ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ; ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ;

ΧΑΡΤΗΣ – Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Ο! ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ!!!
Τεράστιος Χάρτης της Αλβανίας. Βρίσκεται στο πρωθυπουργικό μέγαρο στα Τίρανα. Έντι Ράμα, Πρωθυπουργός Αλβανίας..
Με αφορμή τα πολύ πρόσφατα γεγονότα στο ψευτοκρατίδιο των Σκοπίων (FYROM), ο αλυτρωτικός εθνικισμός των κατσαπλιάδων Αλβανών επανήλθε στην επικαιρότητα για να μας φρεσκάρει και πάλι την μνήμη των επεκτατικών τους διεκδικήσεων στα βαλκάνια. Σοβαροί γεωπολιτικοί αναλυτές και όλα τα μέσα ενημέρωσης, αυτές τις μέρες παρακολουθούν με αμείωτο ενδιαφέρον τα όσα συνέβησαν στο Σκοπιανό κοινοβούλιο και τα όσα επακολουθούν στις διάφορες πόλεις της FYROM.
Αλβανοί βουλευτές των Σκοπίων πιάστηκαν στα χέρια με υποστηρικτές του προέδρου Γκρουέφσκι στο κοινοβούλιο. Για πρώτη φορά, οι Αλβανοί βουλευτές, απαίτησαν φανερά την διχοτόμηση της FYROM και την προσάρτηση εδαφών των Σκοπίων που ζουν Αλβανόφωνοι πληθυσμοί, στην Αλβανία. Κάνοντας έτσι ένα πρώτο βήμα στην εκπλήρωση του κρυφού τους πόθου για την Μεγάλη Αλβανία.
Οι οπαδοί του Γκρουέφσκι μπούκαραν στο κοινοβούλιο και τους ξυλοφόρτωσαν, τόσο πολύ, που αρκετοί Αλβανοί χαροπαλεύουν στα νοσοκομεία. Τα νέα μεταδόθηκαν αστραπιαία και υπήρξε αντίδραση των Αλβανoφώνων πληθυσμών στις πόλεις Τέτοβο και Κουμάνοβο.
Η κυβέρνηση των Σκοπίων έστειλε αμέσως τεθωρακισμένα άρματα με σκοπό την καταστολή τυχόν επεισοδίων και την προστασία των Σλαβόφωνων πληθυσμών από αντίποινα-εχθροπραξίες των Αλβανών παραστρατιωτικών UCK. Οι Σέρβοι, με την σειρά τους, στα βόρεια σύνορα των Σκοπίων, κινητοποιούνται στρατιωτικά με σκοπό να προστατέψουν την Σερβική μειονότητα από κάθε απειλή. Η περιοχή, εδώ και αρκετά χρόνια βρισκόταν σε συνεχή αναβρασμό. Όλοι το γνωρίζαμε, όλοι το παρακολουθούσαμε. Αλλά αυτές τις μέρες έχει εξελιχθεί σε μπαρουταποθήκη έτοιμη να σκάσει και να προκαλέσει ένα πόλεμο στα Βαλκάνια με απρόβλετες συνέπειες ακόμα και για την Ελλάδα. Το φυτίλι άναψε και όλοι περιμένουμε την έκρηξη!
Στο μεταξύ, το Σάββατο (29 . 04 . 2017), ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα συγκάλεσε έκτακτα Εθνικό Αλβανικό συμβούλιο κομμάτων και αποφάσισε: «Υπέρ αδελφικής βοήθειας προς την Αλβανική μειονότητα – Ομόφωνη τοποθέτηση των αλβανικών πολιτικών κομμάτων για τους Αλβανούς των Σκοπίων» !!! 
Μετάφραση Google από την επίσημη Αλβανική κυβερνητική ιστοσελίδα 
Πέρα από την σοβαρότητα αυτής της ομόφωνης απόφασης των Αλβανικών κομμάτων που ο κάθε αναλυτής μπορεί να την χαρακτηρίσει κρίσιμη ή και επικίνδυνη, η προσοχή μας μέσω αυτής της φωτογραφίας πέφτει αλλού. Πού; Μα σ’ αυτόν τον τεράστιο χάρτη που βρίσκεται πάνω και πίσω από τον Αλβανό πρόεδρο Έντι Ράμα.
Τι απεικονίζει αυτός ο χάρτης; Εκ πρώτης όψεως σε έναν απλό παρατηρητή δεν δείχνει και τίποτα.
Αν προσέξουμε όμως καλύτερα και σε άλλη φωτογραφία που τον έχει πληρέστερο, βλέπουμε, κάτι… που θυμίζει Ελλάδα! Ελλάδα; Ναι, Φυσικά! Αυτός ο χάρτης είναι παλαιός και δείχνει όλη την ηπειρωτική Ελλάδα όπως πίστευαν οι χαρτογράφοι ότι ήταν, στα χρόνια μέχρι τον Μεσαίωνα, τον 15ο αιώνα !!!
Όλες οι χαρτογραφήσεις του 15ου με 16oυ αιώνα έχους τέτοιες παρόμοιες απεικονίσεις.
Δεν είναι απλά οι περιοχές της ηπείρου, της Δυτικής Μακεδονίας και της Κέρκυρας που θέλουν να αρπάξουν οι Τουρκ-Αλβανοί Ουτσεκάδες, σε διάφορους χάρτες που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς.
Είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο. Κάτι πολύ περισσότερο. Διεκδικούν τα 2/3 την Ελλάδας! Με αυτό τον χάρτη, διεκδικούν, όλη την Ήπειρο, όλη την Μακεδονία! Την Θεσσαλία! Όλη την Στερεά Ελλάδα μέχρι και την Αττική! Όλη την βόρεια Πελοπόννησο και τα νησιά του Βορείου Ιονίου Πελάγους, Κέρκυρα, Λευκάδα, Κεφαλλονιά !!! Tα νησιά του Βορείου Αιγαίου !!!
Ο χαμογελαστός μας Κοτζιάς, υπουργός εξωτερικών, όταν είχε επισκεφθεί την Αλβανία και τον Ράμα πέρυσι, ούτε καν είχε προσέξει πίσω του τι τεράστιος χάρτης υπήρχε και τι έδειχνε! Το πονηρό χαμόγελο του Ράμα λέει πολλά. Το χαζό βλέμμα του Κοτζιά απλά, ψάχνει να βρει την κατάλληλη πόζα για να βγει καλά στις φωτογραφίες. Αυτή είναι η εξωτερική μας πολιτική. Χαμογελάκια, πόζες και… πέρα βρέχει !!!
Τα ερωτήματα είναι πολλά.
Με οργή, θυμό και αγανάκτηση, ρωτάμε:
Από πότε αυτός ο χάρτης υπάρχει στο Αλβανικό πρωθυπουργικό μέγαρο και ποιός Έλληνας πρέσβης εκεί στην Αλβανία το έχει αντιληφθεί και τι κάνει;
Η ίδια Ελληνική κυβέρνηση, το γνωρίζει;
Τι κάνει το Υπουργείο Εξωτερικών; Ο λαλίστατος, πολυταξιδεμένος και χαμογελαστός μας πάντα, Κοτζιάς;;;
Κύριοι. Έχετε αντιληφθεί ότι είναι μετωπική πρόκληση των Αλβανών έναντι της Ελλάδος; Ότι, αποτελεί αφορμή πολέμου; (casus belli) Βεβαίως, κάποιοι θα μας πουν το κλασσικό: Μην ανησυχείτε παιδιά. Οι «Φύλακες» έχουν γνώση.
Και μεις ρώταμε:
Πόση γνώση έχουν οι Φύλακες; Ποιοί θα μας προστατέψουν από τους τουρκ-Αλβανούς τσάμηδες ΟΥΤΣΕΚάδες όταν τους δοθεί η εντολή να μπαίνουν στα σπίτια, να μας γαζώνουν με τα καλάσνικωφ και να μας σφάζουν σαν τα κοτόπουλα; !!!
Ας θυμηθούμε όμως και τα λόγια του Αγίου Παϊσίου.
Κάποτε, στον Άγιο Παΐσιο είχε πάει και ένας ανώτατος Αξιωματικός στρατού. Και ενώ ρωτούσε τον γέροντα τι θα γίνει με την Τουρκία, τι θα γίνει με τα Σκόπια… Ο γέροντας του απάντησε:
«Εσείς οι στρατιωτικοί, την Αλβανία να προσέχετε. Από εκεί θα έλθει η μεγάλη απειλή». Και απαντάει ο στρατιωτικός που ήταν σίγουρος για τον εαυτό του, επαναπαυμένος με την ετοιμότητα και την αποτελεσματικότητα του Ελληνικού Στρατού: «Γέροντα, άμα φτύσουμε, οι Αλβανοί θα πνιγούν στο σάλιο μας, και σεις λέτε ότι θα έρθει απειλή από την Αλβανία; Δεν μπορώ να το πιστέψω». Και άρχισε να γελάει…
Τότε ο Άγιος γέροντας θυμωμένος με βροντερή φωνή του είπε: » Άκουσέ με βρε… !!! Τους Αλβανούς τους θρέφετε τόσα χρόνια στον κόρφο σας. Ζουν, γεννούν και μεγαλώνουν στην Ελλάδα. Αλλά ζυγώνει η μέρα που θα σας δαγκώσουν στα ξαφνικά σαν τα φίδια και δεν θα προλάβετε να αντιδράσετε εγκαίρως. Τους έχετε αφήσει και μαζεύονται, οργανώνονται κρυφά μέσα στα χωριά. Κάνουν σχέδια για να σας βλάψουν όταν τους το διατάξουν ξένοι δάκτυλοι κι εσείς; Κοιμάστε; Μόνο κάποιοι «παλαβοί» από εσάς δεν θα φοβηθούν και θα τους πολεμήσουν. Θα κάνουν το σημείο του Σταυρού, θα προσευχηθούν… Θα τους κυνηγήσουν ψηλά πάνω στα βουνά της Πίνδου, θα περάσουν την Βόρεια Ήπειρο και θα την ελευθερώσουν κι αυτήνα… Θα χυθεί πολύ αίμα! Μην τους υποτιμάτε. Η απειλή θα έλθει από την Αλβανία.» !!!
ΠΗΓΉ: imgur.com
Share on Google Plus

Μήνυμα σχετικά με τα σχόλια σας...από.. Κωνσταντίνος Α.

Για περιπτώσεις αναπαραγωγής άρθρων μας,διαβάστε πρώτα τους Όρους Χρήσης © www.eglimatikotita.gr

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Το eglimatikotita δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα ή διευκρινίσεις μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο Email της διαχείρισης.ΕΔΩ .
Ή μπορείτε και να αφήσετε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ

Υ.Γ..Το eglimatikotita.gr είναι τελείως ανεξάρτητο blog και δεν παίρνει εντολές από πολιτικά γραφεία και απο-κόμματα.Βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του και σε κανέναν άλλον.Εαν θέλετε να στηρίξτε την προσπάθεια μας και γενικότερα την ανεξάρτητη ενημέρωση,μπορείτε να πατήστε εστω και ένα κλίκ στις διαφημιστικές εικόνες της ιστοσελίδας.Ευχαριστώ.

Δείτε πιο κάτω μερικά απ τα πιο δημοφιλή μας άρθρα....
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου