αλλά προτίμησε να τα αφήσει στον χώρο του ξενοδοχείου για να μην πληρώνει αποθήκη (εδώ στην μαλάκω όλα τα τζάμπα μαν), να δω το επόμενο ποιό θα είναι.
Επίσης εξηγήστε μου εσείς που κυκλοφορείτε ότ είμαι λαμόγιο, πούθε τεκμαίρεται τούτο; Εχω ΜΚΟ; Εφαγα επιδοτήσεις; Εκλεψα κρατικό χρήμα ή είχα οποιαδήποτε ανάμιξη με κρατικές αναθέσεις; Εκλεψα κανέναν; Πήρα μίζες; "Καπέλωσα" την αγορά με ακάλυπτες επιταγές; Βάρεσα κανόνι αφήνοντας στον δρόμο ανθρώπους; Για πείτε μου πληζ, που λένε και στην άνω-κάτω Μπουρδελία;

H Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης σε Οικονομικούς και Πολιτικούς Πρόσφυγες, θέλει να μετατρέψει το κτίριο σε χώρο στέγασης προσφύγων, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας, «οι πρώτες προσφυγικές οικογένειες, από διαφορετικές εθνικότητες μαζί με εκατοντάδες αλληλέγγυους/ες εργάζονται ήδη συλλογικά στην καθαριότητα, τις επισκευές και την οργάνωση του χώρου, ώστε να λειτουργήσει σύντομα κανονικά ως ένα εγχείρημα αυτοοργάνωσης και αλληλεγγύης, ως ένα κέντρο αγώνα. Για πρακτικούς λόγους, για τις επόμενες ημέρες και όσο διαρκούν οι πρώτες εργασίες, δεν είναι δυνατή η φιλοξενία περισσότερων προσφύγων».

Επίσης, από την Ομάδα Επικοινωνίας του Χώρου Στέγασης Προσφύγων City Plaza ανακοινώθηκαν τα εξής:

«Από το Καλοκαίρι του 2015, η Ευρώπη και η Ελλάδα καλούνται να ανταποκριθούν στα ζητήματα που θέτει η μεγαλύτερη εισροή προσφύγων σε ευρωπαϊκό έδαφος μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Αιτία αυτής της κίνησης είναι σε μεγάλο βαθμό η κήρυξη και διεξαγωγή ενός πολύμορφου πολέμου, στρατιωτικού όσο και οικονομικού, από τη μεριά του παγκόσμιου Βορρά στις χώρες του παγκόσμιου Νότου, που έχει οδηγήσει τους πληθυσμούς της στη φτώχεια, τον φόβο και τον κατατρεγμό.

Απέναντι σε αυτό το φαινόμενο, δύο αντιθετικές κινήσεις βρίσκονται σε αντιπαράταξη. Η μία είναι η ενεργοποίηση των πιο βαθέων ρατσιστικών αντανακλαστικών της Ευρώπης. Εκφράζεται με την ανόρθωση φρακτών, τειχών και συρματοπλεγμάτων, την επιστράτευση της FRONTEX και του ΝΑΤΟ για να «προστατευτούν» τα σύνορα, τις απελάσεις και την καταστολή των προσφύγων. Εκφράζεται πάνω απ’ ολα με τη ρατσιστική συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας, που καταστρατηγεί τη Σύμβαση της Γενεύης και κάθε έννοια ανθρωπισμού, αντιμετωπίζοντας τους πρόσφυγες ως είδος προς ανταλλαγή και ανοίγοντας τον δρόμο για μαζικές απελάσεις σε χώρες στις οποίες απειλείται η ζωή και η ελευθερία τους.

Η άλλη κίνηση είναι αυτή της ανάδειξης ενός τεράστιου κινήματος αλληλεγγύης στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη. Εκατομμύρια άνθρωποι κινητοποίηθηκαν σε όλη την ήπειρο, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, στο πλευρό των προσφύγων, στο πλάι τους στη μάχη να περάσουν, ενάντια στα σύνορα και τα εμπόδια στον δρόμο τους. Από την άμεση δράση που ανέπτυξαν εκατοντάδες αλληλέγγυοι στο Πεδίο του Άρεως τον περασμένο Αύγουστο μέχρι τις χιλιάδες των ανθρώπων που ταξίδεψαν από όλες τις χώρες στη Μυτιλήνη και τα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου για να ενισχύσουν τις προσπάθειες υποδοχής και βοήθειας των προσφύγων, η Ευρώπη γνωρίζει το μεγαλύτερο κύμα αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας των τελευταίων δεκαετιών. Στην κινητοποίηση αυτή, σε αυτή τη μεγάλη έκρηξη της αλληλεγγύης, διαβλέπουμε την ελπίδα για μια συνολική αναγέννηση των κοινωνιών μας, για να αποτρέψουμε τη μετατροπή της Ευρώπης ξανά σε "σκοτεινή ήπειρο".

Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης σε Οικονομικούς και Πολιτικούς Πρόσφυγες, δραστηριοποιήθηκε εδώ και αρκετό καιρό μέσα σε αυτό το κίνημα αλληλεγγύης, με πεδίο δράσης την ευαίσθητη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Ανέδειξε τον αγώνα των προσφύγων, εμπόδισε τις απόπειρες δημιουργίας "υγειονομικών ζωνών" που θα απέκλειαν τη φυσική παρουσία τους, στηλίτευσε τις βαθύτατες ευθύνες της ελληνικής κυβέρνησης που όχι μόνο δεν διασφάλισε από την πρώτη στιγμή την πλήρη φιλοξενία και προστασία των προσφύγων και την ελεύθερη διέλευσή τους, αλλά προχώρησε στην υπογραφή της ρατσιστικής συμφωνίας και ανέλαβε αυτή ουσιαστικά να την εφαρμόσει.

Μπαίνουμε σε μια νέα περίοδο με ποιοτικά διαφορετικές ανάγκες. Η ρατσιστική πολιτική των κλειστών συνόρων που εφαρμόζει η Ευρώπη, αντικειμενικά μονιμοποιοεί την παρουσία στην Ελλάδα ενός μικρού αριθμού οικονομικών και πολιτικών προσφύγων που είχαν την πρόθεση να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τον βορρά. Χωρίς να απεμπολούμε ούτε ελάχιστα το αξιωματικό μας αίτημα για ανοιχτά σύνορα και τη συνολική πάλη μας ενάντια σε αυτά, είμαστε υποχρεωμένοι/ες, ως κίνημα αλληλεγγύης να δραστηριοποιηθούμε κατά προτεραιότητα στο ζήτημα της αξιοπρεπούς διαμονής των προσφύγων στην Ελλάδα, μαζί μας, με πλήρη δικαιώματα σε όλες τις κοινωνικές υπηρεσίες.

Στο πλαίσιο αυτό, μαζί με το δεδομένο μας αίτημα να καλυφθούν άμεσα οι στεγαστικές ανάγκες των προσφύγων, όχι σε καταυλισμούς και στρατόπεδα, αλλά σε στεγασμένους χώρους με πλήρη υποδομή στους οποίους θα μπαίνουν και θα βγαίνουν ελεύθερα, προχωρήσαμε στην κατάληψη του χώρου… με σκοπό, αφενός να απαντήσουμε στο μέτρο των δυνάμεών μας σε αυτό το πρόβλημα και αφετέρου να δημιουργήσουμε ένα κέντρο αγώνα και πληροφόρησης για τα ζητήματα των προσφύγων.

Η κίνησή μας αυτή δεν απαλλάσσει την ελληνική και καμία άλλη κυβέρνηση από την υποχρεώση να προβεί η ίδια άμεσα σε κινήσεις στέγασης και προστασίας όλων των προσφύγων. Αναδεικνύει ωστόσο την αλληλεγγύη ως την κινητήρια κοινωνική δύναμη που θα αποτρέψει τα ρατσιστικά σχέδια των ευρωπαϊκών κρατών και θα απλώσει ένα δίκτυ προστασίας των προσφυγικών πληθυσμών, στην κατεύθυνση της πλήρους και απρόσκοπτης πρόσμειξης τους με τους/τις ντόπιους/ες εργαζόμενους/ες, καταπιεσμένους/ες. Είναι η ίδια αυτή αλληλεγγύη που μετά τη ρατσιστική συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας, στοχοποιήθηκε και δαιμονοποιήθηκε από τα ΜΜΕ και την κυβέρνηση, ως αυτή που παρασύρει τους κυνηγημένους πληθυσμούς στην διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους.

Το καθεστώς εξαίρεσης που ετοιμάζεται για τους πρόσφυγες, είναι προφανές, ότι αν επιτύχει δεν θα σταματήσει σε αυτούς, αλλά θα επεκταθεί ως μοντέλο σε ευρύτερα κομμάτια της κοινωνίας, η οποία έχει βιώσει πολύ έντονα τα τελευταία χρόνια τις πολιτικές φτώχειας, καταστολής και αποκλεισμού.

Δηλώνουμε ότι θα παλέψουμε μέχρι τέλους, μαζί με τους πρόσφυγες και τους/τις αλληλέγγυους/ες εργαζόμενους/ες που πάλεψαν όλα αυτά τα χρόνια ενάντια στην φτώχεια, για την πλήρη ικανοποίηση αυτών των δικαιωμάτων. Για την παροχή όλων των εκπαιδευτικών, υγειονομικών υπηρεσιών, για τη στέγαση και σίτιση των πρσφύγων και ενάντια στη δολοφονική πολιτική των κλειστών συνόρων, η οποία έχει οδηγήσει μέχρι σήμερα στον θάνατο χιλιάδες ενήλικες και παιδιά. Ενάντια στη δημιουργία απομονωμένων γκέτο μακριά από τον αστικό ιστό που θα μετατρέπουν τους πρόσφυγες σε "αόρατους ανθρώπους".

Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης σε Οικονομικούς και Πολιτικούς Πρόσφυγες καλεί κάθε αλληλέγγυο/α να συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια, στο πλάι του Κέντρου Στέγασης Προσφύγων City Plaza και κάθε ανεξάρτητης δομής αλληλεγγύης. Για να σταματήσουμε τον ρατσισμό και την ανθρωποφαγία και να οικοδομήσουμε έναν κόσμο αμοιβαιότητας, αλληλοβοήθειας και συνύπαρξης».


Πολύ το απολαμβάνω όταν πλακώνονται μεταξύ τους οι αλληλέγγυοι. Η κυρία αυτή πρωτοστατούσε στο διαδικτυακό μπούλινγκ εναντίον όσων έλεγαν ότι τα σύνορα πρέπει να φυλάσσονται και η χώρα δεν μπορεί να είναι ξέφραγο αμπέλι.

Ήμασταν τότε για τα γούστα της, οι φασίστες, οι γερμανοτσολιάδες, οι ναζί. Τώρα διαμαρτύρεται γιατί το "μπουκάρω όπου γουστάρω" πέρασε και τη δική της πόρτα. Γιατί ενοχλείσαι δεσποσύνη μου; Δεν θες σύνορα στη χώρα, αλλά θες στην περιουσία σου;

Όλα ανοιχτά, αγάπη μου. Όλα κοινά. Τα εμά σα και τα σα εμά. Όπως δεν με ρώτησες εμένα όταν άνοιγες διάπλατα την πόρτα της χώρας μας δηλαδή ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙΟΥ σε κάθε καρυδιάς καρύδι, έτσι δεν σε ρώτησαν τα μέχρι χθες συντρόφια σου όταν άνοιξαν τη δική σου πόρτα.

Κάνε τώρα ξανά μια γύρα σε όσους έβριζες και ζήτα τους συγγνώμη.

Όσο για τις αναρχοαριστεράντζες που σε σαγήνευαν, αν θες να τους δείξεις στην πράξη τι ωραίο σύστημα είναι αυτό που διαφημίζατε τοσα χρόνια, πάρε μια βαριά, σπάσε την πόρτα του σπιτιού ενός αλληλέγγυου και εγκατάστησε εκεί καμιά πενηνταριά ταξικούς συντρόφους από το Αφγανιστάν.
Πριν πάρει πρέφα πως το ξενοδοχείο ήταν το δικό της η τύπισσα είχε πατήσει like στην είδηση για την κατάληψη! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!


Share on Google Plus

Μήνυμα σχετικά με τα σχόλια σας...από.. Κωνσταντίνος Α.

Για περιπτώσεις αναπαραγωγής άρθρων μας,διαβάστε πρώτα τους Όρους Χρήσης © www.eglimatikotita.gr

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Το eglimatikotita δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα ή διευκρινίσεις μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο Email της διαχείρισης.ΕΔΩ .
Ή μπορείτε και να αφήσετε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ

Υ.Γ..Το eglimatikotita.gr είναι τελείως ανεξάρτητο blog και δεν παίρνει εντολές από πολιτικά γραφεία και απο-κόμματα.Βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του και σε κανέναν άλλον.Εαν θέλετε να στηρίξτε την προσπάθεια μας και γενικότερα την ανεξάρτητη ενημέρωση,μπορείτε να πατήστε εστω και ένα κλίκ στις διαφημιστικές εικόνες της ιστοσελίδας.Ευχαριστώ.

Δείτε πιο κάτω μερικά απ τα πιο δημοφιλή μας άρθρα....
  Blogger Comment
  Facebook Comment

7 σχόλια :

 1. Ανώνυμος4/24/2016 8:58 π.μ.

  ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΟΥ;;;ΕΦΟΣΟΝ ΗΘΕΛΕΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΛΟΙΠΟΝ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΔΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΚΕΦΘΗΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ- ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΕΦΕΤΕΙΟ ΣΤΗΝ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ ΜΙΑ ΠΗΓΗ ΒΡΩΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΟΣΜΙΑΣ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΤΡΙΓΥΡΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος4/24/2016 7:35 μ.μ.

   Συμφωνω μαζι σου σε ολα πατριωτη!!!!φατε τους στην μαπα τωρα τους καημενους τους προσφυγεςπου δεν ειναι προσφυγες ειναι λαθρομεταναστες!!!!κωλοσυριζαιοι που το παιζετε και αληλεγγυοι...αι στα κομματια εσεις θα φυγετε νυχτα και με ελικοπτερο!!!

   Διαγραφή
 2. Φαε τον "λουτσο" τωρα μωρη βρομιαρα αριστερη ετσι να καταλαβεις τι σκατα ειναι η αριστερα που υποστηριζεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος4/26/2016 5:37 μ.μ.

  ΤΕΛΙΚΑ ΦΤΩΧΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ.ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ.ΚΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΩΝ.ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ Η ΚΥΡΑΤΣΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΓΥΡΙΣΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ.ΚΥΡΑΤΣΑ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΕΥΛΟΓΕΙΤΑΙ. ΛΟΥΣΟΥ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΞΥΔΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος4/26/2016 6:11 μ.μ.

  stin ellada psifisate trees fores poustides lesvies anthellines koumounokathikia me proton kai kalitero ton ahristo tsikla. auto to tsourmo mporis nato paromiasis monon metin exis parimia. makria apo kenourgio emporo kai apo palia poutana . kenourgios emporas einai o kataramenos anepangeltos tsipras. kai palies poutanes i dolioi ergatopateres aristeri me dexies tsepes trampouki koumounoskila opou tous provivasate simera se ypourgous kleutokratias. ( MIPOS AUTOI KAI KATI PAROMIOI SAS AXIZOUN?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος5/01/2016 2:44 π.μ.

  Η Ρωσία είναι ορθόδοξη και πατριωτική. Η Ελλάδα της αριστεράς δεν συμβαδίζει, είναι οπισθοδρομική. Μια άθεη, κουμουνιστικη κυβέρνηση θα φέρει ακόμα χειρότερα από πριν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή